Οικονομικό social!

maria91

Member
Καποιος που ξερει απο πληρωμες με pos?
Σημερα παρελαβα σπιτι ψωνια απο ΑΒ και χρειαστηκαν 3 προσπαθειες στο pos γιατι ο υπαλληλος ειπε οτι το pos αποσυνδεοταν και οτι τους δινουν "αχρηστα μηχανηματα". Στην τεταρτη προσπαθεια περασε η αγορα. Υποψιν πηρε πανω απο 10 λεπτα ολο αυτο, μου ηρθε να του φορεσω τα ψωνια καπελο.
Εγινα εξαλλη που παλι το pos ηταν της viva και επρεπε να στειλω μειλ για να παρω τα bonus.
Αυτο που με προβληματισε ηταν οτι στην αποδειξη του pos φαινοταν αλλη καρτα πληρωμης. Δεν μου φαινεται καθολου φυσιολογικο. Τι διαολο, πως γινεται να φαινεται αλλη καρτα ενω στο e banking φαινεται η χρεωση με τη δικη μου πιστωτικη? Πως διαμεσολαβησε αλλη καρτα?
Πηρα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων του ΑΒ και μουδιασαε η τηλεφωνητρια, ειπε οτι θα κανει αναφορα.
Παιζει να διερρευσαν καπου σκιωδως τα στοιχεια της πιστωτικης μου?
Μηπως η πιστωτικη ηταν περασμενη στο κινητο κ πληρωσες απο εκει?τοτε ναι βγαινει αλλος αριθμος καρτας στο χαρτι απο το pos

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Με το κινητο πληρωσα. Πρωτη φορα το ακουω. Γιατι?
Ο αριθμός κάρτας είναι ένας και μοναδικός είτε πληρώνεις με τη φυσική κάρτα είτε την έχεις ηλεκτρονικά.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Έχει βάση αυτό που λέει η @maria91.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Με το κινητο πληρωσα. Πρωτη φορα το ακουω. Γιατι?
Ο αριθμός που βλέπεις στην απόδειξη απο το pos είναι εικονικός και μοναδικός για κάθε συναλλαγή. Δεν είναι ο αριθμός της κάρτας σου, ούτε κάποιας άλλης κάρτας. Αυτό γίνεται για θέμα ασφάλειας συναλλαγών.

panpan

Member
O αριθμός της κάρτας μου στο κινητό , είναι διαφορετικός από την φυσική κάρτα.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
O αριθμός της κάρτας μου στο κινητό , είναι διαφορετικός από την φυσική κάρτα.
Το έψαξα από περιέργεια, η εφαρμογή έχει αριθμό εικονικού λογαριασμού (και κάρτας) προς αποφυγή προφανώς υποκλοπών.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.267
Μέλη
39.955
Νεότερο μέλος
Alexandrosx

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα