Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

pan82

Member
Μόλις το έκανα!! Είχα 2118 bp πόντους και μετέτρεψα τους 2000 σε 2000 μίλια μέσα από την εφαρμογή της bp! Ευχαριστώ για την ενημέρωση!!
Μη σκοτωθείτε να τα μετατρέψετε γιατί στην eko λίγο μετά που ξεκινήσε η συνεργασία έβγαλε προσφορά στη μετατροπή και έδινε στη πρώτη μετατροπή που θα κάνεις δώρο 1000 επιπλέον μίλια. Έκανες μετατροπή 2000 πόντους ΕΚΟ και έπαιρνες 3000 μίλια δηλαδή, οπότε μπορεί να κάνει κι εδώ το ίδιο για promo

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εξαιρετικά νέα και πάνω που σκεφτόμουν τι να τους κάνω τους πόντους από bp. Η αναλογία είναι 1 προς 1 οπως είδα στην εφαρμογή και έχει επιλογή μετατροπής 2000, 3000, 5000, 10000 πόντους στα αντίστοιχα μίλια.
Το σύστημα εδώ πως δουλεύει; Διότι έχω βάλει αρκετές φορές από ΒΡ αλλά βλέπω ελάχιστους πόντους στο λογαριασμό μου. Μου αρκούσε που έπαιρνα το 1Χ4 μέσω της κάρτας Alpha.
Τώρα να υποθέσω μιλάμε για το Bpme, πως μπορείς να προσθέσεις εκεί πόντους;

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Το σύστημα εδώ πως δουλεύει; Διότι έχω βάλει αρκετές φορές από ΒΡ αλλά βλέπω ελάχιστους πόντους στο λογαριασμό μου. Μου αρκούσε που έπαιρνα το 1Χ4 μέσω της κάρτας Alpha.
Τώρα να υποθέσω μιλάμε για το Bpme, πως μπορείς να προσθέσεις εκεί πόντους;
Όταν βάζεις καύσιμα στη BP, τους λες να σκανάρουν την κάρτα σου στο app για να περαστούν οι πόντοι και εκεί.

Billouk

Member
Όταν βάζεις καύσιμα στη BP, τους λες να σκανάρουν την κάρτα σου στο app για να περαστούν οι πόντοι και εκεί.
Να συμπληρώσω ότι κάθε Τριτη και Πέμπτη έχει διπλούς πόντους με 98 ή 100 οκτανίων και αντίστοιχα σε diesel.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.302
Μέλη
39.977
Νεότερο μέλος
davidbarker

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom