Νομός Καστοριάς vs νομός Φλώρινας

Π.Ε.Καστοριάς vs Φλώρινας

• Total voters
    12

alma

Member
Πάμε βόρεια.

2 γειτονικοί νομοί( Περιφερειακές Ενότητες) που έχουν κάποιες από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας,όπως έχετε επισημάνει αρκετοί.Καστοριά και Φλώρινα.

Αλλά δεν κρίνουμε μόνο αυτό.Πάμε να κρίνουμε ολόκληρη κάθε Περιφερειακή Ενότητα -νομό.

Καστοριά ή Φλώρινα;

Νυμφαίο ή Νεστόριο;

Αρχοντικά στη γραφική περιοχή Ντολτσό ή πάνω στο Σακουλέβα;

wanderwoman

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Ψάχνοντας για χειμερινό προορισμό στα βόρεια της χώρας είναι τοπ επιλογές αμφότερες νομίζω.
Έχω να πάω Φλώρινα από παιδί,πιθανόν να κάνω μια εξόρμηση προς τα εκεί Δεκέμβρη οπότε επιφυλάσσομαι να ψηφίσω αργότερα.

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Δεν έχω πάει Φλώρινα,πηγαίνω έξι εφτά φορές το χρόνο Καστοριά και είμαι ερωτευμένη με την πόλη είναι υπέροχη και οι άνθρωποι αλλά και το φαγητό τα καλύτερα στην Ελλάδα.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
2 γειτονικοί νομοί( Περιφερειακές Ενότητες) που έχουν κάποιες από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας,όπως έχετε επισημάνει αρκετοί.Καστοριά και Φλώρινα.
Τη Φλώρινα δεν τη λες μια απο τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας και δίπλα στη Καστοριά χάνει ακόμα περισσότερο...

Αλλά δεν κρίνουμε μόνο αυτό.Πάμε να κρίνουμε ολόκληρη κάθε Περιφερειακή Ενότητα -νομό.
Και πάλι Καστοριά!
Νυμφαίο ή Νεστόριο;
Το Νυμφαιο είναι ένα χωριό με γραφικότητα και ενδιαφέροντα φυσικης ομορφιάς τριγύρω. Το Νεστόριο είναι πολύ καλή βάση για εξερεύνηση του Γραμμου, μίας μοναδικής φυσικής ομορφιάς περιοχή. Αν είναι να συγκρίνω καθαρά μόνο τους οικισμούς τότε Νυμφαιο!
Αρχοντικά στη γραφική περιοχή Ντολτσό ή πάνω στο Σακουλέβα;
Τα αρχοντικά παραποτάμια του Σακουλεβα δεν πιάνουν μία μπροστά στο Ντολτσο!

Καστοριά και πάλι Καστοριά για το σύνολο όλης της περιφέρειας της που συμπεριλαμβάνει ιστορία, αρχιτεκτονική και γραφικότητα, μοναδικά φυσικά τοπία, πολιτισμική κληρονομιά, που θα άξιζε να συμπεριλαμβάνεται στην Unesco, γεύσεις και αρώματα! Και όχι γιατί είναι ο τόπος μου, αλλά γιατί έτσι είναι!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.293
Μέλη
39.968
Νεότερο μέλος
exploring

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom