Πηλιο για καλοκαιρι?

angelo_kav

Member
Μηνύματα
384
Likes
419
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΛΙΝ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ
Η απάντηση μου στηρίζεται στα δεδομένα που αναφέρονται στο post και όχι σε προτάσεις για πιθανή μελλοντική επίσκεψη στο Βόλο. Θα μένουν Πορταριά,θέλουν να δουν 2-3 ποιοτικές παραλίες όχι απλά κάποιες παραλιες και να επισκεφτούν γραφικά χωριά του Πηλίου. Δεν ξέρω αν είσαι από τα μέρη πάντως δεν υπαρχει ανθρώπος που μπορεί σε 50 λεπτά να είναι Χορευτό και σε 1 ωρα Άφησσο κ να επιλέξει η να προτείνει το 2ο. Όσον αφορά τον δρόμο μιλάμε για οδικό δίκτυο σε βουνό προφανώς και ξέρουν που έρχονται. Πάντως αν δυσκολεύεσαι στο Πορταριά-Αι Γιάννης απορω πως νιώθεις για το Πορταριά-Ξινοβρυση.
Έτσι ακριβώς, κάποιοι θεωρούν τις καλοκαιρινές διακοπές "μόνο θάλασσα", εγώ τις βλέπω διαφορετικά γιατί μένω δίπλα στη θάλασσα...

Βάλτε διαμονή Τσαγκαράδα να είστε κοντά σε όλα
Θα πάμε Τσαγκαράδα μεσημέρι μετά από μπάνιο.
Ο Άγιος Λαυρέντιος αξίζει??
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.382
Γενικά όλα τα χωριά αξίζουν αλλά υπάρχουν κάποια που θεωρουνται τοπ και που οπωσδηποτε πρεπει κάποιος να τα επισκεφθει όταν ερχεται στο Πήλιο ειτε λογω ιστορίας, είτε καλύτερα διατηρημένο, ειτε λόγω θέας, ειτε λογω φύσης κλ..

Αυτα τα must ειναι Μηλιές, Μακρυνιτσα, Ζαγορα, Τσαγκαραδα ...

Τωρα στις Μηλιες αν παει κάποιος καλο ειναι να ακολουθησει την ορεινή διαδρομή και να συνεχίσει Βυζιτσα, Πινακατες, Αγιο Γεώργιο Νηλειας και Αγιο Λαυρεντιο και απο κει να κατεβει Ανω Λεχώνια (εκεί ξεκινά το τρενάκι) η να το κάνει όλο αυτο αναποδα..
Ολα αυτα τα χωρια με τις υπεροχες πλατειες με τα μεγάλα πλατάνια που μερικές θυμίζουν σκηνικό απο ταινία, τις μοναδικές εκκλησιες, τα πετρινα σοκάκια και τα πολύ καλοδιατηρημένα αρχοντικά ειναι πανέμορφα...

Επισης πολύ ομορφα χωριά ειναι ο Κισσος, και πιο νότια Νεοχώρι, Αργαλαστη, Λαυκος Μηλινα (παραθαλάσσιο) κλ..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.116
Μηνύματα
880.715
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom