Ryanair Ποιά η γνώμη σας για τη Ryanair;

Ntt

Member
Μηνύματα
432
Likes
989
Το οποίο ξεκίνησε από τότε που άρχισε να χρεώνει όλες τις αποσκευές, γιατί όσο είχε την πρώτη δωρεάν ("δεν είμαστε low cost εμείς"), όχι μόνο δεν υπήρχε πρόβλημα αλλά περίσσευε και χώρος.
Συμφωνώ, ωστόσο δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με το μέλος @maria91 που για να βρεις χώρο για 1 Backpack τύπου Polo (ούτε καν κανονική χειραποσκευή με ροδάκια) κάθεσαι στο 12A και βρίσκεις χώρο στην σειρά 17 ++.

Ας προσαρμοστούν οι επιβάτες και μακάρι να γίνουν όλες οι αεροπορικές πολύ αυστηρές.
Πάντως τώρα τελευταία η Aegean έχει γίνει αρκετά αυστηρή (και μπράβο της).

Άκουσα και στο αεροδρόμιο διάλογο μεταξύ υπαλλήλου και επιβάτη
"Καλά θα πρέπει να υπολογίσω χώρο στην χειραποσκευή μου για τις σακούλες duty free?"
Η κυρία είχε 1 χειραποσκευή (ζυγισμένη βγήκε 12 κιλά) , 1 προσωπικό αντικείμενο, και 2-3 σακούλες duty free (όχι μικρές να δικπλώνουν, πρέπει να είχε σοκολάτες από ότι κατάλαβα γιατί φώναζε ότι θα σπάσουν κτλ)."

Νόμιζε η κυρία (ή μάλλον ήθελε να κάνει την έξυπνη) ότι οι σακούλες duty free είναι στο απυρόβλητο. Δηλαδή αν κάποιος πάρει καμία 10αρια σακούλες με αντικείμενα μεγάλων διαστάσεων θα περάσει έτσι χαλαρά.
Πολύ το χάρηκα που δεν την άφησαν να περάσει. Ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον υπάλληλο.

Όταν ταξιδεύουμε θα πρέπει να σεβόμαστε τους κανονές του μεταφορέα.
 
Last edited:

adiaforos

Member
Μηνύματα
1.049
Likes
1.589
Νόμιζε η κυρία (ή μάλλον ήθελε να κάνει την έξυπνη) ότι θα οι σακούλες duty free είναι στο απυρόβλητο. Δηλαδή αν κάποιος πάρει καμία 10αρια σακούλες με αντικείμενα μεγάλων διαστάσεων θα περάσει έτσι χαλαρά.
Πολύ το χάρηκα που δεν την άφησαν να περάσει. Ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον υπάλληλο.

Όταν ταξιδεύουμε θα πρέπει να σεβόμαστε τους κανονές του μεταφορέα.
Λίγο υπερβολική τοποθέτηση, πόσο μάλλον όταν αφορά τη μόνη εταιρεία που περιλαμβάνει προϊόντα duty free στο όριο των χειραποσκευών της, ούτε οι low cost ryanair και wizzair δεν έχουν σκεφτεί τέτοιον κανόνα...
Ούτε οι δέκα σακούλες της κυρίας είναι ο κανόνας, αλλά ούτε και χρειάζεται να βγάζουμε τα μάτια μόνοι μας με κανονισμούς και τέλη, επειδή απλά εμάς δεν μας αφορούν. Όσο «μικροπρεπής» είναι η στάση της κυριούλας, άλλο τόσο μικροπρεπής (αν όχι περισσότερο) είναι και η στάση της αεροπορικής εταιρείας.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.767
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom