• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ο Γύρος της Κρήτης σε 2 Βδομάδες!!!

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.998
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Το γράφω εδώ αλλά κι αλλού: Άνοιξε ένας πάρα πολύ όμορφος χώρος στο Ηράκλειο μέσα στην τάφρο των τειχών. Βγαίνοντας από το Κομμένο Μπεντένι (η πύλη ανάμεσα στην Χανιόπορτα και την Καινούρια Πόρτα) στην έξω πόλη, στα αριστερά σας θα βρείτε πινακίδα για τον "Ευκάλυπτο". Πάτε ή με το αυτοκίνητο μέχρι την είσοδο του μαγαζιού ή ποδαράτοι / με ποδήλατο.
 

gigenis

Member
Μηνύματα
5
Likes
1
Για χαλαρές καταστάσεις μακρυά από πολυκοσμία και τουρίστες.... προτείνω την παραλία του Κόρακα, κάτω από το Ροδάκινο, στο νότιο Ρέθυμνο.

Όχι την πρώτη που σε βγάζει ο δρόμος, αλλά την δεύτερη στο βάθος δεξία. Είχα στήσει σκηνή πρόπερσι κάτω από ένα δένδρο δίπλα στα βράχια και ήταν τέλεια!! Έχει και δύο τεβερνάκια για φαγητό... τι άλλο να θέλει κάποιος :) :)
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.009
Μηνύματα
923.694
Μέλη
39.726
Νεότερο μέλος
Christos Rev

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom