Τουρκία Οδικώς Marmaris-Bodrum-Kusadasi-Pamukkale-Izmir-Cesme-Χίος (!)-Candarli-Canakkale-Ipsala-Λάρισα..

Μηνύματα
1.990
Likes
6.322
Η περιγραφη σου μου αρεσε πολυ.Παρα πολυ.Δεν με κουρασε καθολου!Πολυ καλη η ιδεα να ανεβασεις και καποιες φωτογραφιες με τη δικη σας παρουσια,ειναι πιο ζεστες κι ανθρωπινες νομιζω.Τελος,ηθελα να πω οτι ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις ενα γλυκυτατο ζευγαρι να κανει ομορφα ταξιδια.Ευχομαι να κανετε οσα περισσοτερα μπορειτε στο μελλον!
Να 'σαι καλά @greco !! Είναι σημαντικό να βλέπω ότι η ιστορία δεν κουράζει, αν και θα δυσκολευόμουν να γράψω αλλιώς, έτσι τα νιώθω.. Οπότε θα γράψω και την επόμενη, για προηγούμενα ταξίδια..Είσαι πολυταξιδεμένος όπως βλέπω, κι εμείς προσπαθούμε να βλέπουμε όσα περισσότερα γίνεται.. Καλά ταξίδια και ευτυχία εύχομαι, ευχαριστώ για τις ευχές!!!
 
Μηνύματα
1.990
Likes
6.322
Ρε παιδιά, εμένα τώρα η ιστορία μου σε ποια κατηγορία μπαίνει;;;; Ευρώπη, Ασία ή εγώ δεν ανήκω πουθενά;; :( Αν είναι να μην ξαναλλάξω ήπειρο σε ταξίδι....
 

greco

Member
Μηνύματα
1.148
Likes
3.320
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Να φανταστεις οτι το ιδιο ισχυει για οσους πανε απο Sirkeci στο Uskudar στην Πολη με το Marmaray σε 4 λεπτα!
 
Μηνύματα
1.990
Likes
6.322
Ένα τελευταίο post, με συμπεράσματα και μικρές λεπτομέρειες..
Το ταξίδι είναι για μένα από τα πολύ ενδιαφέροντα road trips που μπορεί να κάνει κάποιος από Ελλάδα. Μπορεί να συνδυαστεί με διαμονή σε κάποιο νησί του ανατολικού Αιγαίου, όπως κάναμε εμείς με τη Χίο, ή ίσως με επίσκεψη σε Ίμβρο και Τένεδο.
Ανάλογα και με την ισοτιμία ευρώ - τουρκικής λίρας, μπορεί να αποδειχθεί και εξαιρετικά οικονομικό, αν και θεωρητικά οι πιο ανεπτυγμένες τουριστικά περιοχές είναι πιο ακριβές από τα ενδότερα της Τουρκίας.
Προτιμήσαμε κυρίως μικρά μαγειρία για φαγητό, χωρίς πολλές ανέσεις, αλλά με απευθείας επαφή με πιο αληθινούς ανθρώπους.
Φαίνεται πως οι γείτονες δεν το έχουν με τις ξένες γλώσσες, αν και θα έπρεπε, με τόσους τουρίστες που υποδέχονται. Οπλιστείτε με υπομονή, η γλώσσα του σώματος είναι παγκόσμια.
Μέχρι και την περιοχή του Pamukkale, όσο πιο ανατολικά πηγαίναμε τόσο πιο αληθινούς ανθρώπους και καλή φιλοξενία βλέπαμε, ΧΩΡΙΣ να παίζει κανένα ρόλο το ότι είμαστε Έλληνες. (αυτά είναι για δοξασμένα στενόμυαλα κεφάλια..)
Το πρόγραμμα και η περίοδος του ταξιδιού δε μας έδωσε τη δυνατότητα να επισκεφτούμε παραλίες, αλλά το επόμενο road trip στην Τουρκία θα γίνει Ιούνιο και θα περιλαμβάνει σίγουρα μπάνια..Σκέφτηκα από Μαρμαρίς προς Αττάλεια, έχει πολλά όμορφα μέρη νομίζω.
Θα ήθελα να είχα λίγα παραπάνω χρήματα για την αγορά ρούχων, ειδών σπιτιού, δώρα και ό,τι άλλο χωράει το αυτοκίνητο, κατά τη γνώμη μου συμφέρει πολύ, μιας και παράγουν σχεδόν τα πάντα.
Από θέμα οδικού δικτύου, ανεφοδιασμού καυσίμων κτλ δεν είχα κανένα παράπονο, τηρουμένων των αναλογιών φυσικά.
Όποιος επισκεφτεί το Παμουκκαλέ, να περάσει μια βόλτα από την αρχαία Afrodisia, και να δώσει χαιρετισμούς στον Zeki στο Καρακασού :)
Καλά ταξίδια σε όλους εύχομαι!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.803
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom