Πάθος για Ταξίδια.

playergeo

Member
Μηνύματα
38
Likes
0
Ταξίδι-Όνειρο
Να μείνω όσο θέλω.
Ειμαι η go2dbeach :)
Πολυ χαιρομαι που εγινες μελος στους Λατινολατρες , ηταν αναμενομενο βεβαια μετα απο οσα διαβασα. Εχεις δικιο για την κουλτουρα , τη μουσικη , τη φιλικοτητα του κοσμου ,τον τροπο που βλεπουν και ζουν τη ζωη. Το να νοικιασεις αυτοκινητο και να βγεις παραεξω ειναι οτι καλυτερο σε καθε μερος , οχι μονο στην Κουβα , ειναι κατι που τα εχω κανει σε ολα τα μερη που εχω παει.
Αλλα αυτο με την κρουαζιερα στην καραιβικη δε θα περασει ετσι..πες λιγα λογια παραπανω πληζ..πως την εκλεισες , ποσο στοιχισε αν θυμασαι , σε ποια νησια πιασατε λιμανι. Ποσο ευκολο ηταν να προλαβεις να δεις καποια πραγματα σε καθε νησι που μενατε μονο λιγες ωρες. Ποιο νησι ηταν το καλυτερο..
Sorry από η go2dbeach σε εκανα ο!!:D:D
Για την κρουαζιέρα όλο το ταξίδι ήταν δέκα ημέρες και η κρουαζιέρα ήταν εφτά ημέρες. Ξεκίνησε και τελείωσε στο san Juan, από τα νησιά που επισκεφτήκαμε ήταν το Barbados, Antigua, Dominica, και κάποια αλλά που δεν θυμάμαι τώρα. Κάθε μέρα ήμασταν και σε διαφορετικό νησί και για αυτό κάνει τα ταξίδια αυτά να είναι ιδιαιτέρα, Δηλαδή σε κάθε νησί άλλαζες τελείως της εικόνες που είχες από το προηγούμενο, έβλεπες αυτό το σύμπλεγμα τον αποικιών που είχαν περάσει από εκεί, ήταν ισπανικά μετά αγγλικές αποικίες και τώρα μερικά είναι αμερικάνικα, ειδικά η Antigua ήταν σα να είσαι στην Αμερική, και τα Barbados αλλά σε όχι τόσο μεγάλη έκταση. Βλέπεις σε μερικά νησιά τα αυτοκίνητα να είναι δεξιοτίμονα και να πηγαίνουν δεξιά, μερικά να έχουν ολοκληρωμένες πόλεις και σε ένα που πήγαμε είχε μόνο κάτι καλύβες και αυτές γκρεμισμένες από τους τυφώνες. Αυτό ήταν που με γοήτεψε σε αυτό το ταξίδι, την διαφορετικότητα του κάθε νησιού κάθε μέρα. Τώρα για της ελεύθερες ώρες, το πρωί είχε ήδη πιάσει λιμάνι το πλοίο και μετά το πρωινό μπορούσαμε να κατεβούμε, επιστροφή είχε σε μερικά νησιά στης 4 με 5 η ώρα και σε κάποια στης 6 με 7. Αρκετές ώρες μιας και τα νησιά ήταν μικρά, μέχρι και μια μικρή κρουαζιέρα με κάποιο καράβι σε στυλ πειρατικό είχαμε κάνει θυμάμαι. Το καράβι ήταν το galaxy της εταιρείας Caribbean cruises ελληνικών συμφερόντων, νομίζω του λάτση, χωρίς να είμαι σίγουρος, και όλοι οι αξιωματικοί ήταν Έλληνες, φαντάσου τι χαρά τους που είχαν Έλληνες επιβάτες, ότι θέλαμε! Μέχρι και δώρα μπλουζάκια και κάτι αναμνηστικά του καραβιού μας δώρισαν, και το βραδύ βέβαια στην disco ελληνική μουσική με χορούς ελληνικούς και ζεϊμπέκικα και να μαθαίνουμε τους άλλους επιβάτες, Αμερικανοί οι πιο πολύ, σχεδόν όλοι, να χορεύουν. Τι μου θύμησες σήμερα, ωραίες αναμνήσεις. Το καράβι γενικά ήταν μέσα στην χλιδή, όλο το 24ωρο φαγητό και σέρβις με μονή επιβάρυνση τα ποτά σου. Είχε καζίνο θέατρο υδρομασάζ και το δωμάτιο τεράστιο, με μια μεγάλη τζαμαρία με θέα τον ατλαντικό! Τώρα το κοστολόγιο, εμένα προσωπικά ήταν πληρωμένο από μια εταιρεία που συνεργάζομαι στην δουλειά μου, αλλά από ότι θυμάμαι ήταν τότε περίπου 2000 με 2500 ευρώ το άτομο, όλα μαζί, και τα αεροπορικά. Ελπίζω να σου έδωσα κάποιες απαντήσεις. Όσο για το αυτοκίνητο θα συμφωνήσω μαζί σου, ότι όπου και να πας είναι ένα μεγάλο ατού, αλλά στην Κούβα είναι σχεδόν αναγκαίο για τον λόγω ότι δεν υπάρχουν οργανωμένες συγκοινωνίες για τα εκτός τουριστικά μέρη, και το συν βέβαια είναι οι κάτοικοι που κάνουν ωτοστόπ στους κεντρικούς δρόμους που παίρνοντας τους μπορείς να αντλήσεις οποία πληροφορία θέλεις. Αυτά προς το παρον. Adios
 
Last edited by a moderator:

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.968
Likes
9.384
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Πολυ ωραια ακουγονται οσα περιγραφεις.
Βεβαια η κρουαζιερα δεν ειναι το στυλ που θα μου αρεσε αλλα ειναι πολυ καλος τροπος για να πας σε αρκετα νησια με τη μια. Καποτε εκανε οικονομικες κρουαζιερες η easycruise με μικρα πλοιαρια που επιαναν σε διαφορα νησια και εμενε μεχρι τα μεσανυχτα.
Παντως πηγατε σε αρκετα και διαφορετικα μεταξυ τους νησια και αυτο ειναι το ωραιο!

Ελπιζω να θυμηθεις λεπτομερειες απο τα νησια και αν εχεις φωτο να ανεβασεις να δουμε.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.895
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom