• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Μόνιμη εγκατάσταση στην Σκωτία

g1993

New Member
Καλησπέρα σε όλους /όλες σας!
Έχω τελειώσει από ΙΕΚ φωτογραφία και ύστερα από σκέψη αποφάσισα να μεταναστεύσω μόνιμα Σκωτία. Έχω λίγο χαθεί με τα χαρτιά που χρειάζομαι και θέλω την πολύτιμη βοήθεια σας. Επίσης είναι δύσκολη η ζωή εκεί; Θα χρειαστώ μεγάλο χρηματικό ποσό για αρχή μαζί μου;

marquis

Member
Καλησπέρα σε όλους /όλες σας!
Έχω τελειώσει από ΙΕΚ φωτογραφία και ύστερα από σκέψη αποφάσισα να μεταναστεύσω μόνιμα Σκωτία. Έχω λίγο χαθεί με τα χαρτιά που χρειάζομαι και θέλω την πολύτιμη βοήθεια σας. Επίσης είναι δύσκολη η ζωή εκεί; Θα χρειαστώ μεγάλο χρηματικό ποσό για αρχή μαζί μου;
Δε χρειάζεσαι κάποια ιδιαίτερα χαρτιά, ακόμη στην Ε.Ε. είναι. Επειδή χωρίς δουλεία να νοικιάσεις καλό σπίτι δύσκολα (πλην συγκατοίκησης) μπορεί να σου ζητηθεί να προπληρώσεις κάποια ενόικια με το που μπεις (συνήθως 6 μήνων). Οπότε θα χρειαστείς μεγάλο ποσό για το ξεκίνημα, δεδομένου ότι δεν είναι φθηνή χώρα, ειδικά αν πας Εδιμβούργο. Γνώμη μου να αρχίσεις να ψάχνεσαι από πριν για δουλειές, πρωτού φύγεις για μόνιμα εκεί.

g1993

New Member
Δε χρειάζεσαι κάποια ιδιαίτερα χαρτιά, ακόμη στην Ε.Ε. είναι. Επειδή χωρίς δουλεία να νοικιάσεις καλό σπίτι δύσκολα (πλην συγκατοίκησης) μπορεί να σου ζητηθεί να προπληρώσεις κάποια ενόικια με το που μπεις (συνήθως 6 μήνων). Οπότε θα χρειαστείς μεγάλο ποσό για το ξεκίνημα, δεδομένου ότι δεν είναι φθηνή χώρα, ειδικά αν πας Εδιμβούργο. Γνώμη μου να αρχίσεις να ψάχνεσαι από πριν για δουλειές, πρωτού φύγεις για μόνιμα εκεί.
α μάλιστα! σκέφτομαι το ενδεχόμενο να ψάξω απευθείας εκεί για δουλειά. Υπάρχει η πιθανότητα να βρω κάτι εκεί; επίσης ποιες περιοχές λίγο πιο έξω από το Εδιμβούργο πιστεύεις πρέπει να κοιτάξω για να μείνω; Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.012
Μέλη
39.730
Νεότερο μέλος
fifos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom