Γαλλία Παρίσι οδικώς για το final 4

cachilleas

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Γεια χαρα παιδια!
καθως εψαχνα στο ιντερνετ για το παραπανω θεμα.....επεσα πανω σε αυτο το πολυ οργανωμενο φορουμ, ειδα φως και μπηκα!
τι καλυτερο να ρωτησεις για πληροφοριες για ενα ταξιδι απο το να ρωτησεις ανθρωπους που εχουν ορεξη να ταξιδευουν!!

Σκεφτομουν με εναν φιλο μου να ταξιδεψουμε στο παρισι για το φετινο final 4 του μπασκετ. εχουμε βρει εισητηρια για τους αγωνες στα 295euro και εχω βρει και καποια αεροπορικα γυρω στα 200ευρο πηγαινε-ελα που λεμε....
καλη τιμη. δεν λεω. δηλαδη αν ηταν να παω με την κοπελα μου πηγαινα. αλλα δεδομενου οτι τα χρηματα μαζευονται.........πολλα, μαζι με διαμονες φαγητα ποτα και τα εισητηρια για τους αγωνες οπως προειπα.....σκεφτηκα οτι αφου αντρες ειμαστε και αντεχουμε μια ταλαιοωρια παραπανω-------ΠΟΥ ΙΣΩΣ εξελιχθει και σε πολυ πιο ομορφο ΤΑΞΙΔΙ!!!------------ να το κανουμε οδικως αν αξιζει.... στα $$$$$$$$$$$

ξερει ομως κανεις καποιο πρακτορειο που να βαζει πουλμαν για αυτη την περιπτωση??? μοιαζει λιγο...παλαιολιθικο κατι τετοιο αν και γνωριζω οτι παλαιοτερα αλλα και τωρα πολυς κοσμος το προτιμαει.

ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ... Ή ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΦΕΡΩ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ "I LOVE PARIS" :clap::clap::clap::clap:
 

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
410
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Από τα λίγα που ξέρω συνήθως αν υπάρχει ελληνική ομάδα -στην προκειμένη περίπτωση ο Ολυμπιακός- τα εισιτήρια του Final Four τα διαχειρίζεται πρακτορείο που συνεργάζεται με την ομάδα. Αυτό το πρακτορείο όμως πουλάει όλο το πακέτο και όχι μόνο μεταφορά στην πόλη ή διαμονή. Επίσης, συνήθως το πακέτο είναι πανάκριβο.

Βέβαια, για τους οργανωμένους υπάρχει κομβόι λεωφορείων αλλά αν δεν έχεις και πολλές πολλές σχέσεις μαζί τους ή καλύτερα αν δεν έχεις ξαναβρεθεί μαζί τους δεν είναι και το κατάλληλο ταξίδι για εσάς. Άσε που για το Παρίσι θα είναι μέρες ολόκληρες και μάλλον θα είστε συνέχεια σε περιορισμό από τις τοπικές αρχές.

Τα 200 Ευρώ το άτομο αεροπορικά πάντως είναι μια χαρά γιατί και οδικώς μόνοι σας να πάτε θα σας έρθει πολύ πιο ακριβά.
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498
οσο πορωμενος και να ημουν με το μπασκετ δεν θα υπήρχε περίπτωση να παω οδικώς στο παρισι ( εχεις σκεφτεί ΄?πόσες μερες θα ταξιδευεις για να φτασεις ???? )

αεροπορικώς και παλι πίσω και μην ψαχνεις για δράκους
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.405
Likes
14.372
Ακριβώς,συμφωνώ απόλυτα μέ τον XRISTOS.

Μεγάλη ταλαιπωρία που δεν αξίζει.Σε καμμιά περίπτωση μην μπλέξεις μέ μετακίνηση οργανωμένων.Περα απο τις κακές συνθήκες ταξιδιού,έχουν την συνήθεια να κουβαλάνε και διάφορα(ουσίες,μαχαίρια κτλ) και μπορεί να μπλέξει(στήν καλλιτερη περίπτωση να ταλαιπωρηθεί/καθυστερήσει) όλο το γκρούπ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.254
Μηνύματα
885.250
Μέλη
38.934
Νεότερο μέλος
msayath

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom