Ισπανία Μαγιορκα με παιδί

Kalli0pi

New Member
Καλημέρα σας!
Θα πάμε ο σύζυγος μου και η 4 ετών κόρη μου για 4 μέρες στη Μαγιορκα αρχές Ιουλίου!
Θα μείνουμε στο Helios Mallorca στη Palma de Mallorca. Εχω κάποιες ερωτήσεις:
  1. Πώς μπορούμε να μετακινούμαστε στο νησί; Χρειαζόμαστε αμάξι;
  2. Ποιες δραστηριότητες αξίζει να κάνουμε με το παιδί;
  3. Σε ποιες παραλίες να πάμε;
  4. Ποια αξιοθέατα να επισκεφτούμε;
  5. Ποια είναι τα πιο ωραία εστιατόρια;

Last edited:

Kostas78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Καλημέρα σας!
Θα πάμε ο σύζυγος μου και η 4 ετών κόρη μου για 4 μέρες στη Μαγιορκα αρχές Ιουλίου!
Θα μείνουμε στο Helios Mallorca στη Palma de Mallorca. Εχω κάποιες ερωτήσεις:
  1. Πώς μπορούμε να μετακινούμαστε στο νησί; Χρειαζόμαστε αμάξι;
  2. Ποιες δραστηριότητες αξίζει να κάνουμε με το παιδί;
  3. Σε ποιες παραλίες να πάμε;
  4. Ποια αξιοθέατα να επισκεφτούμε;
  5. Ποια είναι τα πιο ωραία εστιατόρια;
1.Υπάρχει συγκοινωνία στο νησί, αλλά καλό θα ήταν να νοικιάσετε ιχ.
2. Τα σπήλαια Drach Caves, νεροτσουλήθρες, το ενυδρείο που είναι κοντά στο ξενοδοχείο σας.
3. Οι πιο ωραίες παραλίες είναι στα ανατολικά (ενδεικτικά αναφέρω κάποιες: Cala Mondrago, S' amarador, S' estany d'en Mas, Cala Mandia),γενικά στα ανατολικά έχει δεκάδες ωραίες. Στο βορρά και στον Νότο έχει τεράστιες παραλίες αλλά με λιγότερο εντυπωσιακά νερά. Στα δυτικά είναι πολύ ωραία η Sa Calobra.
4. Την Palma de mallorca, τα υπέροχα χωριά στα δυτικά (valldemosa, Deia, Fornalutx,) Port de Soller, Alcudia.
5. Κάποια που μας άρεσαν είναι, Bondo Cocina (Palma), Es Taller Valldemosa, El Olivo (Deia), Celler Ca'n Costa (Alcudia), Pepe Nero (Algaida).

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
1. Είναι μεγάλο το νησί οπότε θα έλεγα καλύτερα ενοικίαση αυτοκινήτου Θα έχετε και άνεση στην επιλογές σας αλλά και στο χρόνο που θα μπορείτε να διαθέσετε σε κάθε μέρος. Εμείς παρόλο που μείναμε 5 μέρες δεν είχαμε πολύ ελεύθερο χρόνο και όπου μπορέσαμε να πάμε το κάναμε με τα ΜΜΜ.
3. Πήγαμε μόνο σε 2 Στην Αλκούδια (μετριότατη) και στο Puerto Sóller (Απαράδεκτη).
4. Σίγουρα τον καθεδρικό εσωτερικά για να δείτε τα όσα λίγα αλλά εντυπωσιακά έχει κάνει ο Γκαουντί εκεί, το τοιχισμένο χωριό της Alcúdia και τα γραφικά χωριά Valldemossa , Deià και Sóller.
Αν σας ενδιαφέρουν τα μουσεία τέχνης υπάρχει το Ίδρυμα Μιρό.
5. Το μόνο που μου άρεσε ήταν το μικρό παραδοσιακό Restaurant Casa Julio, Carrer de la Previsió, 4

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.058
Μέλη
39.781
Νεότερο μέλος
elor

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom