• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Αίγυπτος Μονή Σινά

georgi d

Member
Μηνύματα
359
Likes
831
Δεν είναι κακή ιδέα να έχουμε ένα ξεχωριστό νήμα για την ελληνική μονή της Αγίας Αικατερίνης. Εσείς γράψτε λίγα για την διαδρομή απο Κάιρο και εγώ αργότερα που θα μάθω λίγες πληροφορίες ακόμα θα γράψω από Ισραήλ.


Από Κάιρο εάν είσαι μόνος σου είναι πιο δύσκολα. Απλώς από το Ισραήλ δεν μπορείς να πας Κάιρο γιατί όλο το ταξίδι θα είναι κουραστικό. Νομίζω παλιά το είχα σκεφτεί να επιστρέψω από Κάιρο όμως οι τιμές αεροπορικών εισιτήριων δεν ήταν καλές. Καλύτερα θα ήταν Κάιρο - Σίνα-Ειλατ- Ιερουσαλήμ και μετά επιστροφή για την Ελλάδα.

Έχουμε τώρα και απευθείας σύνδεσης Αθήνα - Ειλατ. Όμως για μένα το βασικό σε όλο το ταξίδι είναι η Ιερουσαλήμ.
 

Attachments

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.009
Μηνύματα
923.682
Μέλη
39.725
Νεότερο μέλος
Afroula15901

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom