Πρωτη φορα στην ταυλανδη για γαμηλιο ταξιδι

P+S

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
καλημερα σας

Πρωτη φορα παμε Ταυλανδη και ειπαμε να το συνδιασουμε με το γαμηλιο μας ταξιδι!

Εχουμε στην διαθεση μας 12-13 ημερες

Λεμε να το σπασουμε το ταξιδι ως εξεις: 5-6 ημερες Μπανκονκ για ψωνια κλπ... 6-7 ημερες πουκετ η Κο Σαμουι για χαλαρωση σε μπαγκαλοου διπλα στην θαλασσα ( αν και δυστηχως κατι τετοιο δεν εχω βρει ακομα)

Εχω αρκετες ερωτησεις:
1. ο γαμος θα γινει 5 γεναρη , ειναι καλη εποχη αυτη για Ταυλανδη?
2. Θα ειναι επικινδυνα να κυκλοφορουμε μονοι μας γενικα η να κλεισουμε με γκρουπ? (γιατι εχω ακουσει οτι υπαρχει αρκετη εγκληματικοτητα)
3. Εχω ακουσει απο φιλους που πηγαν οτι στην ταυλανδη ειναι πολυ φθηνα! δηλαδη θα μπορουμε να τρωμε αστακο με 15 ευρω και να κανουμε μασαζ μια ωρα με 5 ευρω. Ειναι αληθεια αυτα?
4. Αναμεσα σε Πουκετ και Κο Σαμουι που λετε να παμε για καλυτερες εξωτικες παραλιες με γαλαζοπρασινα νερα σαν μαλδιβες?
5. Εχετε να μου πρωτεινετε καλα και οικονομικα ξενοδοχεια σε Μπανκονκ που να ειναι σε κεντρικα σημεια κοντα σε αγορες?

Απο μονος μου εχω βρει αυτα τα ξενοδοχεια!:
1. Abloom Exclusive Serviced Apartments
Abloom Exclusive Serviced Apartments: Hotel Sanam-Pao Bangkok Thailand, Near BTS, Hotel in Bangkok Thailand - Official Website
2. Bangkok Loft Inn
Taksin Hotel | Wongwian Yai BTS | Bangkok Hotels near BTS | Bangkok Loft Inn

Και για Σαμουι πια η γνωμη σας για αυτο εδω? με βιλα με ιδιοτικη πισινα? ξερετε μηπως καποιο με μπανγκαλοου διπλα στην θαλασσα?
Saree Samui
Saree Samui, Mae Nam Beach, Koh Samui

Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!
 

ANNA-PANOS

Member
Μηνύματα
2.001
Likes
2.094
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Γεναρη ειχαμε παει και μεις και δεν ειχαμε κανενα προβλημα με τον καιρο.Ειχε αρκετη ζεστη και πολυ υγρασια.Δεν ειχαμε κανενα προβλημα στο να κυκλοφορουμε μονοι μας. Ειναι πολυ χαμογελαστοι και εξυπηρετικοι.Ειναι αληθεια οτι ειναι πολυ φτηνα, ειδικα το μασαζ.Για τα υπολοιπα θα ενημερωθεις απο αλλους.
 

P+S

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Eυχαριστω για την απαντηση

Μαζι με τα ξενοδοχεια που θα ηθελα να μου προτεινετε

ακομα θα ηθελα να ρωτησω απο bankong σε πουκετ η στο κο Σαμουι πως θα παω ? με εσωτερικη πτηση? , τρενο ? η λεοφορειο? και ποσα χρηματα περιπου να υπολογιζω?

Τελος να πω οτι για τις ημερομηνιες που κοιταξα τα αεροπορικα εισητηρια με την emirates με επιστροφη βγαινουν στα 860 ευρω το ατομο. Ειναι καλη τιμη? η να περιμενω μηπως βγει καμια προσφορα?
Αν τα κλεισω μεσω ταξιδιοτικου μηπως μου βγει πιο οικονομικα?

Σας ευχαριστω και παλι!
 

giannakouti

Member
Μηνύματα
173
Likes
21
Επόμενο Ταξίδι
Σαρδηνία
Αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στο "ταξιδεύειν", θα σου πρότεινα να έκλεινες ατομικό γαμήλιο ταξίδι, μέσω ενός πρακτορείου. Θα σου τα οργανώσουν όλα και το σημαντικότερο είναι ότι θα έχεις εκεί Έλληνα αντιπρόσωπο του γραφείου, που θα σας διευκολύνει πολύ. Αν θέλεις να σου προτείνω, πες μου, να σου στείλω pm.
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
καλα τα λενε απο πανω.
αν πανευκολη και ασφαλης η χωρα,θα αναλωθειτε να ψαχνετε δρομολογια για μετακινησεις. κλειστε το γαμηλιο απο δω και συμβουλευτειτε κατα που θα ψωνισετε και θα διασκεδάσετε.
οι τιμες ισχυουν για το κοστος ζωης στην ταυλάνδη-ειναι ακομα φθηνη για εμας.
δειτε τα απαραιτητα οργανωμενα στην bkk και αναζητηστε τις ησυχες παραλιες στο πουκετ.μεινετε σε καλα ξενοδοχεια γιατι εκει αξίζει!
την επομενη φορα θα την εξερευνησετε μονοι σας και θα ενθουσιαστειτε.τωρα ειναι γαμηλιο απολαυστε τα ετοιμα χωρις κοπο.
η εποχη ειναι μια χαρα.
να ζησετε.
 

P+S

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Ευχαριστω για τις απαντησεις θα ζητησω προσφορες απο ταξιδιοτικα.
giannakouti αν μπορεις στειλε μου το πμ που μου ειπες.

οποτε αναμεσα σε πουκετ και κο Σαμουι μου λετε να παω πουκετ καλυτερα?

Δεν με πειραζει τοσο σε πιο απο τα δυο θα παμε, αρκει να βρουμε ενα bagallow διπλα στο κυμα οπως το ονειρευομαστε, αλλα μεχρι τωρα δεν εχω βρει κατι τετοιο, μονο δωματια και βιλες τα οποια δεν ειναι διπλα στην θαλασσα.
Οποιος μπορει ας πει καμια ιδεα σε αυτο.
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Απο μενα να πας Σαμουι καλυτερα και στα περιξ νησιδια πχ. Κο Πανγκαν .
Το Πουκετ ειναι πιο φασαριοζικο ..πιο μπακουροκατασταση..μπορεις βεβαια να βρεις και ηρεμα μερη εκει.
Πας με εσωτερικη πτηση απο Μπανγκογκ.
Μην περιμενεις νερα οπως στις Μαλδιβες ..τουλαχιστον στο Σαμουι.
Δεν γνωριζω αν εχει τα overwater bungalows οπως βλεπεις σε Μαλδιβες ή στα νησια του Ειρηνικου ...ρωτησε τον ταξιδιωτικο σου πρακτορα.
 

paskalis

Member
Μηνύματα
89
Likes
236
Επόμενο Ταξίδι
ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΑΙΛΑΝΔΗ
Απαντήσεις:

1. Η εποχή που πηγαίνετε Ταιλάνδη είναι η καλύτερη και θεωρείται full season λογω του καλού καιρού (ξηρή περίοδος), οπότε να τα περιμένεις όλα (κυρίως αεροπορικά και ξενοδοχεία) αρκετά πιο ακριβά. Φαντάσου Δωδεκάνησα τον 15αύγουστο!
2. Στην Ταιλάνδη η εγκληματικότητα είναι πολύ πολύ χαμηλή, πιο πολύ κινδυνεύεις αν πας στην Ομόνοια ή στα Εξάρχεια παρά εκεί. Απέφυγε μονο την Πατπονγκ στη Μπανγκογκ, κατά τα άλλα πας παντού και άφοβα. Αυτός που σου το είπε μάλλον δεν έχει παει Ταιλάνδη.
3. Ναι, θα μπορείτε να τρώτε αστακό με 15 ευρώ και να κάνετε μασάζ με 5 ευρώ την ώρα, στο Πουκέτ για παράδειγμα τα έκανα και τα δύο. Μην περιμένεις βέβαια σε πολυτελές σπα να γίνει αυτό, απλο μασατζίδικο (οχι πονηρό), ενώ όσο για το εστιατόριο θέλει ψάξιμο το φθηνό, προτίμησε οχι τουριστικά μέρη για να φας φθηνά και καλά. Υπάρχει ένα χωριό περίπου 20 λεπτά από την παραλία Πατόνγκ στο Πουκέτ που λεγόταν Ραγουάι. Ενα ψαροχώρι όπου αγοράζεις τα ψάρια από τους πλανόδιους ψαράδες και τα δίνεις στο εστιατοριο να στα ψήσει παμφθηνα! Εκει τρώγαμε του σκασμού στην κυριολεξία με 10 ευρώ το άτομο κατι τεράστια ψάρια
5. Προτίμησε Κο Σαμούι, το Πουκέτ είναι υπερβολικά τουριστικό! Εξάλλου το Κο Σαμούι μπορείς να το συνδυάσεις και με Κο Τάο ή Κοπανγκαν.
 

paskalis

Member
Μηνύματα
89
Likes
236
Επόμενο Ταξίδι
ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΑΙΛΑΝΔΗ
Θα σου φτιάξω και προγραμμα για το ταξίδι, τόσες ώρες που έκανα διατριβή έχω κάνει στο θέμα.

Με το που φτάνεις Μπανγκογκ φεύγεις για νησάκι, για ξεκούραση και μπάνια. Προτίμησε το Κο Σαμούι. Εκεί μένεις 5-6 μέρες κάνοντας βόλτες και βουτιές. Την έκτη μέρα πας με καραβάκι στο Κο Τάο όπου μένεις 3 μέρες. Είναι ήσυχο νησί και πρωτόγονο, θα σ' αρέσει. Επιστρέφεις πάλι με το καραβάκι από Κο Τάο στο Κο Σαμούι και φεύγεις με πτήση για Μπανγκοκ, όπου κάθεσαι 3-4 μέρες (πολλές είναι οι τέσσερις, θα βαρεθείτε) και επιστρέφεις όμορφα κι ωραία Ελλάδα. Εγω κάπως έτσι έφτιαξα το πρόγραμμα Μπανγκογκ - Πουκετ (δεν ξετρελάθηκα με το Πουκετ, αλλιωμένο υπερβολικά), χωρίς το Κο Τάο μέσα γιατί είχαμε λιγότερες μέρες. Αφησαμε στο τέλος την Μπανγκοκ, αλλά το μετανιώσαμε που κάτσαμε 4 μέρες και αφήσαμε τις ωραίες παραλίες για να πάμε στα καυσαέρια και το κομφούζιο της πόλης, σκέτη τρέλα είναι.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.260
Μηνύματα
885.395
Μέλη
38.936
Νεότερο μέλος
alexispi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom