Ταϊλάνδη Πληροφορίες για Βόρεια Ταϋλάνδη

JEREMY

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΤΣΟΥ ΠΙΤΣΟΥ
Αγαπητοί ταξιδευτές χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω μετά την επιστροφή μου από το υπέροχο και παγωμένο Βερολίνο για δεύτερη φορά. Δεν άδειασα τον σάκο μου όμως γιατί στις 11 με 20 Απρίλη θα είμαι Βόρεια Ταϋλάνδη... για πρώτη φορά! Επειδή κάποιοι από εσάς με προλάβατε θα είναι πολύ χρήσιμο ότι μου πείτε και αν του αρέσει κάποιου η ιδέα ευπρόσδεκτος για παρέα!!!:welcome:
 

mpiftex

Member
Μηνύματα
892
Likes
265
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Όταν η υπόλοιπη χώρα θα ψήνεται, εσύ καλά θα κάνεις και θα πας στο δροσερό βόρειο μέρος. Οι μέρες σου είναι λίγες βέβαια αλλά εγώ σου προτείνω να κάνεις το εξής:
Κάτσε 2-3 μέρες Chiang Mai και μετά νοικιάζεις μηχανάκι και περνάς τις υπόλοιπες μέρες κάνοντας τη κυκλική διαδρομή Chiang Mai - Pai - Mae Hong Son - Mae Sariang - Chiang Mai. Περιπλανιέσαι στα χωριά εκεί μόνος σου, μακριά από την πεπατημένη και από τις τουριστικές παγίδες και βλέπεις την πραγματική βόρειο Ταϊλάνδη. Κάτσε όμως 2-3 μέρες στο Pai αν σου αρέσει να γνωρίσεις κόσμο και να χορτάσεις μουσικές στους δρόμους και τα μαγαζιά.
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
Όταν η υπόλοιπη χώρα θα ψήνεται, εσύ καλά θα κάνεις και θα πας στο Κάτσε όμως 2-3 μέρες στο Pai αν σου αρέσει να γνωρίσεις κόσμο και να χορτάσεις μουσικές στους δρόμους και τα μαγαζιά.
συμφωνώ και εγώ με το mpiftekaki ειναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ..έκανα το ίδιο άλλα όχι με μηχανάκι!:shock: εσύ παντως τόλμησέ το αφού σου το λέει.
αγαπημένος σταθμός οι lisu χωριό original εκεί ομως δεν θα πας με το μηχανάκι...παρε ένα τζιπάκι!:p
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.844
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom