Γενικά Οδικώς προς ΕΕ!!!

Twinkie

Member
Μηνύματα
1.142
Likes
327
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Συμφωνώ με τους περισσότερους για Ρώμη και για σένα που δεν έχεις πάει αν κατάλαβα καλά και για την κοπέλα που είναι πρωτάρα στο εξωτερικό είναι η καλύτερη επιλογή.
Συγκριτικά κιόλας με road trip, δεν συζητείται η επιλογή του αεροπλάνου, άσε που τα 2.000 που ανέφερες για 5 ημέρες είναι κατ' εμέ υπεραρκετά για Ρώμη εκτός βέβαια αν θες ακριβό ξενοδοχείο και ξεσήκωμα της κοπελιάς στις μπουτίκ.
Και θα περπατήσετε και θα φάτε καλά και θα δείτε απίστευτα πράγματα, όλη η πόλη είναι ένα κινούμενο μουσείο...Αν σώνει και ντε θες μια εκδρομή με αμάξι να σου φύγει και ο καημός, νοίκιασε ένα εκεί και διάλεξε προορισμό της αρεσκείας σου.
 

stavkostakis

Member
Μηνύματα
37
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανια
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδας
Πρόσφατα επέστρεψα απο road trip σε Ιταλία, Αυστρία και λίγο απο Γερμανία...
Κόστος: 2000 ευρώ περίπου με ακτοπλο'ι'κά (καμπίνα), 6 διανυκτερεύσεις, βενζίνες (1,10 στην Αυστρία!!!) διόδια, φαγητά κ.τ.λ. Η εμπειρία απίστευτη, οι διαδρομές μαγικές....Ακόμα τα βλεπω στον ύπνο μου και απο τώρα ψάχνω ακτοπλο'ι'κά εισητήρια για Απρίλη...
Νομίζω το budget σου σε καλύπτει μια χαρά και κάτι τελευταίο οργάνωσε το οσο λιγότερο γίνεται....Σχεδίαζα ένα μήνα το ταξίδι μου και ένα καρφί πριν μπω στο καράβι για Ancona τα άλλαξε όλα...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.258
Μηνύματα
885.377
Μέλη
38.936
Νεότερο μέλος
alexispi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom