Νορβηγία Νορβηγια με αυτοκινητο, τι προτεινετε?

gmavro75

Member
Μηνύματα
436
Likes
563
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο
Με προβληματίσατε τώρα... με ποιό τρόπο μπορούν να σου απαγορέψουν την έξοδο από τη χώρα? (π.χ. Θα σου απαγορέψουν την είσοδο οι τελωνειακοί? Δεν θα σε καλύπτει το συμβόλαιο και άρα αν σε σταματήσουν οι τσιμπά θα έχεις πρόβλημα?)
 

ph2

Member
Μηνύματα
74
Likes
11
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Συμφωνώ με τον traveller.Η Νορβηγία είναι υπερεκτιμιμένη και πανάκριβη.Το κόστος ζωής το βρήκα απλησίαστο για τα δικά μας δεδομένα.Οσον αφορά με το τι θα πας γνωμη μου είναι με αεροπλάνο και να νοικιάσεις από εκεί.Είναι κρίμα να χάσεις τόσες μέρες στο δρόμο.
 

gmavro75

Member
Μηνύματα
436
Likes
563
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο
Πάντως έχω στείλει ερώτηση στην easycar για το θέμα αν το αυτοκίνητο από Εσθονία μπορεί να βγει από τη χώρα. Κα περιμένωωωωωω.... καμια βδομάδα τώρα. Αυτό που λέει στο site είναι :

"State/Border Restrictions Vehicles are allowed to enter all Baltic states without any additional request. It is prohibited to take vehicles in Russia. Vehicles are allowed to enter other EU countries by request."
Σημείωση: Η Νορβηγία δεν είναι στην EU. Μόλις πάρω απάντηση, εδώ είμαστε.
 

elenara88

Member
Μηνύματα
1.789
Likes
1.817
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Ακόμα και γι΄ αυτούς που δεν έχουν σκηνή, ή δεν αγαπούν τη σκηνή, τα κάμπινγκ στη Νορβηγία, τα οποία είναι πάμπολλα, έχουν μικρά ξύλινα σπιτάκια, που έχουν κρεββάτια και μπάνιο. Διαθέτουν κλινοσκεπάσματα, αλλά τα χρεώνουν. Εάν θέλετε να μην έχετε ούτε αυτό το έξοδο, μπορείτε να πάρετε μαζί σας, ή να αγοράσετε από εκεί, μαξιλαροθήκες και σεντόνια. Τα υπόλοιπα τα διαθέτουν.
Θα σας ενημερώσω εάν πρέπει να έχετε μαζί σας και πετσέτες.
Οι τιμές σε αυτά τα σπιτάκια είναι το 1/3 του ξενοδοχείου.
εχεις μηπως καποιο site για κανενα τετοιο σπιτακι :oops:
για Βergen και Stavanger ενδιαφερομαι :roll:
Ευχαριστω:D
 

SARAH

Member
Μηνύματα
221
Likes
27
Δεν σε βλέπω να μπορείς να βγάλεις με καράβι το αυτοκίνητο από την χώρα...

Η λύση είναι το αεροπλάνο και οι κουιμπέκες του ακατανόμαστου... οι πτήσεις της Norwegian είναι φτηνές και μπορείς να πας αεροπορικώς στο Tromso και από εκει να κατεβαίνεις με το Costal... γνώμη μου πάντως είναι ότι η Νορβιγία πλην Bergen είναι υπερτιμημένη... 15 μέρες ίσως είναι μονότονα πολλές... Δώσε βάση στο Bergen και στο Trondheim και 3-4 μέρες στα φιόρδ και αυτό είναι όλο... το Oslo μια μεγάλη απογοήτευση...
Ωχ,ωχ,ωχ...κι εγώ έκλεισα για Ιούλιο Όσλο 3 μέρες και Μπεργκεν 2-και Κοπεγχάγη,Στοκχόλμη από 4 μέρες...traveller πατάτα έκανα με το όσλο?
 

tourfas

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
καταρχας με λενε δημητρη και χαιρετω ολα τα μελοι και μη του φορουμ.οπως καταλαβατε και απο τον τιτλο εχω ξεκινησει να μαζευω πληροφοριες για ενα ταξιδι που σκεφτομαο να κανω οδικως στη νορβηγια και συγκεκριμενα στο βορειο ακρωτηριο.αυτο που θελω να μαθω ειναι αν και καποιος η' καποιοι αλλοι εχουν σκοπο να κανουν το αναλογο ταξιδι ωστε να γινουμε μια μεγαλη παρεα,μιλαω για αυγουστο μαλλον το 2 15θημερο.περιμενω νεα σας,φιλικα δημητρης
 

xelidoni

Member
Μηνύματα
158
Likes
39
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλια
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή-Ισλανδία
γεια σου!!!
καλώς ήρθες στο φόρουμ με δυναμισμό και φοβερή ταξιδιωτική ιδέα.
Μια φίλη μου το έκανε το συγκεκριμένο ταξίδι...πριν 1 χρόνο γιατί ήθελε να πάρει το αμάξι της μαζί όταν πήγε να μείνει μόνιμα στο Τροντχάιμ. Σε ενδιαφέρει να κάνεις όλη την απόσταση ή μέρος της από Γερμανία /Δανία ?
Θα χρειαστείς νομίζω και κάποια πράγματα για το αμάξι . λόγω διαφορετικών συνθηκών !
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.901
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom