Ταϊλάνδη Πληροφορίες για Ταϊλάνδη

Επόμενο Ταξίδι
Κεντρική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Καθώς σιγά σιγά πλησιάζουν οι μέρες του ταξιδιού μας, έχω ερωτησούλα.

Προτείνετε να κλείσω δραστηριότητες/εκδρομές από τώρα από Get Your Guide/Viator ή από εκεί με τοπικά γραφεία;

Θα βρω διαθεσιμότητα εκεί τελευταία στιγμή;
Γειά χαρά. Με το καλό να πάτε. Καλύτερα εκεί. Μπορείς να συγκρίνεις τιμές επι τόπου και να σου προτείνουν διαφορά τουρ

Evi_Stav

Member
Καλησπέρα Ευη. Ναι αμε αν μπορεις θα με βοηθούσε.απο Αθήνα πατε πουκε η θα πατε και Μπανγκόκ?
Από Αθήνα θα πάμε Kuala Lumpur (Μαλαισία) γιατί ήταν πιο φθηνά 🤣

Θα μείνουμε 2 μέρες εκεί και μετά θα πετάξουμε για Chiang Mai στη Βόρεια Ταϊλάνδη γιατί όλοι (και εδώ στο φόρουμ και φίλοι μου που έχουν πάει) λένε ότι είναι αχαστο!

Από Chiang Mai θα πάμε Bangkok και μετά από Bangkok θα πετάξουμε για Surat Thani (το λιμάνι από όπου φεύγουν τα καράβια για τα νησιά που σου είπα).

Εμείς διαλέξαμε να μείνουμε 4 βραδιά στο Koh Phangan (με μονοήμερη εκδρομή στο Kog Tao).

Θα επιστρέψουμε Surat Thani και με λεωφορείο θα πάμε στο Khao Sok National Park (επίσης αχαστο μέρος!!).

Μετά με λεωφορείο ή van θα πάμε Phuket όπου όπου θα φύγουμε 😁

Εντάξει, το ξέρω, εμείς βάλαμε λίγο πολλά στο πρόγραμμα αλλά δεν κάνεις κάθε μέρα τέτοιο ταξίδι!

Σίγουρα πάντως να συνδυάσετε Bangkok με τα νησιά που σου είπα! Αν σας βγαίνει και για Chiang Mai ή Khao Sok πιστεύω πως αξίζουν!

Οι εσωτερικές πτήσεις είναι παμφθηνες οπότε κοιτάξτε που σας συμφέρει οικονομικά να προσγειωθείτε και από πού να φύγετε και φτιάξτε μετά ανάλογα το πρόγραμμα!

mitsos1989

New Member
Κοίταξα λίγο κάποια ποστ και κάποια βιντεο και λέω ν αλλάξω το ταξίδι μου.

Σκέφτομαι Αθήνα Μπανγκόκ. Εκεί να κάτσω 3 μέρες. Μετά με αεροπλάνο (240 ευρώ πανακριβο!!) παω στο koh samui μενω 3 μέρες και μετά 5 μέρες στο koh pharang και από εκεί θα επισκεφτώ και κάποια αλλα νησια. Απλά δε θέλω να φορτώσω υπερβολικα το προγραμμα. Είναι ήδη αρκετά.
Πάντως δυστυχώς δε βρήκα φτηνες πτησεις από Μπανγκόκ

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Κοίταξα λίγο κάποια ποστ και κάποια βιντεο και λέω ν αλλάξω το ταξίδι μου.

Σκέφτομαι Αθήνα Μπανγκόκ. Εκεί να κάτσω 3 μέρες. Μετά με αεροπλάνο (240 ευρώ πανακριβο!!) παω στο koh samui μενω 3 μέρες και μετά 5 μέρες στο koh pharang και από εκεί θα επισκεφτώ και κάποια αλλα νησια. Απλά δε θέλω να φορτώσω υπερβολικα το προγραμμα. Είναι ήδη αρκετά.
Πάντως δυστυχώς δε βρήκα φτηνες πτησεις από Μπανγκόκ
Εισαι σίγουρος 240€ Μπανγκόκ - Κο Σαμούι; Στα 60€ τα βλέπω εγω σχεδον όλες τις ημερομηνιες απο τελη Αυγούστου - Αρχες Σεπτεμβρη. (Μου εκανε εντυπωση κ μπηκα να δω)

Evi_Stav

Member
Εισαι σίγουρος 240€ Μπανγκόκ - Κο Σαμούι; Στα 60€ τα βλέπω εγω σχεδον όλες τις ημερομηνιες απο τελη Αυγούστου - Αρχες Σεπτεμβρη. (Μου εκανε εντυπωση κ μπηκα να δω)
Ακριβώς! 60-70 ευρώ τα βλέπω και εγώ!

Μπορείς επίσης να δεις από Bangok για Surat Thani που είναι ακόμα πιο φθηνά! Και από εκεί με πλοίο Koh Samui.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ακριβώς! 60-70 ευρώ τα βλέπω και εγώ!

Μπορείς επίσης να δεις από Bangok για Surat Thani που είναι ακόμα πιο φθηνά! Και από εκεί με πλοίο Koh Samui.
Οκ απλα δεν υπαρχει λογος γιατι δεν ειναι τοσο ακριβα. Στην περιπτωση που λες θα πρεπει να κανει κ οδικως 1,5 ωρα μεχρι το πλοιο αν δεν κανω λαθος, συν κανα 2ωρο το πλοιο μετα. Δεν αξιζει...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.063
Μέλη
39.802
Νεότερο μέλος
mariaphilip

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom