Aegean Airlines Aegean lounge

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Πηρα τωρα τηλεφωνο στην ετζιαν και μου ειπαν οτι Μαδριτη δε βλεπει καποιο lounge της star alliance κ δε μπορω να μπω...ωστοσο στο site της star alliance για Μαδριτη μου βγαζει 4 lounge και στα 2 εχει κ το σημα της ετζιαν..απο την αλλη για Βαρκελωνη δε μου βγαζει κανενα διαθεσιμο της star alliance... :rolleyes:
Υπάρχουν και στις 2 πόλεις. Στη Βαρκελώνη πιο πολυτελές, στη Μαδρίτη πιο απλό αλλά ικανοποιητικό.

Τουλάχιστον 3 φορές με παραπληροφόρησαν από την A3 πως δεν διαθέτουν πρόσβαση σε lounge για business class σε άλλα αεροδρόμια και τελικά κατά το check in μου έδιναν πρόσβαση. Γενικότερα τα τηλεφωνικά κέντρα, όχι μόνο της aegean, ούτε μόνο αεροπορικών αλλά παγκοσμίως και οποιουδήποτε τύπου δεν τα εμπιστεύομαι γιατί πολλές φορές δίνουν λάθος πληροφορίες.

Last edited:

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Αξιζει η συγκεκριμενη πτηση απο θεμα εξυπηρετησης on board?το λεω επειδη ειναι περιεργη η ωρα πτησης μεσα στα ξημερωματα...
Ως λατρης των μεταμεσονυκτιων της Aegean τρως και κοιμασαι γλυκα γλυκα γιατι εισαι πτωμα ολη μερα στον δρομο. Εσυ κρινεις αν θες τη business για καλο υπνο η για εξυπηρετηση.
Όπως τα λέει η @paefstra. Το τελευταίο χρόνο έχω κάνει 3 μεταμεσονύκτιες Aegean και δε μπορώ να σου πω ότι είδα τρελή διαφορά μεταξύ business και economy. Φαϊ και προσπάθεια για ύπνο, πόση όρεξη να έχεις για κρασί, πιο μεγάλο γεύμα και γλυκάκι στις 3 το πρωί;

Να είχε και κανένα πιο άνετο κάθισμα να σου πω ότι έχει διαφορά, αλλά..

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Πηρα τωρα τηλεφωνο στην ετζιαν και μου ειπαν οτι Μαδριτη δε βλεπει καποιο lounge της star alliance κ δε μπορω να μπω...ωστοσο στο site της star alliance για Μαδριτη μου βγαζει 4 lounge και στα 2 εχει κ το σημα της ετζιαν..απο την αλλη για Βαρκελωνη δε μου βγαζει κανενα διαθεσιμο της star alliance... :rolleyes:

Εγώ έχω μπει στης Μαδρίτης με εισιτήριο business. Απλό, τίποτα ιδιαίτερο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.049
Μέλη
39.768
Νεότερο μέλος
JIM2025

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom