Περί όρων χρήσης του Forum

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.405
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό πολλά περιστατικά στο φόρουμ που αφορούν είτε κακή συμπεριφορά μελών είτε πάμπολλα offtopic μηνύματα.

Θεωρώ ότι η ανοχή και η κατανόηση που υπάρχει από πλευράς μου μέχρι σήμερα έχει παρεξηγηθεί. Από την άλλη, το site πλέον δεν είναι φρέσκο για να μην είναι σαφής ο προσανατολισμός του. Επομένως θα παρακαλούσα προσωπκά όλα τα μέλη για τα εξής:
  • Τα Ταξιδιωτικά θέματα είναι η αξία του forum. Σας παρακαλώ να γράφετε μόνο όταν το μήνυμά σας θα αφορά το θέμα για το οποίο συζητείται στο topic. Η πλάκα και ο χαβαλές είναι θεμιτά, όμως αυτή τη στιγμή πολλά ταξιδιωτικά θέματα είναι γεμάτα με άσχετα μηνύματα, οπότε παρακαλώ να προσπαθούμε να κρατάμε τα ταξιδιωτικά θέματα πάντα εντός θέματος. Για έξτρα δόσεις χαβαλέ :D υπάρχουν τόσο το social forum όσο και το "νέα μέλη".
  • Οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός ή επίθεση εναντίον άλλου μέλους του TravelStories δε θα γίνεται αποδεκτός για κανένα λόγο και θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση.
Από σήμερα η διαχειριστική ομάδα του TravelStories.gr έχει από μένα το ελεύθερο να αντιμετωπίζει τα προβλήματα που προκύπτουν άμεσα και αποτελεσματικά, ώστε το forum να διατηρήσει το χαρακτήρα του και όλος ο κόσμος να απολαμβάνει τα πολύ ενδιαφέροντα ταξιδιωτικά θέματα που έχουμε. :clap:
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.077
Μέλη
38.911
Νεότερο μέλος
ell

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom