Περού ΠΕΡΟΥ ΒΟΛΙΒΙΑ ΧΙΛΗ

TOLISIOANNIDIS

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ ΒΟΛΙΒΊΑ ΧΙΛΉ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΟΛΥΝΗΣΙΑ
Τον Αύγουστο πηγαίνουμε Περού, Βολιβία και Χιλή, ταξίδι ζωής. Έχω διαβάσει τις ιστορίες γι αυτούς τους προορισμούς και ήταν πολύ ενδιαφέρουσες . Εάν κάποιοι που το έχουν κάνει έχουν κάποιες συμβουλές τα πρεπει και "δεν Πρεπει " του ταξιδιού στείλτε τα. Ευχαριστω
 

viajera

Member
Μηνύματα
65
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Ινδονησία
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
τον Αυγουστο πηγαινουμε και μεις. Θα πατε με τουριστικο γραφειο η μονοι; εμεις με το versus. Θα βρεις χρησιμες πληροφοριες στο θεμα ταξιδι στο περου καθως και σε αλλα αντιστοιχα.
 

fantasia13

Member
Μηνύματα
163
Likes
86
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινικη Αμερικη
παιδια ποσες μερες θελει ενα τετοιο ταξιδι και ποσο περιπου κοστιζει?
ευχαριστω
 

ANNA-PANOS

Member
Μηνύματα
2.001
Likes
2.094
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
15 μερες και κοστιζει περιπου 3500 με ολους τους φορους κτλ.
 

LULLU

Member
Μηνύματα
3.521
Likes
7.773
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
15 μέρες για τις 3 χώρες.;;;;;;δεν νομίζω ότι μπορείςΝα δεις αρκετά ..η κάθε χώρα κατα τη γνώμη μου θέλει και απο 15 μέρες ......
 

ANNA-PANOS

Member
Μηνύματα
2.001
Likes
2.094
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Mια ιδεα απο τα βασικα του Περου και απο ενα διημερο Λα παζ και Σαντιαγκο.
 

_antonis_

Member
Μηνύματα
3.357
Likes
1.237
παιδια ποσες μερες θελει ενα τετοιο ταξιδι και ποσο περιπου κοστιζει?
ευχαριστω
Θα συμφωνήσω με τη LULLU στη διάρκεια.
Εκτός του ότι είναι κρίμα να φτάσεις ως εκεί και να πάρεις απλά μια ιδέα, δεν μπορείς να πείς ότι είδες τις τρείς χώρες σε 15 μέρες, ούτως η άλλως.
Αν και δεν το έχω ψάξει το θέμα, τουλάχιστον 25 μέρες και πάλι όχι για να γυρίσεις ολόκληρες τις χώρες, αλλά τα απαραίτητα με τρέξιμο. Το κόστος αρχικά θα εξαρτάται απο το εισιτήριο, αν θα βρείς με 700 ή με 1000+...

Εδώ (κόστος) νομίζω συμφωνώ με την ANNA-PANOS
 

fantasia13

Member
Μηνύματα
163
Likes
86
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινικη Αμερικη
Eυχαριστω πολυ παιδια!!!
Μεχρι του χρονου που σκεφτομαι να το κανω,
θα το ψαξω καλυτερα και βεβαια θα χρειαστω τις συμβουλες σας.
 

traveladdict

Member
Μηνύματα
1.380
Likes
1.341
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
15 μερες και κοστιζει περιπου 3500 με ολους τους φορους κτλ.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους, αυτή είναι η τιμή ΧΩΡΙΣ τους φόρους - πακέτα ασφάλισης - φιλοδωρήματα και χωρίς τις προαιρετικές εξορμήσεις, όπως η διήμερη εκδρομή στη Νάζκα και τα Μπαγιέστας.
Η τελική θα σου βγει πάνω από 4.000.
Και θα περάσεις όλο το ταξίδι σε αεροδρόμια.
 

Taksidiwtis

Member
Μηνύματα
106
Likes
277
Καλησπέρα και από εμενα.Εγω ταξίδεψα τον περασμένο χειμώνα(Δεκέμβρη,Γεναρη,Φλεβαρη) 3 μήνες και δεν είδα και πολλά γιατί ταξιδεψα σε 5 χώρες και ήμουν κάθε 5 μέρες σχεδόν σε ένα λεωφορείο η αεροπλανο.Εγω θα πρότεινα σε 15 μέρες μονο Περού οπου ήταν και το ομορφότερο μερος από όλα(Πήγα Αργεντινή.Χιλη,Περου,Βραζιλια,Ουρουγουαη.)
Στο Περού πέρα από την Λιμα που είναι μια ωραια πολη αν πατε να μείνετε στο Barranco οπου είναι μια μποέμικη συνοικια με ωραια μπαράκια ,πολύ τουριστική διπλα στην θαλασσα και αποφύγετε να μεινετε στο κεντρο (miraflores).Απο εκεί και πέρα σίγουρα Macchu Picchu φυσικά μέσω Cuzco και και μια νύχτα στο χωριουδακι Aquas Callientes και την επομενη να ανεβείτε με τα ποδια το βουνο ως τον αρχαιολογικό χώρο(εγώ το έκανα 2 ώρες και σταμάτησα πάνω από 15 φορές για να πάρω ανάσα αλλα είναι ωραια εμπειρία).Επισης Λίμνη Τιτικακα εκεί δεν χρειαζετε να κάτσετε πάνω από 2 μέρες θα κοιμηθειτα στο Πουνο και το πρωί θα πατε περιήγηση στα νησάκια.Επισης Αξίζει να πατε Iquitos να έχετε και μια εμπειρία από ζούγκλα του Αμαζονίου(μονο αεροπορικώς).και ίσως Nazca που εγώ δεν πήγα.
Τωρα για Χιλή αν πατε Σαντιάγκο αξίζει να περάσετε από Valparaiso (μια ώρα και κάτι από Σαντιάγκο) το οποιο είναι το μεγαλύτερο λιμανι της Χιλής και να περπατήσετε στο Cerro Alegro ένας όμορφος λοφος στο κεντρο της πολης οπου ανεβαίνει με τελεφερίκ ,μια όμορφη Πολύχρωμη γειτονια οπου θα σας γυρίσει πίσω στα 60s ,απο το Valparaiso ana 10 Λεπτά μπορείς να πας στις όμορφες πόλεις Viñha den Mar(οπου είναι το περαθεριστικο κεντρο της Χιλής)Con Con και Reñaca.Στο Σαντιάγκο πέρα απ το Κέντρο που είναι το La Moneda και ο λοφος Cerro Santa Lucia οπου βλέπεις όλη την πολη γύρω γύρω (οπου έχουν απόσταση 5-6 τετράγωνα) και το Ζωολογικό Πάρκο οπου είναι φτιαγμένο επάνω σε έναν λοφο και το σπίτι Του Νερουδα οπου πέρασα από έξω και δεν μπήκα γιατί έπρεπε να περιμένω καμια ώρα που ήταν το αγγλόφωνο γκρουπ για να περάσω.2 μέρες Σαντιάγκο είναι καλα αλλα μην ξεχάσετε Valparaiso Viñha del mar είναι τελεια.
Όσο για το κόστος εγώ σε 3 μήνες χωρίς τα αεροπορικά (Αθηνα-Μπουενος Αίρες-Αθηνα μονο αυτά είχα κλείσει από Ελλάδα) χάλασα γύρω στα 5.000 με 8 Αεροπορικές πτήσεις 10 Λεωφορεία 2 καραβια και 1 τρένο)και συχνές μετακινήσεις,αλλα χωρις καμια πίεση χρόνου.Το πρόγραμμα είχε όταν ξεκίνησα να πάω και Βολιβία αλα στο Περού αποφάσισα μέσω Ικιτος να περάσω με καραβακι στην Βραζιλία το οποιο μπορώ να πω ότι μετάνιωσα λόγο του υψηλου κόστους(μια εβδομάδα 1000 ευρω)και λόγω του ότι από τον αμαζωνιο δεν υπαρχει τρόπος διαφυγής εκτος από αεροπλανο(2 πτήσεις 700 ευρω).
Όσο για την ασφάλεια ένα συνηθισμενο κόλπο στην Λατινική Αμερική είναι με τα backpack για της καθημερινές περιηγήσεις σας (οπου μεταφέρετε φωτογραφικές μηχανές,καποιο ρούχο) είτε στην πολη είτε οπουδήποτε αλλου ,καλυτερα να τα φοράτε μπροστά και όχι πίσω γιατί ήμουν παθον μια μερα πριν γυρίσω Ελλάδα ,στο Μετρο του Μπουενος Αίρες ένα ζευγάρι μου πέταξε πίσω ένα μαυρο υγρό(μάλλον λαδια αυτοκινητου) και έκανε ότι θελλει να με βοηθήσει με ένα χαρτομαντηλο,σκοπος τους ήταν να το κατεβάσω και δήθεν βοηθώντας με να το αρπάξουν,15 ημερες ποιο πριν είχε τύχει σε μια Αμερικάνα που γνώρισα στο Χοστελ,τις είχαν πετάξει μουστάρδα και εκλέξαν το μεγάλο σακίδιο του φίλου της ο οποιος αναγκάστηκε να γυρίσει Αμερική την άλλη μερα και εκείνο σκέφτηκα εκείνη την στιγμή για καλη μου τύχη.Φυσικα αποφεύγετε σκοτεινούς δρόμους την νύχτα χωρίς πολύ κίνηση.Επισης στο Περού όταν θα πάρετε ένα Ταξί πάντα θα κάνετε παζάρι πριν μπείτε στο αμάξι και θα έχετε ψηλά μαζι σας γιατί προσποιούνται ότι δεν έχουν να δώσουν ρέστα.

Καλο ταξίδι
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.875
Μέλη
38.905
Νεότερο μέλος
ntsironis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom