Πάρος Που να μεινω στη Παροικια????

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Κάθε ημέρα που θα περνά θα νιώθεις οτι το νησι "γεμίζει" και μια και η πλειονότητα των τουριστών κατευθύνονται προς τη Νάουσα, καταλαβαίνεις οτι η κίνηση αυξάνεται. Εφόσον ο φίλος θα είναι στην Παροικιά, δεν έχει νόημα να σας τρώνε οι δρόμοι. Η Νάουσα είναι οντως γραφική, αλλά ελάχιστη, καμια δεκα, δεκαπέντε τετράγωνα: το υπόλοιπο είναι συγχρονες κυκλαδίτικες κατασκευές. Οι βόρειες παραλίες καλές είναι, αλλά είναι και πιο εκτεθειμένες στους ανέμους.
Εγώ είμαι από τους λίγους που θεωρούσα πολύ πιο όμορφη την Παροικια- με την εξαίρεση του μικρού λιμανιού της Νάουσας, η υπόλοιπη Παροικιά είναι πολύ πιο όμορφη.
 

akis_87

Member
Μηνύματα
14
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΡΟΣ
Ερση και ξερο ψωμι......το βλεπεις απο σωστη οπτικη γωνια το θεμα....μακρια απο τους τουριστες....με την κοπελα μου θα παω,οχι με φιλους..οποτε καλυτερα ''ησυχια''...
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Φυσικά δεν προσπαθω να πείσω κανέναν, αλλά προσωπικά την Παροικιά τη θεωρώ τη χειρότερη δυνατή επιλογή για διαμονή στην Πάρο, αλλά γούστα ειναι αυτά.
Τέλη Ιουλίου έχω πάει δύο φορές στη Νάουσα και δεν ένιωθα να πνίγομαι.
Και φυσικά η Παροικια δεν είναι ήσυχη, απλά πιο μεγάλη και δεν της φαίνεται τόσο πολύ ο κόσμος.
Οπως και να έχει, όπου και να μείνεις να περάσεις τέλεια.

EDIT: Εχω την αίσθηση ότι τα περισσότερα ζευγαρια προτιμούν Ναουσα και οι αντροπαρέες Παροικιά
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Στην Παροικιά γίνεται της τρελής στο λιμάνι, όλη η κίνηση του νησιού από εκεί περνά και της χαλά την όλη εικόνα. Η παραδοσιακή πόλη της Παροικιάς είναι πολύ μεγαλύτερη απο αυτήν της Νάουσας και έχει πιο "ανεξερευνητες" περιοχές. Να φανταστείς οτι υπάρχουν και κάποια σπίτια με κήπους με πλατάνια. Μην χασεις το φράγκικο κάστρο και την περιοχή γύρω από το εκκλησάκι του Αγίου Κωνστανίνου.
Η μοντέρνα πόλη της Παροικιάς είναι εξίσου άθλια με αυτήν την Νάουσας. Αλλά όπου και να καταλήξεις να μείνεις μην παραλείψεις να πιεις ένα ποτό στο μπαράκι Εηνος την ώρα της δύσης και να χαζεύεις τα πλοία να μπαίνουν και να βγαίνουν στο λιμάνι. Επίσης άλλο μέρος για να πιεις το ποτό σου κατά τη δύση είναι το μπαράκι που είναι στον Μύλο (στην άλλη ακρη από το κατάλυμμα που σου έχω συστήσει). Έτερο μπαράκια για πιο αργά μέσα στα στενά της Παροικιάς ο Πειρατής.
Στα συν του καταλύμματος που σου πρότεινα, είναι οτι βγαίνεις από το δωματιό σου με το μαγιό, ρίχνεις μια βουτιά και μετά ξεκινάς την ημέρα σου.
Πάντως ρίξε και μια ματιά και σε αυτό το site: είναι φτιαγμένο από ξένους που ζουν μονίμως στην Πάρο: Διαμονη στην Πάρο, Αντίπαρο, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία, ενοικιάσεις κατοικιών
Στα συν της Παροικιάς είναι οτι διαθέτει ηλιοβασίλεμμα.
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα

akis_87

Member
Μηνύματα
14
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΡΟΣ
εχω βρει το asterias hotel με 60ε τη μερα με πρωινο....ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες
 

dimitrak

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
500
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
εγω θα σου προτεινα Ναουσα...Η παροικια ειναι το λιμανι ...οπως σε καθε νησι...δε θα εμενα ποτε πχ στις Καμαρες της Σιφνου..θα πηγαινα Καστρο ή Απολλωνια...δε θα εμενα ποτε Αδαμαντα(Μηλο),θα εμενα Πλακα ή σε γραφικο χωριουδακι τυπου Πολλωνια
 

tita

Member
Μηνύματα
732
Likes
223
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα με την Έρση. ίσως επειδή είμαι τύπος που δεν μπορεί το πήξιμο, το πολύ τουριστικό στυλ κλπ. Ναουσα μπορείς να πας όσες φορές θέλεις αφού είναι κοντά;)
άλλωστε από όσο θυμάμαι, η συγκοινωνία το βράδυ βολεύει κάπως περισσότερο Παροικιά από οποιαδήποτε άλλη περιοχή.
Την πρώτη φορά που πήγα μας φιλοξενουσε η οικογένεια του κολλητού του μπαμπά μου, αλλά και τη 2η που πηγαμε με κοριτσοπαρέα, προτιμήσαμε πάλι Παροικιά και μειναμε στο βιλα Κατερινα(ελπιζω να μην κανω λαθος στο ονομα). Νοικιασαμε πολύ οικονομικά διαμερισμα 4 ατομων, ειχαμε και την κουζινουλα μας...τζιτζί!
 

{tinkerbell}

Member
Μηνύματα
86
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
στο απειρο+ακομα παραπερα
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα, Αργεντινη, Ινδια
κ γω προτεινω παροικια!!αν κ δεν προλαβα να τη δω πολυ, μονο για κανενα τεταρτακι, ωστοσο εφτασε για να συνειδητοποιησω οτι ειναι μακραν πιο γραφικος και πιο "ζεστος" σαν οικισμος απο της ναουσας. εμεις ειχαμε μεινει ναουσα, οχι οτι ηταν ασχημα, απλα δε με αγγιξε τοσο οσο αλλες χωρες κυκλαδονησιων..

ασε που η ναουσα παραεχει γεμισει κοσμο και μαγαζια...ααα!παντως απο εκει να φατε τους τελειους λουκουμαδες με σοκολατα κ παγωτο....:icecream: τελειοι!!!
(καλα θα μου πεις τωρα οτι δεν πατε εκει για να φατε, αλλα τεσπα!τα καλα μαγαζια πρεπει να τα συγχαιρουμε!χεχε)ααα!κ Veriorama - Φωτογραφία - Νάουσα Πάρου μετα τον barbarossa που ειναι στην φωτο, να πατε δεξια(αριστερα δεν παει ουτως ή αλλως χαχα)...θα βρεθειτε σε κατι απομονωμενες καφετερειες- μπραρακια που τα τραπεζακια φθανουν εκει που σκαει το κυμα...πολυ ωραια!!κ ατμοσφαιρικα!οτι πρεπει για ζευγαρακια!!!!!!MUST!!!!!

αυτα...παροικια κ παλι παροικια...δεν πειραζει που ειναι εκει το λιμανι..ειναι πολυ ομορφα τα σοκακια...κ θα εχετε το χρονο να ειστε κ λιγο πιο μονοι σας...αληθεια, γιατι δε σκεφτεστε για αλλου????χαχα

υ.γ. το λιμανι ειναι στη παροικια, κ τα μαγαζια ειναι στην ναουσα ετσι?(δεν θυμαμαι τιςς ονομασιες τους!παντως προτεινω λιμανι!)

βρηκα κ αυτο Διασκέδαση στην Πάρο | Pamediakopes.gr
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.784
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom