Μπανγκόκ, πουκετ, Σιγκαπούρη 2022. Πίσω στην Ασία μετά τον κορονοιο.

eui

Member
Μηνύματα
21
Likes
66
Επόμενο Ταξίδι
Περου
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ναμίμπια
Μια ακόμη επίσκεψη στην Ασία, μετά το Μπαλί που ήταν προ κοβιντ. Ξεκινήσαμε με Μπανγκόκ αξιοσημείωτη η china town, πληθωρα γεύσεων και πολιτισμών. Επισκέφτηκαμε τους ναούς μάθαμε για την θρησκεία και είδαμε λογιων λογιων Βούδες. Πλωτή αγορά ωραία η επίσκεψη καθώς και ο ζωολογικός.
Πουκετ αχχχ πουκετ. Όλη μέρα μασάζ, όλη όμως. Ψαράκι. Θάλασσα και ηρεμία. Εμάς τα πι πι δεν μας ενθουσίασαν. Πιο πολύ james bond και κάτι άλλα μικρά νησάκια που δεν έχουν άπειρους τουρίστες και βαβούρα. Στην περιβόητη πατονγκ πήγαμε για μια επίσκεψη και με το που μπήκα στην ξακουστή οδό της αμαρτίας μετά από την γαλήνη που ζούσαμε στην παραλία μας μας φάνηκε τόση φασαρία και πολυκοσμία που φύγαμε αρων των αρων. Αυτό φυσικά έχει να κάνει και με το είδος του τουριστα που είσαι και τι έχεις στο μυαλό σου να κάνεις στις διακοπές σου. Εμείς μετά από σεζόν Χαλκιδική σίγουρα δεν ειμασταν για κλαμπινγκ στην πατονγκ.😂
Και τέλος Σιγκαπούρη όχι άδικα χαρακτηρίζεται η πόλη του μέλλοντος. Πολύ ωραίες βόλτες, στον ξακουστό marina bay αξίζει η επίσκεψη στο καζίνο και στο μεγάλο καράβι τέρμα πάνω στον ουρανοξύστη για ποτό, το σόου μετά συντριβάνια λες τι έχουν κάνει εδώ οι άνθρωποι (Υπόψιν κλείνουν νωρίς) επισκέφτηκαμε την little india που είναι μια συνοικία με ινδούς που όντως περνεις μια γεύση και μυρωδιά από Ινδία. Άξιο επίσκεψης το νησί sentosa με πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Πολύ εύκολες οι μετακινήσεις με μέτρο.
Εις το επανιδείν 💓
 

Attachments


Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.794
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom