ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΑΓΙΟς ΔΟΜΙΝΙΚΟς

NUOVO..

Member
Μηνύματα
18
Likes
0
Καλησπερα σε ολους,εχω αποφασισει για γαμηλιο ταξιδι τελος οκτωμβριου με αρχες νοεμβριου να παω αγιο δομινικο και λιγες μερες νεα υορκη.με μια ματι που εριξα στα αεροπορικα η πιο συμφερουσα λυσει ειναι να κλεισω με επιστροφη θεσσαλονικη-νεα υορκη και παλι με επιστροφη νεα υορκη-αγιο δομινικο.αυτη τη στιγμη η πτηση για ν υορκη με επιστροφη με τη swiss ειναι στα 504ε πιστευεται ειναι καλη περιπτωση να τα κλεισω η να περιμενω λιγο ακομα γιατι βλεπω οτι βγαινουν συνεχεια προσφορες απο τις εταιριες?το νεα υορκη-αγιος δομινικος παντως λιγο τσιμπημενο το βρισκω (γυρω στα 400 πανε-ελα).ευχαριστω προκαταβολικα αν και θα χρειαστω τη βοηθεια σας και σε αλλα πραγματα μιας και θα ειναι το πρωτο μου υπερατλαντικο ταξιδι.
 

SPROM

Member
Μηνύματα
774
Likes
177
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Εφόσον κατοικείς Θεσσαλονίκη, η Swiss δίνει την καλύτερη προσφορά και είναι αυτή ακριβώς που βρίσκεις. Εφόσον κατοικείς Αθήνα, εννοείται ότι θα περιμένεις την επόμενη προσφορά της Lufthansa που νομίζω δίνει 300αρι, αλλά δεν είμαι και σίγουρος, γιατί δεν τη χρησιμοποιώ. Θα σε διαφωτίσουν σε αυτό οι υπόλοιποι.
Όσο για τον Άγιο Δομήνικο, παίξε με τις ημερομηνίες σου λίγο. Έχει οπωσδήποτε γύρω στα 270 με επιστροφή.
Θέλεις να πας συγκεκριμένες ημερομηνίες;
Δώσε μας, μήπως μπορέσει κάποιος να σου προτείνει κάτι καλύτερο.
 

NUOVO..

Member
Μηνύματα
18
Likes
0
........

αν ειναι να βρω με 300 παω και απο αθηνα δεν εχω προβλημα,οι ημερομηνιες που ψαχνω ειναι 25/10 μια μερα +- το πολυ με επιστροφη 5-6-7 νοεμβριου
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.497
Likes
8.017
300???
270???
Για τι νόμισμα μιλάς? Γιατί αν μιλάς για ευρώ αυτές οι τιμές απλά ΔΕΝ ισχύουν με την καμία!
Συν του ότι η Lufthansa δεν πετάει στον Άγιο Δομήνικο απ' όσο ξέρω...

504 ευρώ δεν είναι απλά καλή τιμή... είναι σούπερ ευκαιρία!!!
 

NUOVO..

Member
Μηνύματα
18
Likes
0
τελικα τα εκλεισα 515ε με swiss γιατι απο οτι καταλαβα δυσκολα θα εβρισκα καλυτερη προσφορα απο θεσσαλονικη.οποτε παμε για τα υπολοιπα που υπαρχουν και αρκετες επιλογες
 

NUOVO..

Member
Μηνύματα
18
Likes
0
αγιος δομινικος

Εχω κανει ενα προχειρο σχεδιασμο για το νησι και θελω την βοηθεια οσων το εχουν επισκευτει.Θα ειμαι 9 βραδυα αγ δομινικο και εχω σκοπο να νοικιασω αυτοκινητο.η πτηση στο santo domingo(las americas) φτανει 10 το βραδυ οποτε το πρωτο βραδυ σκεφτομαι να μεινω καπου εκει κοντα για ξεκουρασει μετα το ταξιδι (θεσσαλονικη-ν,υορκη-αγ-δομινικος) και το πρωι να ξεκινησω για σαμανα (καπου εκει γυρω σκεφτομαι να μεινω-ακουω προτασεις) οπου θα μεινω για 4-5 διανυκτερυσεις.για τις υπολοιπεσ 3-4 μερες που λετε να μεινω.σκεφτομαι να δω την νοτιοανατολικη πλευρα του νησιου -να μην παω δλδ santiago k puerto plata-και να μεινω αυτες τις μερες punta cana για λιγο χαλαρωση σε καποιο καλο ξενοδοχειο(γαμηλιο ειναι να ξεκουραστουμε και λιγο) ωστε να επισκευτο και το saona island που ειναι και σχετικα κοντα με punta cana.ειναι καποιο μερος που πρεπει οποσδηποτε να παω?ακουω προτασεις και ενστασεις.
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.968
Likes
9.383
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Κριμα που εχεις τοσο λιγες μερες..Παρολα αυτα το μερος που πρεπει οπωσδηποτε να επισκεφτεις το εχεις ηδη στα σχεδια σου. :)
Στη Σαμανα καλη επιλογη για διαμονη ειναι το Λας Τερενας. Ολη η χερσονησος ειναι καμια πενηνταρια χιλιομετρα που σημαινει οτι το πρωι μπορεις να κολυμπας στην πλαγια Μπονιτα , το μεσημερι για presidente στο Τερενας και το απογευμα στο Λας Γκαλερας. Και φυσικα το να οδηγεις και να μαζευεις εικονες απο αυτο το υπεροχο μερος μονο βαρετο και κουραστικο δεν ειναι.

Ξεχνα το Πουερτο Πλατα , δε θα χασεις τιποτα σπουδαιο. Αντι για Σαντιαγκο θα προτεινα Jarabacoa και Constanza αλλα μονο αν θελεις να κανεις ιππασια , τρεκιν σε καταρραχτες και γενικως ραντσο-τουρισμο. Πανεμορφη περιοχη αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο. Απο την αλλη , γευση απο ολα αυτα (ιππασια , καταρραχτες , τρεκιν) θα παρεις και στη Σαμανα αν θελεις. Απλα το τοπιο στην Jarabacoa και η πτωση θερμοκρασιας δε θυμιζει καραιβικη και αυτo την κανει ξεχωριστη.

Αν θελεις ξαπλα σε παραλια και ξανα παραλια , τοτε ακολουθα το σχεδιο σου για νοτια ακτογραμμη. Εναλλακτικα θα προτεινα απο Σαμανα να οδηγησεις παραλιακά προς δυσμας και να εξερευνησεις την bahia Escondida για απανωτα χτυπηματα απο ονειρικες παραλιες. Η νοτια ακτη δεν εχει πολλες καλες παραλιες πλην της πουντα Κανα και της περιοχης Bayahibe-Saona.
Εγω δεν ειμαι υπερ του να μεινεις πουντα κανα , υπαρχουν και αλλου ομορφα ξενοδοχεια για χαλαρωση. Θα ελεγα καλυτερα να βρεις καποιο μερος κοντα στο Bayahibe να μεινεις και να κανεις εξορμησεις σε isla Saona , isla Catalina , στο παρκο Δελ Εστε , αλλα και στην πουντα κανα για μπανακι. Βεβαια ειναι το ταξιδι του μελιτος και εσυ αποφασιζεις , εξαλλου η διαφωνια μου δεν αφορα την παραλια που ειναι ομολογουμενως απο τις κορυφαιες του νησιου.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.212
Μηνύματα
883.808
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom