ΗΠΑ Νέα Υόρκη Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά, συνδυασμός με τι;

atsoum

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα σας. Καταρχήν θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο forum το οποίο συμβουλεύομαι σχεδόν για κάθε ταξίδι(από τα λίγα που έχω κάνει σε σχέση με τους περισσότερους), ως επισκέπτης.
Μιας και ετοιμάζω ένα ταξίδι με την γυναίκα μου που αποτελεί όνειρο ζωής, είπα να γράψω κάποιους προβληματισμούς που έχω και να ζητήσω την βοήθειά σας.:welcome:

Αυτή την στιγμή έχω κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για 22 Δεκ Αθήνα - Νέα Υόρκη (Άφιξη 21:30 τοπική) και αναχώρηση Νέα Υόρκη - Αθήνα 5 Ιανουαρίου (Ώρα αναχώρησης 18:20 τοπική).:icon_biggrin::icon_mrgreen::icon_razz:
Δεν έχω κλείσει ακόμη ξενοδοχείο. Διαβάζω όσο περισσότερο μπορώ για να συλλέξω πληροφορίες από το forum και αλλού. Σαν περιοχή προσανατολίζομαι στο East Village.

Αυτό που με προβληματίζει είναι πως ήθελα να προσθέσω και κάποια πόλη ακόμη για 3 μέρες περίπου. Με δεδομένο πως φτάνουμε νύχτα στην NYC, μάλλον το σκεφτόμουν ως εξής: Να μείνουμε NYC μέχρι και 1 Γενάρη. 2 Γενάρη να πάμε κάπου κοντά αεροπορικώς και ενδεχομένως να κλειδώσω κάποιες βαλίτσες στο JFK. 5 Γενάρη που είναι η επιστροφή μας, να φροντίσω να είμαστε εγκαίρως στο JFK.o_O
Η πόλη που σκεφτόμουν είναι η Ουάσιγκτον μιας και είναι κοντά και μπορώ ακόμη και σε περίπτωση ακύρωσης πτήσεων να βρω άλλο τρόπο (λεωφορείο ή τραίνο) για να επιστρέψω Νέα Υόρκη.
Φυσικά και θα ήθελα κάτι πιο "φανταχτερό" όπως το Λας Βέγκας, αλλά λόγω αποστάσεων θεωρώ πως θα ταλαιπωρηθούμε παρά θα το ευχαριστηθούμε.
Τελευταία μου μπήκε και η ιδέα για καταρράκτες Νιαγάρα, για καναδική πλευρά, αλλά προβληματίζομαι πως θα είναι πολύ "νέκρα". Δεν ξέρω αν αξίζει να κάνουμε 2-3 διανυκτερεύσεις στους καταρράκτες από 2 Γενάρη και μετά.
Εσείς τι θα μου προτείνατε?
 

Triplover

Member
Μηνύματα
1.189
Likes
4.046
Ουάσιγκτον η γνώμη μου. Πολύ όμορφη πόλη. Και αν είστε γρήγοροι και έχετε αντοχές πιθανόν να αφιερώσετε και μία μέρα στη Φιλαδέλφεια. Δύο μέρες Ουάσιγκτον και μία Φιλαδέλφεια θα ήταν καλα νομίζω.
 

tol_pap

Member
Μηνύματα
402
Likes
450
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλία
Ταξίδι-Όνειρο
Πανόραμα Β. Αμερικής!!!
Νιαγάρα με τιποτα.... Δεν θα σας αρέσει τόσο όλα είναι παγωμένα.....
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.059
Μέλη
38.910
Νεότερο μέλος
giota789

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom