Ρωσία Πληροφορίες Αγία Πετρούπολη

georgi d

Member
Μηνύματα
36
Likes
64
Δεν πειράζει αν σας βάλω ένα βίντεο για την Αγία Πετρούπολη.
Δεν έχει πολλά όμως νομίζω είναι καλό. Σαν ένας μικρός οδηγός για αυτήν την φοβερή πόλη. Προσωπικά δεν την έχω δει, μόνο μέχρι την Μόσχα έχω πάει.
Έχει υπότιτλους το βίντεο.
 

georgi d

Member
Μηνύματα
36
Likes
64
Έχουν τόσες πολλές πληροφορίες που δεν ξέρω πώς και τι να σας γράψω.
Εάν κατά λάθος κάποιος βρεθεί στην Αγία Πετρούπολη μπορεί καί να τις χρειαστεί .


Ας γράψω για τα λεωφορεία κάτι.

Έχουν βάλει νέο δρομολόγιο εξπρές Νο. 82Э. Από το αεροδρό μέχρι το σταθμό του μετρό Prospekt Veteranov (κάθε 15 λεπτά).Όταν θα ταξιδεύετε από το αεροδρόμιο: από 06:05 έως 01:41. Όταν θα ταξιδεύετε από το σταθμό του μετρό Prospekt Veteranov: από τις 06:00 έως τη 01:04. Τιμή εισιτηρίου 65 ρούβλια (0.65€).
Общественный транспорт το έχουν και στο σαιτ του αεροδρομίου.

Πριν ήταν δυνατό να φτάσετε στο αεροδρόμιο το λεωφορείο 39 και 39Ε. Ξεκινάνε από το σταθμό του μετρό Moskovskaya.


Για τα εισιτήρια στο εξπρές και λογικά για μετρό (θα τα γράψω μετά αναλυτικά) .
Στο αεροδρόμιο μπορείτε να προμηθευτείτε μια κάρτα Podorozhnik σε ένα περίπτερο στον χώρο αφίξεων στο ισόγειο, δίπλα στη στάση του λεωφορείου, καθημερινά από τις 8:00 έως τις 20:00, κλειστό από τις 13:00 έως τις 14:00.

Εδώ βλέπω είναι "Μαρσουτκα" όμως μπορεί να έχουν και απλά λεωφορεία.
Автобус №39 до Пулково стал самым популярным маршрутом в Петербурге ναι έχουν απλό λεωφορείο.

https://pulkovoairport.ru/upload/iblock/095/mbovogwld80auqzgmryowmvnzfx60w71/bus.jpg


1703865792267.png



Εδώ μετρητά στον οδηγό.
Για το 39.
Η διαδρομή θα διαρκεί περίπου 35 λεπτά, αναχωρούν από τις 05:10 το πρωί έως τις 00:44 το βράδυ κάθε 12-20 λεπτά. Η διαδρομή έχει οκτώ στάσεις, συμπεριλαμβανομένης της πλ. Pobeda, Πάρκο Pulkovsky, Δούναβη PR, εμπορικό κέντρο μετρό. Αναλυτικό πρόγραμμα λεωφορείων είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του Pulkovo .
  • Μαρσουτκα 39Ε.
  • Αυτό είναι express, ξεκινάει από το μετρό προς αεροδρόμιο χωρίς στάσεις, οπότε το ταξίδι διαρκεί μόνο 20 λεπτά. Ξεκινούν στις 06:00 μέχρι 23:03(κάθε 25-30 λεπτά).
  • Διαδρομή Κ39.
  • Ο χρόνος ταξιδιού είναι περίπου 20 λεπτά, τα μικρά λεωφορεία λειτουργούν από τις 7 π.μ. έως τις 23:30 κάθε 5 λεπτά.
Τα λεωφορεία φτάνουν στο αεροδρόμιο σε μια στάση που βρίσκεται δίπλα στην περιοχή αναχώρησης.

Έτσι, η διαδρομή από την πόλη στο Πούλκοβο θα διαρκέσει 20-35 λεπτά . Η τιμή είναι επίσης αρκετά λογική - περίπου 60 ρούβλια συν και για τις αποσκευές. Εδώ δεν γνωρίζω πόσο ζητάνε για αυτό το λόγο το εξπρές είναι καλύτερο.
Τα λεωφορεία φτάνουν στην περιοχή αναχώρησης στον 3ο όροφο του αεροδρομίου. Αν θέλετε να πάρετε το λεωφορείο από το Πούλκοβο προς την πόλη, τότε πρέπει να αναζητήσετε μια στάση στον 1ο όροφο, απέναντι από την έξοδο από την αίθουσα αφίξεων.

Η στάση της δημόσιας συγκοινωνίας από την οποία αναχωρούν τα λεωφορεία για το Pulkovo βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σταθμό του μετρό Moskovskaya (μπλε γραμμή του μετρό Moskovsko-Petrogradskaya). Η επιβίβαση πραγματοποιείται στην είσοδο Νο. 1 από τη λεωφόρο Moskovsky και στην είσοδο Νο. 8 από το δρόμο Τιπάνοβα.

Για να πάτε από τους σταθμούς των τρένων προς αεροδρόμιο.

1703867377974.png

Με συγκοινωνία από έναν από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Αγίας Πετρούπολης προς το Pulkovo, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ίδιο πρόγραμμα μετρό + λεωφορείο. Υπάρχει ένας σταθμός του μετρό δίπλα σε κάθε σταθμό:

  • Σιδηροδρομικός σταθμός Moskovsky: Σταθμός Ploshchad Vosstaniya, η διαδρομή μέχρι το σταθμό Moskovskaya θα διαρκέσει 20 λεπτά.
  • Σιδηροδρομικός σταθμός Ladozhsky: Σταθμός Ladozhskaya, το ταξίδι θα διαρκέσει 30 λεπτά.
  • Σταθμός Finlyandsky: Σταθμός Lenin Square, η διαδρομή θα διαρκέσει 25 λεπτά.
  • Σταθμός Baltiysky: Σταθμός Baltiyskaya, η μεταφορά θα διαρκέσει 15 λεπτά.
  • Σιδηροδρομικός σταθμός Vitebsky: Σταθμός Pushkinskaya, το ταξίδι θα διαρκέσει 15 λεπτά.
Με ταξί προς αεροδρόμιο.


Ο μόνος τρόπος για να φτάσετε στο Pulkovo τη νύχτα είναι το ταξί.

Από το κέντρο της Αγίας Πετρούπολης μέχρι το Πούλκοβο με ταξί θα κοστίσει κατά μέσο όρο περίπου 1000 ρούβλια(10 €) .(τώρα αυτή η τιμή μπορεί να είναι παλιά)
Η τιμή μιας διαδρομής με ταξί από έναν από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Αγίας Πετρούπολης προς το αεροδρόμιο ξεκινάνε από 1000 ρούβλια χιλιά. Από τους σταθμούς Baltic και Vitebsky είναι λίγοτερα, από τους σταθμούς Moskovsky, Finlyandsky και Ladozhsky λίγο πιο ακριβά
Είναι φθηνότερο να καλέσετε ένα αυτοκίνητο μέσω Διαδικτύου, για παράδειγμα, Kiwitaxi . Οι τιμές των οδηγών ταξί που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ακριβώς δίπλα στο σταθμό είναι υψηλότερες. Πολλοι Ρώσοι προτιμούν μέσο yandex εφαρμογής τα yandex. Θα το κοιτάξω να μάθω περισσότερα.
Такси
Τώρα τι άλλο να πω, θα δούμε ποτέ θα έρθουν οι καλές εποχές για να μπορούμε να ταξιδεύουμε όπως παλιά. Την Μόσχα δεν την πάω με τίποτα όμως για Αγία Πετρούπολη καλό θα ήταν.

Travel portal of Saint Petersburg εδώ σας βάζω το επίσημο σαιτ της Αγίας Πετρούπολης. Κάτι ωφέλιμο εκεί θα βρείτε.
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.540
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom