Πηλιο χωρις αμαξι!

Tolis12345

New Member
Μηνύματα
3
Likes
1
Χαίρετε, είμαστε ζευγάρι και θέλουμε να επισκεφτούμε το Πηλιο για 3-4 μερες, δεν θα εχουμε αυτοκηνητο και θα παμε στον προορισμο μας με κτελ απο τον Βολο. Ψαχνουμε για μια τοποθεσια στην οποια να μας αφησει το κτελ, να εχει κοντινες παραλιες -προσβασιμες με τα ποδια- και εστω λιγη νυχτερινη ζωη. Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας!
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Αν δεν έχεις αυτοκίνητο να κάτσεις στα αυγά σου ή να μείνεις στο Βόλο να πιείς κανένα τσίπουρο... λυπάμαι αλλά Πήλιο χωρίς αυτοκίνητο Σοβιετική επανάσταση χωρίς Λένιν...
 

Tolis12345

New Member
Μηνύματα
3
Likes
1
Να μας δανείσεις το δικο σου να παμε καμια βολτα. Εισαι ευγενέστατος και κατατοπιστικότατος, ευχαριστουμε.
 

Edessa 72

Member
Μηνύματα
34
Likes
9
Οντως το αμάξι ειναι απαραίτητο !!!
Εναλλακτικές λύσεις δυο πολυ ωραία χωριουδακια: η μηλιά & η τσαγκαραδα με κοντινες παραλίες (πέντε λεπτά με αμάξι).
 

Ulysses

Member
Μηνύματα
114
Likes
174
Επόμενο Ταξίδι
Ζυρίχη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Μεξικό
Η αλήθεια είναι πως αν θες να μένεις στα πιο όμορφα χωριά (Μηλιές πχ αλλά όχι μόνο), στην παραλία, αν και σε κοντινή απόσταση, δεν μπορείς να πας χωρίς αυτοκίνητο.
Θεωρώ ότι το Πήλιο είναι λάθος προορισμός αν δεν έχεις δικό σου μέσο.
Κάθησε στο Βόλο, πέρασε στη Σκιάθο... αλλά Πήλιο δύσκολα
 

thanos75

Member
Μηνύματα
1.364
Likes
3.409
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Μπορείς επίσης να σκεφτείς και το ενδεχόμενο κάποιου οργανωμένου tour στο Πήλιο, σε περίπτωση που δεν έχεις αυτοκίνητο και θέλεις να γνωρίσεις το βουνό και τα υπέροχα χωριά του. Υπάρχουν πολλά ταξιδιωτικά γραφεία (πρόχειρα μου έρχεται στο μυαλό ο Μάνεσης) που οργανώνουν τριήμερο ή τετραήμερο γύρο Πηλίου και διαμονή σε καλά ξενοδοχεία. Και εάν θέλεις μετά το tour συνεχίζετε μόνοι σας και αράζετε σε κάποιο παραλιακό χωρίο για 2-3 ημέρες (καλή η σκέψη του Αη-Γιάννη αν και πολύκοσμος) και χαλαρώνετε. Και έτσι έχεις δει και καλά το βουνό και προλαβαίνεις να χαλαρώσεις. Φτάνει βέβαια να έχεις μέρες στη διάθεσή σου
 

sboub

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
ΑΥΣΤΡΙΑ/ΤΣΕΧΙΑ/ΣΚΩΤΙΑ-ΙΡΛ
Ταξίδι-Όνειρο
Έλα ντε...
Από Πήλιο γύρισα την Πέμπτη, οπότε τα έχω φρέσκα. Όντως, το Πήλιο για να το ευχαριστηθείς θέλει αμάξι, αλλά αφού αμάξι δεν προβλέπεται, και με το ΚΤΕΛ μπορείς να μετακινηθείς. Αν κατάλαβα καλά θα μένεις Βόλο, και θα μετακινείσαι; Μπορείς να πηγαίνεις στα Καλά Νερά, περίπου 18 χλμ από Βόλο, κανένα μισάωρο υπολόγισε: κάνει στάση το ΚΤΕΛ και στον παραλιακό δρόμο, έχει οργανωμένη παραλία, ρηχή θάλασσα ικανοποιητική (θα δεις πολλές οικογένειες) και καφετέριες, ταβέρνες, μπαράκια για το βράδυ. Επίσης, από τα Καλά Νερά μπορείς να πάρεις το ΚΤΕΛ και να πας βόλτα στα κοντινά χωριουδάκια, όπως Μηλιές, Βυζίτσα, Πινακάτες, ορεινά δηλαδή, ή και Τσαγκαράδα, που είναι μια ώρα απόσταση όμως, νομίζω 38 χλμ από Καλά Νερά με λίγες στροφούλες-αλλά αξίζει τον κόπο γιατί είναι καταπληκτική.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.799
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom