Γαλλία Ξενοδοχείο στη Νίκαια

Μηνύματα
607
Likes
115
Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
το πάρκινγκ βρίκεται στο υπόγειο δίπλα από το ξενοδοχείο (η είσοδος του είναι ακριβώς διπλα). Νομίζω ότι ανήκει στον Δήμο αλλά όποιος μένει στο ξενοδοχείο έχει καλύτερες τιμές και λαμβάνει την ημερήσια κάρτα εισόσου από την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Δεν θυμάμαι να σου πω τιμές, αλλά δεν ήταν εξωφρενικές (ορισμένα ξενοδοχεία όντως ζητούν τρελλά πράγματα)
 

pix_lax82

Member
Μηνύματα
89
Likes
32
Ταξίδι-Όνειρο
Βορειος Κορέα
Τελικά κατέληξα οτι θα πάω σε ενα απο τα δυο αυτά.

Ξερεις κανεις κατι παραπάνω ή εχει να πει κατι για την τοποθεσία που βρίσκονται?

1.) All Seasons Nice Vieux Port hotel: budget hotel all-inclusive offer

2) Hotel Nice Florence - hotel nice 3 etoiles - Reserver hotel Nice - reservation chambres en ligne - Nice C?te d'Azur

Και τα δύο εχουν παρκινγκ ακριβώς διπλα τους.
Εαν εχει καποιος καποια γνωμη για το ποια απο τα 2 ειναι καλύτερο ή ποιο απο τα δυο ειναι σε καλύτερο σημείο καθώς πρεπει μεχρι αυριο το αργότερο μεθαύριο να κλείσω δωμάτιο.
 

sofoclacos

Member
Μηνύματα
65
Likes
21
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Αγαπητέ φίλε, πηγαίνω περίπου δύο φορές το χρόνο στη Νίκαια, λόγω συγγενών (αδερφός και αδελφή). Μάλιστα ο αδερφός μου είναι στη Νίκαια ξεναγός και ως εκ τούτου πιστεύω ότι μπορεί να σε βοηθήσει σε ξενοδοχεία. Κατ' αρχάς αν μπορείς να διευκρινήσεις ποια περίοδο θα πας, διότι αν πας στην καρδιά του Grand Prix και του Φεστιβάλ θα βρεις πιο ακριβές τιμές. Μια δική μου πρόταση είναι ότι επάνω στην promenade des anglais τα ξενοδοχεία είναι λίγο ακριβούτσικα και δεν αξίζει να δώσεις ενα κάρο χρήματα ενώ μπορείς να πας και πιο "πίσω". Ένα καλό ξενοδοχείο που ξέρω και με συγκρατημένες τιμές είναι το West End. Επάνω στην Promenande. Όσο για τα τραίνα μην νομίζεις ότι είναι και τόσο φθηνά. Ειδικά το TGV είναι ακριβό. Τα άλλα δεν ξέρω αν αξίζει να τα πάρεις. Η καλύτερη λύση είναι το αυτοκίνητο. Μπορείς να νοικιάσεις με 100 περίπου ευρώ για ένα τριήμερο από το αεροδρόμιο και να γυρίσεις Monaco, Saint Tropez, Εζ κλπ. Επίσης δεν χρειάζεται να την "πατήσεις" σαν τα "πρόβατα" των τουριστικών γραφείων που τους πηγαίνουν όπου θέλουν. Ακριβό μέρος μεν, αλλά με έξυπνα εστιατόρια αν θέλεις να ξεφύγεις απ' τον αχταρμά.Έχει ένα σωρό μέρη να επισκεφθείς. Μην χαλαλίσεις το τριήμερό σου στα τραίνα, με το αυτοκίνητο η θέα απ' την "παραλιακή" είναι μαγεία.
 

pix_lax82

Member
Μηνύματα
89
Likes
32
Ταξίδι-Όνειρο
Βορειος Κορέα
Θα ειμαι εκει 5-10 Ιουλίου.

Θα εχω αμαξι οποτε το τρενο μπορεί να το παρω αλλα για λίγες μετακινήσεις.

Εαν μπορείς ρωτησε σε παρακαλώ τον αδερφό σου ποιο απο τα 2 ειναι σε καλύτερη περιοχή.

Κανενα δεν ειναι πανω στην Θαλασσα και ειναι αρκετά οικονομικά
 

sofoclacos

Member
Μηνύματα
65
Likes
21
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Η περίοδος που πηγαίνεις είναι αρκετά καλή. Ωραίος καιρός, λίγος σχετικά κόσμος και πολλή ομορφιά. H γνώμη μου είναι να πας οπωσδήποτε Νίκαια, Αντίμπες και Σαιν Πωλ και Μονακό. Τα υπόλοιπα θέλουν και περισσότερες μέρες. Ακολούθησε την παραλιακή Αντίμπες-Ζουάν Λε Παν-Γκολφ Ζουάν και καταλήγεις Κάννες. Κάθησε στην "Κρουαζέτ" και την ίδια μέρα το απόγευμα πήγαινε στο μεσαιωνικό Σαιν-Πωλ. Αυτά την μία μέρα. Την άλλη μέρα πάλι από τη Νίκαια μέσω παραλιακής στο Μονακό. Το απόγευμα κατέληξε Μόντε Κάρλο για night life, μπουτίκ, αυτοκίνητα κλπ. Την τρίτη μέρα καλό είναι να εξερευνήσεις την ίδια την πόλη της Νίκαιας (στην παλιά πόλη την "ελληνική", στο Φραγκισκανικό και Ρωσικό Μοναστήρι, ανέβα στο κάστρο για θέα κλπ.) και κατέληξε να φας σε ένα αραβικο με θαλασσινά. Τις υπόλοιπες δύο μέρες τις επιλέγεις εσύ. Γι' αυτό λέω μην χρησιμοποιήσεις τραίνο. Έχει στην ευρύτερη περιοχή κάστρα, έχει το Εζ με το μουσείο αρωμάτων Φραγκονάρ, όπου με το τραίνο δεν μπορείς να πας. Για τα ξενοδοχεία φίλε μου τα είδα που είναι (το ένα νομίζω είναι κοντά στο Ακρόπολις) θα επικοινωνήσω με τον αδερφό μου να μου πει αν είναι αξιόπιστα ή όχι. Κατά τα άλλα η περιοχή είναι φανταστική με πολύ φυσική ομορφιά, πλούτο, ξιπασμένες γριές που εύχονται να τελειώσουν τη ζωή τους στην Cote D'azour και μπόλικα γκρουπ τουριστών που πηγαίνουν στην περιοχή για να λένε ότι "πήγαν" στη "Νίτσα".
 

george86

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
ΗΙ

Αγαπητέ φίλε, εχω σκοπό να πάω στην Νίκαια στισ 27 Ιουλίου
πιστεύεις πωσ είναι καλή εποχή? Θα ήθελα πολύ να με βοηθήσεισ επειδή ανέφερεσ πωσ ο αδελφός σου ειίναι ξεναγός εκεί. Μηπώς μπορείς να μου προτείνεισ μέρη να επισκεφτώ γιατί θα πάω αεροπορικώσ και δεν θα έχω αυτοκίνητο και αν ξέρεισ κανένα καλό ξενοδοχείο?
ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.299
Μηνύματα
887.327
Μέλη
38.971
Νεότερο μέλος
Blaser

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom