Γενικά Που να πάμε από τη Νάξο;

maria.p

Member
Μηνύματα
12
Likes
29
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Καλησπέρα σας!!

Φέτος θα επισκεφθούμε με τον φίλο μου για δεύτερη φορά τη Νάξο για λίγες ημέρες τον Αύγουστο και ψάχνουμε ένα νησί που να μπορούμε να πάμε από την Νάξο για να συνεχίσουμε τις διακοπές μας.
Έχουμε πάει στην Πάρο, Αντίπαρο , Μήλο , Σύρο ,Σίφνο , Σαντορίνη , Κύθνο , Αμοργό και στο Κουφονήσι και ήμασταν μεταξύ Φολεγάνδρου , Ίου και Αστυπάλαιας.
Δυστυχώς έχουμε σχεδόν αποκλείσει την Φολέγανδρο λόγω υπερβολικά υψηλού κόστους και την Ίο γιατί μάλλον είναι για πιο μικρές ηλικίες και άλλου τύπου διακοπές αν και έχει υπέροχες παραλίες από ότι είδα.....
Έμεινε λοιπόν η Αστυπάλαια αλλά από παραλίες δεν έχουμε εντυπωσιαστεί συν ότι ο γυρισμός για Πειραιά είναι 9-10 ώρες.....
Θέλουμε ένα μέρος με φυσιολογική ζωή ( ούτε πολύ βαβούρα αλλά ούτε και νέκρα...) και ωραίες παραλίες!!!!!
Αν έχετε κάποια πρόταση καλοδεχούμενη!!!!!
 

nikos88

Member
Μηνύματα
28
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
λημνος
απο οτι βλεπω εχεις γυρισει πολλα κυκλαδιτικα νησια οποτε οι επιλογες περιοριζονται, προτινω λοιπον καποιο απο νησια των μικρων αναταλοτικων κυκλαδων Δονουσα η Σχοινουσα η και τα 2 αν εχεις αρκετες μερες διαθεσιμες.
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.094
Likes
45.322
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Peru, Japan, Iceland
Δονούσα θα έλεγα κι εγώ, και αν υπάρχουν μέρες να πας στην Αστυπάλαια. Θα αποζημιωθείς για τον κόπο σου με το παραπάνω!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.212
Μηνύματα
883.810
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom