Μεξικό, Κόστα Ρίκα ή Μαδαγασκάρη;

anlazar

Member
Μηνύματα
134
Likes
917
Ταξίδι-Όνειρο
Περού,Γαλλική Πολυνησία
@anlazar δεν σκοπεύαμε να διανυκτερεύσουμε στο Cozumel, αλλά να πάμε αυθημερόν από το playa del carmen. Πιστεύεις ότι δεν αξίζει και καλύτερα να επικεντρωθούμε στο Isla Mujeres και άλλες παραλίες;

@yllos στο Κανκούν δε θα μείνουμε καθόλου, ίσως μόνο ένα βράδυ για να πάρουμε πτήση από το αεροδρόμιο την επομένη.

@Klair θα διαβάσω την ιστορία σου σύντομα. Ευχαριστίες!

Σκοπεύουμε να μείνουμε 2 (ή 3 μέρες) στο Tulum. Αξίζει να το κάνουμε αυτό ή να προτιμήσουμε την playa del Carmen; Είμαστε λίγο προκατειλημμένοι με τα τουριστικά μέρη και φοβόμαστε ότι και η PDC είναι ένα από αυτά. Από την άλλη, μήπως το Tulum παραείναι μικρό;

Ως έχει, φαίνεται να μην προλαβαίνουμε να πάμε στην Merida εκτός αν το ζορίσουμε λίγο παραπάνω και θυσιάσουμε τις 1 από τις 2 διανυκτερεύσεις που έχουμε στο Valladolid και μία από τη Riviera Maya. Αξίζει τον κόπο να το κάνουμε αυτό; Μήπως έτσι αδικείται το Valladolid, γύρω από το οποίο υπάρχουν cenotes και φυσικά το Chichen Itza;

Έχει πάει κανείς στα Isla Holbox και Isla Contoy και αν ναι, πώς σας φάνηκαν;

Τι προτείνετε για τις μετακινήσεις; Λεωφορεία ή ενοικίαση αυτοκινήτου;

Σας βομβαρδίζω με ερωτήσεις, αλλά εσείς φταίτε που απαντήσατε!
Δεν έχω πάει στο Cozumel αλλά από αυτά που διάβασα πιστεύω αξίζει μόνο για το βυθό του... και σίγουρα όχι για τις παραλίες του. Οπότε προσωπικά θα το έβγαζα απέξω (όπως και το έκανα στο τελευταίο μου ταξίδι!!!). Απεναντίας είναι ΚΡΙΜΑ να μην πάτε ΜΕΡΙΔΑ !!!!! Αφαιρέστε μία μέρα από Τουλούμ για να πάτε !!!!! Στο κέντρο κέντρο της Τουλούμ, πέρα από την παραλιακή ζώνη και τον αρχ. χώρο δεν έχει κάτι super wow...Κι αν έχει κύμα (πράγμα πιθανό) δεν θα ευχαριστηθείτε θάλασσα!! Οπότε σίγουρα θα αφιέρωνα τη μία μέρα στη Μέριδα. Είναι πανέμορφη αποικιοκρατική πόλη με χρωματιστά σπιτάκια !!!
Στο Isla Holbox πας μόνο για να κολυμπήσεις με φαλαινοκαρχαρίες... διαβάστε αν ο Δεκέμβριος είναι καλή περίοδος γιατί εγώ ήξερα ότι το καλοκαίρι το δικό μας είναι η καλύτερη περίοδο για να το κάνεις !
 

dimemples

Member
Μηνύματα
36
Likes
12
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Φαίνεται να καταλήξαμε με το πού θα πάμε με βάση τη βοήθεια που λάβαμε από εδώ, τουριστικούς οδηγούς και γενικώς πληροφορίες στο ίντερνετ.
Οι διανυκτερεύσεις μας λοιπόν θα είναι στα εξής μέρη:
Puerto Morelos (2 βράδια)
Isla Mujeres (1)
Playa del Carmen - Playacar (4)
Valladolid (1)
Merida (2)
Mexico City (3)

Είναι αρκετά συμπιεσμένο, αλλά προσπαθήσαμε να τα βολέψουμε έτσι ώστε να δούμε πολλά μέρη και ταυτόχρονα να μην τρέχουμε (υπερβολικά) πολύ.
Αδικείται η πρωτεύουσα καθώς μάλλον χρειαζόταν περισσότερος χρόνος εκεί και μένει απ'έξω το Palenque. Αποτελούν όμως αφορμή και για άλλο ταξίδι στο Μεξικό, εφόσον μας αρέσει αυτό των Χριστουγέννων.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.525
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom