Γενικά Γαλλία Ισπανία Προορισμοί σε νοτιοδυτική Ευρώπη κατάλληλοι για τον Αύγουστο

taver

Member
Μηνύματα
12.488
Likes
28.956
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Έχω μείνει Βαρκελώνη από Απρίλη μέχρι Αύγουστο και όλη την περίοδο αυτή ήταν δύσκολο να περπατησεις λας ραμπλας, αλλά είναι και η καλύτερη περίοδος να την επισκεφθεις. Η γιορτή στη gracia είναι κάτι που αξίζει να δει κάποιος ειδικά αν δεν εχει δει άλλη ισπανική γιορτή. Βαρκελώνη φθινόπωρο-χειμώνα δεν θα ήθελα να πάω.
Δεν έχω μείνει στη Βαρκελώνη, την έχω επισκεφθεί όμως Μάιο και Σεπτέμβριο, που τους θεωρώ πολύ καλούς μήνες για κάτι τέτοιο. Για τον Αύγουστο, όμως, έχω τις αμφιβολίες μου....
 
Μηνύματα
239
Likes
2.651
Merci, taver, για τις πληροφορίες. Κι εγώ προς άξονα Τουλούζη-Καρκασόν-Μονπελιέ το έβλεπα, με έμφαση στο πρώτο κομμάτι (λόγω πρόσβασης). Η πρώτη σου πρόταση ενδιαφέρουσα και την είχα στα υπόψη, στις αναζητήσεις μου εδώ την είχα πετύχει να προτείνεται (νομίζω από σένα πάλι), αλλά ο παράγοντας του αυτοκινήτου είναι περιοριστικός.
Εκτός αν γενικά παίζει εύκολα και συμφέρει η επιλογή της βέσπας σε νότια Γαλλία και Ισπανία (πρέπει να το ψάξω), οπότε ίσως να έχω την ευκαιρία να απομακρυνθώ και από τα αστικά κέντρα για κάποιες μέρες.

Μέχρι στιγμής επικρατούν η Βαρκελώνη (α ναι, για τη διαμονή μιλούσα στο προηγούμενό μου σχόλιο, η Νίκαια βγαίνει φτηνότερη τον Αύγουστο) και η Τουλούζη, σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.194
Μηνύματα
883.508
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom