Παρέα Για Περπάτημα - Εξερεύνηση Όλης Της Πάρνηθας.

Konstantinos88

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Γεια σας και συγχαρητήρια στους διαχειριστές για την όμορφη ιστοσελίδα. Τον τελευταίο καιρό μου έχει γίνει έμμονη ιδέα η πλήρης εξερεύνηση της Πάρνηθας, αλλά.... δεν έχω παρέα.

Λοιπόν, ψάχνω άτομα ώστε να εξερευνήσουμε όλη την Πάρνηθα. Από την μία άκρη της έως την άλλη. Όλα τα φανερά και κρυφά μονοπάτια της. Το ιδανικό θα είναι να πηγαίνουμε να την εξερευνούμε 8 - 10 ώρες, 3 ή 2 φορές κάθε εβδομάδα.

Λίγα λόγια για εμένα... Είμαι 24 - 25 χρονών, ονομάζομαι Κωνσταντίνος. Είμαι τελειόφοιτος της σχολής Ηλεκτρολόγων του Πολυτεχνείου. Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ως άτομο με εύρος γνώσεων, συνεπώς θα μπορούμε να συζητάμε σχεδόν τα πάντα κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης.

Μένω στα Άνω Λίοσια και μέχρι στιγμής έχω εξερευνήσει ένα μεγάλο μέρος της Δυτικής Πάρνηθας. Το έχω κάνει με τον πατέρα μου και έναν φίλο μου, αλλά πλέον αυτοί δεν μπορούν να με ακολουθήσουν (8 - 10 ώρες, 2 με 3 φορές την εβδομάδα). Για αυτό ψάχνω άτομα από το διαδίκτυο που να τους αρέσει η ερασιτεχνική εξερεύνηση της Πάρνηθας.

Γενικά μου αρέσουν οι εκδρομές στα βουνά λίγων γνωστών ατόμων (4-5) παρά πολυπληθή γκρουπ αγνώστων (20+).

Όσοι ενδιαφέρεστε περιμένω να μου στείλετε e-mail ...... ή πμ ή να γράψετε εδώ.

Σας ευχαριστώ.
 

sophie_3601

Member
Μηνύματα
103
Likes
92
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα Σινικό Τείχος
Τι μου θύμισες τώρα! Έχω ένα φιλαράκι που πήγαινε κάποτε έτσι Πάρνηθα και έτσι ακολουθάγαμε και εμείς κάποιες φορές. Λατρεύω το καταφύγιο στο Φλαμπούρι και το φαγητό του!!! Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να δω και το σπήλαιο του Πανός... τυχεροί όσοι θα πάτε! Εγώ δυστυχώς δεν έχω μπορώ πια, ο μικρός μου τον κλέβει όλο τον χρόνο μου!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.901
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom