Sassenach77
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου, στις προϋποθέσεις-όρους εισιτηρίων αναφέρει "μέγιστη διαμονή" και "ελάχιστη διαμονή" . Τι σημαίνει αυτό;
Τη χρονικη διαρκεια που θα περασεις στον προορισμο σου. Οτι λεει η λεξη δηλ.Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου, στις προϋποθέσεις-όρους εισιτηρίων αναφέρει "μέγιστη διαμονή" και "ελάχιστη διαμονή" . Τι σημαίνει αυτό;
Ήμουν σίγουρη οτι ήταν άστοχη η σκέψη μου! Όσο ζώ μαθαίνωΗ ελαχιστη διαμονη εχει να κανει κυριως για τον περιορισμο κρατησεων εισιτηριων χαμηλου ναυλου απο business travellers (οπως και το υποχρεωτικο Σαββατο). Η μεγιστη διαμονη με την καλυψη πτησεων σε περιοδους χαμηλης κινησης. Αυτοι οι περιορισμοι ειναι ο σημαντικοτερος λογος που πολλες φορες return tickets ειναι φθηνοτερα ή λιγο ακριβοτερα απο τα one way.
Οχι, δεν ηταν αστοχη. Στην περιπτωση σου πιθανοτατα ο περιορισμος εχει μπει γι αυτον ακριβως το λογο. Παιρνει τα μετρα της η αεροπορικη σε περιπτωση που εμφανιστουν επιβατες που εχουν κλεισει εισιτηριο με επιστροφη περα των 3 μηνων και δεν εχουν βιζα.Ήμουν σίγουρη οτι ήταν άστοχη η σκέψη μου! Όσο ζώ μαθαίνωThanks!