Μύκονος Μύκονος τέλη Σεπτεμβρη

sofie

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Καλημέρα,

θα πάω με το φίλο μου Μύκονο τέλη σεπτέμβρη (20/9). Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε τι παίζει στο νησί εκείνη την περίοδο από άποψη καιρού (να υποθέσω θα φυσάει πολύ κ δεν θα κάνουμε κανένα μπανακι??) αλλά και κόσμου. Επίσης, αν ξέρετε κάποια μέρη με καλό φαγητό και σχετικά οικονομικό (φοιτητες γαρ), θα βοηθούσε να μας το προτείνετε!
 

taxidakia

Member
Μηνύματα
285
Likes
51
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά
Συνήθως το Σεπτέμβρη δεν πολυέχει μελτέμια οπότε φυσάει λιγότερο απ' ότι τον Αύγουστο. Καλό είναι όμως να δείτε καιρό λίγες μέρες πριν γιατί αν τύχει να φυσάει κι έχει πέσει κι η θερμοκρασία ως τότε, θα είναι πολύ κρύα η θάλασσα (μια και είναι ούτως ή άλλως κρύα).
Κατά τα άλλα, αυτή η εποχή είναι πολύ όμορφη αν δε θέλετε πολυκοσμία καθώς δεν έχει πολύ κόσμο και θα την απολαύσετε.
Όσον αφορά το φαγητό, δυστυχώς δεν έχω να προτείνω
 

Nikos5050

Member
Μηνύματα
535
Likes
137
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Τέλεια εποχή για το συγκεκριμμένο νησί. Λίγος και καλός κόσμος, πιο ζεστές θάλασσες (απο τους καύσωνες του αυγούστου), ελαφρώς μειωμένες τιμές και λιγότερος αέρας. Σας ζηλέυω.

Καλές και σχετικά φθηνές οι ταβέρνες στη πλατεία της Άνω Μεράς.
 

sofie

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
σας ευχαριστω πολύ, μου εφυγε ενα βαρος...νομιζα οτι θα κανει αερα και δεν θα μπορουμε να κουνηθούμε, εχω ακούσει για τους αέρηδες των κυκλάδων!
Εαν έχετε παρεταίρω προτάσεις για φαγητό, καλοδεχούμενες!

Ευχαριστω! ;)
 

svouritsa

Member
Μηνύματα
33
Likes
5
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΡΟΚΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Ουσα Μυκονιάτισσα με μεγάλη μου χαρα να σε βοηθήσω αν μπορώ σε κάτι. Οπως αναφέρθηκε παραπάνω δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος από τον Σεπτέμβρη και τον Ιούνιο για διακοπές στην Μύκονο. Και ξενοδοχείο θα βρείς οικονομικότερο αλλά και κοντά στην πόλη και για φαγητό θα είναι ακόμη όλα τα εστιατόρια ανοικτά. Πες μου τι περίπου γυρεύεις και θα σου κάνω τις προτάσεις μου.
Με το καλό να μας έρθεις!!!
 

sofie

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Από ξενοδοχείο είμαστε εντάξει (θα μείνουμε στο ortansia appartments - ανάμεσα στο παλιό και στο νέο λιμάνι, ελπίζω να βολεύει να κινηθούμε, ή στο flora apartments).
Όσο για φαγητό είδα ένα άλλο θέμα του φόρουμ σχετικά με φαγητό στη Μύκονο και μου σηκώθηκε η τρίχα με τις τιμές.... Είμαι φοιτήτρια και ήλπιζα να υπάρχει μέρος να φας καλά με 15 ευρώ το άτομο. Αν είναι δυνατόν πια με τις τιμές, τόσο πολύ έχουμε χωθεί στο ψευτο-lifestyle που θεωρούμε λογικό να μας πουλάνε τόσο υπερτιμημένες υπηρεσίες??
 
Last edited by a moderator:

sofie

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Δεν ξέρω ακριβώς τιμές αλλά είναι υποτίθεται από τα φτηνά της Μυκόνου, περίπου 75 ευρώ/βραδιά
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.180
Μηνύματα
883.105
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom