maria91
Member
Απορια!με business εισιτηριο μπαινουμε σε lounge σε αεροδρομιο Μαδριτης ή Βαρκελωνης?ειναι καποιο απο τα 2 καλυτερο?
Βαρκελώνη σίγουρα (καλό αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο), Μαδρίτη νομίζω μόνο επί πληρωμή, ας βοηθήσει κάποιος που το χει πιο πρόσφατο.Απορια!με business εισιτηριο μπαινουμε σε lounge σε αεροδρομιο Μαδριτης ή Βαρκελωνης?ειναι καποιο απο τα 2 καλυτερο?
Μα γιατί να μη μπαίνει σε lounge με business εισιτήριο?Βαρκελώνη σίγουρα (καλό αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο), Μαδρίτη νομίζω μόνο επί πληρωμή, ας βοηθήσει κάποιος που το χει πιο πρόσφατο.
Πηρα τωρα τηλεφωνο στην ετζιαν και μου ειπαν οτι Μαδριτη δε βλεπει καποιο lounge της star alliance κ δε μπορω να μπω...ωστοσο στο site της star alliance για Μαδριτη μου βγαζει 4 lounge και στα 2 εχει κ το σημα της ετζιαν..απο την αλλη για Βαρκελωνη δε μου βγαζει κανενα διαθεσιμο της star alliance...Μα γιατί να μη μπαίνει σε lounge με business εισιτήριο?
Γιατί δεν υπήρχε κανένα διαθέσιμο, τουλάχιστον όσο το είχα ψάξει.Μα γιατί να μη μπαίνει σε lounge με business εισιτήριο?
Τα γράφουν λίγο όπως να ναι, είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, όμως για τη Βαρκελώνη συγκεκριμένα μην άγχεσαι γιατί μπαίνεις ως Business, το έχω κάνει δύο φορές.απο την αλλη για Βαρκελωνη δε μου βγαζει κανενα διαθεσιμο της star alliance...![]()
Έχει lounge η Μαδρίτη που για αυτή τη μεταμεσονύκτια πτήση της Aegean είναι ανοιχτό μέχρι εκείνη την ώρα και το ντουζ χρυσώνει το χάπι εάν είσαι όλη τη μέρα στο δρόμο.Πηρα τωρα τηλεφωνο στην ετζιαν και μου ειπαν οτι Μαδριτη δε βλεπει καποιο lounge της star alliance κ δε μπορω να μπω...ωστοσο στο site της star alliance για Μαδριτη μου βγαζει 4 lounge και στα 2 εχει κ το σημα της ετζιαν..απο την αλλη για Βαρκελωνη δε μου βγαζει κανενα διαθεσιμο της star alliance...![]()
Αξιζει η συγκεκριμενη πτηση απο θεμα εξυπηρετησης on board?το λεω επειδη ειναι περιεργη η ωρα πτησης μεσα στα ξημερωματα...Έχει lounge η Μαδρίτη που για αυτή τη μεταμεσονύκτια πτήση της Aegean είναι ανοιχτό μέχρι εκείνη την ώρα και το ντουζ χρυσώνει το χάπι εάν είσαι όλη τη μέρα στο δρόμο.
Ναι το καταλαβα ευτυχως που υπαρχει εδω κ το φορουμ κ βγαζουμε ακρη!Τα γράφουν λίγο όπως να ναι, είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, όμως για τη Βαρκελώνη συγκεκριμένα μην άγχεσαι γιατί μπαίνεις ως Business, το έχω κάνει δύο φορές.
Ως λατρης των μεταμεσονυκτιων της Aegean τρως και κοιμασαι γλυκα γλυκα γιατι εισαι πτωμα ολη μερα στον δρομο. Εσυ κρινεις αν θες τη business για καλο υπνο η για εξυπηρετηση.Αξιζει η συγκεκριμενη πτηση απο θεμα εξυπηρετησης on board?το λεω επειδη ειναι περιεργη η ωρα πτησης μεσα στα ξημερωματα...
.... αμα σου βάλει ο άλλος ή η άλλη το πόδι από πίσω να δεις γλύκα ! με εσάνς .....Ως λατρης των μεταμεσονυκτιων της Aegean τρως και κοιμασαι γλυκα γλυκα γιατι εισαι πτωμα ολη μερα στον δρομο. Εσυ κρινεις αν θες τη business για καλο υπνο η για εξυπηρετηση.