Βολιβία Χιλή Ποδοσφαιρο και λατινικη αμερικη..

giwrgos

Member
Μηνύματα
270
Likes
508
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
Καλησπερα σε ολους..Μολις κλεισαμε ενα 17ημερο ταξιδι για περου-βολιβια-χιλη,με το βερσους,2-18 αυγουστου(εχω ακουσει καλα λογια..)
Και οπως αναφερω στα ενδιαφεροντα μου ειναι ο αθλοτουρισμος,δηλαδη η επισκεψη-γνωριμια σε μερη με αφορμη καποιο αθλητικο γεγονος:)
Βεβαια στο συγκεκριμενο ταξιδι ΔΕΝ ειναι αυτη η αφορμη,αλλα για να πω την αμαρτια μου δεν υπαρχει περιπτωση να παμε λατ.αμερικη και να μην παμε σε καποιο ματς:lol::lol:(η τουλαχιστον να επισκεφθουμε καποιο σταδιο..και μολις εψαξα και βρηκα οτι καποιες ημερομηνιες αγωνων συμπιπτουν με την εκει παρουσια μας:clap::clap::lol:
Αλλα,πολλα γυρω τριγυρω ειπα,αυτο που θελω να μαθω ειναι αν καποιος εχει παει σε γηπεδο στη λιμα η στη λα παζ,γιατι ειναι φανταζομαι και ψιλοεπικινδυνο,αν δεν εισαι μιλημενος για το τι και το πως:roll:,γιατι μολις σε καταλαβουν σε καποια θυρα οτι εισαι τουριστας και σε ρωτησουν και τιποτα ισπανικα και απαντησεις λαθος,εσφιξες:shock::shock:
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.628
Likes
50.314
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Έχω πάει δυο φορές σε ματς στη Λα Παζ, τη μία σε Βολιβία-Περού και την άλλη για το τοπικό πρωτάθλημα. Είναι γενικώς πολύ ήσυχοι, θυμάμαι τους Περουβιανούς να χοροπηδάνε σε μια γωνία και τους Βολιβιανούς απλά να κάθονται και να φωνάζουν ανά...τέταρτο: Μπο-Μπο-Μπο Λι-Λι-Λι Βια-Βια-Βια. Πιο κρυόκωλοι κι από τους Αμερικάνους στο ΝΒΑ ήταν. Αν θέλετε πραγματική λατινοαμερικάνικη ατμόσφαιρα θα πρέπει να πάτε πιο νότια, Αργεντινή ή Ουρουγουάη, όπως και σε Βενεζουέλα-Κολομβία. Στα ματς πρωταθλήματος της Βολιβίας είναι λίγο πιο ζωντανά τα πράγματα, αλλά πάλι πολύ ησυχία για τα δικά μας δεδομένα. Σαφώς πιο ζωντανά από Βολιβία είναι στο Περού, ειδικά στην Αρεκίπα και το Τρουχίγιο..
 

giwrgos

Member
Μηνύματα
270
Likes
508
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
να σου πω την αληθεια αδερφε μου,ειμασταν αναμεσα σε ταξιδι αργεντινη-βραζιλια,καθως ονειρο(ποδοσφαιρικο) ειναι να βρεθω σε ενα classico του ροζαριο,στην αργεντινη,και ειναι σιγουρα το επομενο ταξιδι εκει..
παντως δεν αντιμετωπισες καποιο ιδιαιτερο προβλημα,που να αξιζει αναφορας?λογικα εισητιρια θα πηρες απο εξω..θυμασαι σε ποιο ματς πρωταθληματος πηγες στη λα παζ??
ευχαριστω..
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.628
Likes
50.314
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Όχι, κανένα πρόβλημα, τα δικά τους γήπεδα σε σχέση με τα δικά μας είναι κουκλοθέατρα... Πήγα πρόπερσι με την Παναμέζα κοπέλα μου στο ΠΑΟ-ΑΕΚ και με το που μπήκαμε της περνάει μια φωτοβολίδα με πιστόλι μισό μέτρο πάνω από το κεφάλι της και μου λέει "αυτοί είναι οι απόγονοι των αρχαίων φιλοσόφων;;".

Πάντως ανάμεσα στο ταξίδι που θα κάνετε τώρα και την Αργεντινή, σαφως και κάνατε καλύτερη επιλογή, έστω κι αν υστερεί ποδοσφαιρικά.

Αν θυμάμαι καλά ήταν η La Pαz FC εναντίον της Potosi (της πόλης με τα πασίγνωστα ορυχεία, αν έχεις την ευκαιρία να πας μη την χάσεις), στο μεγάλο στάδιο της πρωτεύουσας. Θα το δεις από ψηλά από το Κίλι-Κίλι, όταν θα πάτε να δείτε την πανοραμική θέα στην ξενάγηση της πόλης. Αν δεν κάνω λάθος έχουν κι άλλο γήπεδο, στο El Alto.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.694
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom