Πορταρια για μια και μιση ημερα !

amorgianos

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Τρίκαλα Κορινθίας !
Ταξίδι-Όνειρο
ματσου πιτσου !
Γεια χαρα σε ολους ! Ειμαι Πορταρια και θα μεινω ως την Πεμπτη το πρωι , τι μπορω να κανω να περασει ομορφα και γεματα η ημερα μου ? Μακρυνιτσα πηγα σημερα το απογευματακι , απλα βολτα με τα ποδια απο Πορταρια για εναν καφε οποτε αν υπαρχει κατι ενδιαφερον να επισκεφτουμε κι εκει ξαναπαμε ! Ευχαριστω !
 

Italitsa

Member
Μηνύματα
840
Likes
915
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Στην Πορταρια αν σας αρεσουν οι διαδρομες μεσα στη φυση μπορεις να κανεις και το Μονοπατι των Κενταυρων....Ομορφη και πολυ μικρη διαδρομη...Ξεκιναει απο την πλατεια Ζιωγα (αν τη λεω σωστα), ειναι στο δρομο που παιρνεις προς Μακρυνιτσα...Θα σε βγαλει στην πανω μερια του χωριου και απο κει μπορεις να περπατησεις παλι το υπολοιπο χωριο... Καφε ήπιατε μεσα στη Μακρυνιτσα;; Αν ναι υπάρχει και το Καφε Αερικο στο 1ο χλμ Πορταριας-Μακρυνιτσας, στο αριστερο σου χερι θα το βρεις... Ζητα πορτοκαλοπιτα μαζι με τον καφε....Δεν εχω λογια...

Τωρα δεν ξερω αν θελετε να πατε και προς Μηλιες απλά αν πάτε να το κανετε από Βολο, Κατω Λεχώνια, Καλα Νερα κτλ...Ειναι πιο συντομο απ'οτι αν πας απο το βουνο....Αυτα προς το παρον οτι αλλο θες ρωτας......
 

dimitra_tg

Member
Μηνύματα
128
Likes
12
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Θα συμφωνησω για μονοπατι Κενταυρων κ Αερικό....Αξιζουν κ τα δυο!!! Επισης ωραια ειναι κ τα χωρια Μηλιες κ Βυζιτσα..Να πας για καφε κ γλυκακι στο 'Να ενα μηλο'..Καλα να περασετε!!!
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Η δική μας αγαπημένη διαδρομή με αυτοκίνητο, για όλες τις εποχές, είναι ο ας τον ονομάσουμε "γύρο του Πηλίου" και έχει ως εξής:

Πορταριά, Χάνια, Τσαγκαράδα, Μηλιές, Βυζίτσα, μικρό πέρασμα από Βόλο και ξανά Πορταριά .
Αν βρεθούμε άνοιξη, μια παράκαμψη για Αγιο Ιωάννη και Νταμούχαρη τη βάζουμε στο πρόγραμμα.

Η διαδρομή είναι όλες τις εποχές ωραία και μερικές στάσεις για φωτογραφίες, καφεδάκια και φαγάκια γεμίζουν όλη την ημέρα.
 

chris7

Member
Μηνύματα
3.091
Likes
23.855
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Στά Χάνια υπάρχει και χιονοδρομικό κέντρο.
Δεν ξέρω αν σ' ενδιαφέρει.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.798
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom