Ηνωμένο Βασίλειο Πτησεις/εισιτηρια για Εδιμβουργο

panos_ace

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Καλημερα,
μιας και απο οτι βλεπω τα θεματα για το Εδιμβουργο ειναι αρκετα, επιτρεψτε μου να κανω ενα ακομα για να μη γραφω απο δω και απο κει.
Πριν 3 εβδομαδες, ημουν με την αδερφη μου Εδιμβουργο, καθως ξεκινησε μεταπτυχιακο εκει, και ειχα ανεβει για βοηθεια ευρεσης σπιτιου, τακτοποιησης κτλ.(μεγαλη ιστορια)!
Πηγα, γυρισα με easyjet. Αν και ειχα κλεισει σετικα νωρις τα εισητηρια, ηταν πανακριβα!!
Η ερωτηση μου ειναι, τι προτασεις ή εναλλακτικες υπαρχουν σε φθηνοτερα εισητηρια απο και προς Εδιμβουργο καθως οπως ειπα τα της easyjet ειναι πανακριβα αλλα και απο την αλλη δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος απο την εταιρεια.

Ευχαριστω και καλως σας βρηκα!
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.572
Πόσο νωρίτερα είχες κλείσει με easyjet και πόσο κόστιζε το εισητήριο; Τα εισητήρια με χαμηλή τιμή φεύγουν γρήγορα και στη πορεία όντως γίνονται πολύ ακριβά, σε βαθμό που να λες πως δε συμφέρει να δίνεις τόσα για πτήση με low cost εταιρία.. Εμείς το '12 πήγαμε Εδιμβούργο μόλις με 90 ευρώ το άτομο κλεισμένα όμως κανένα 6μηνο πριν και Ιανουάριο που είναι low season.. Απευθείας από Aθήνα δε νομίζω να πετάει άλλη εταιρία, αλλά πετάνε πολλές με ενδιάμεση σταση.. Όμως πιθανότατα θα είναι πιο ακριβά από easyjet εκτός αν πέσεις σε προσφορά. Τσέκαρε στο www.skyscanner.com που κάνει συγκρίσεις σε πολλές αεροπορικές και sites κρατησεων..
Kαλή αρχή και καλές σπουδές στην αδερφή σου! Το Εδιμβούργο πως σας φάνηκε;
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Πηγα, γυρισα με easyjet. Αν και ειχα κλεισει σετικα νωρις τα εισητηρια, ηταν πανακριβα!!
Όταν λες σχετικά νωρίς πόσο δηλαδή; Bδομάδες ή μήνες πριν;
Eπίσης το δρομολόγιο είναι ψιλομονοπώλιο σαν το μοναδικό απευθείας οπότε μην περιμένεις πολύ χαμηλές τιμές.
 

panos_ace

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Τα ειχα κλεισει αρχες Ιουλιου, για πηγαινε 25/8 κ ελα 01/09. 330 € τα πηγαινε το ατομο και 190 € το δικο μου του γυρισμου.
Απευθειας απο οτι ειδα, οντως δεν υπαρχει αλλη πτηση, απλα εγραψα μηπως καποιος απο εδω ακολουθει συχνα το δρομολογιο αυτο λογω σπουδων κτλ..

Το Εδιμβουργο σαν πολη τι να σας πω..Ισως δεν ειμαι αντικειμενικος διοτι την εβδομαδα που εκατσα δεν εκανα τιποτα αλλο παρα να ψαχνω και να τρεχω ολη μερα για σπιτια και λοιπες εκκερεμοτητες. δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα, το καθε αλλο θα ελεγα, ιδιαιτερως λογω ολων των περιγραφων που ακουγα, περι πανεμορφης πολης, παραμυθιου κτλ. Ενταξει θεωρω πως την Πραγα δεν την φτανει!
Επισης μου την εδωσε απιστευτα το γεγονος οτι ουσιαστικα πουλανε το πανεπιστημιο τους, και εχουν αναγαγει την ευρεση σπιτιου σε καθαρο εμποριο και αγωνα ταχυτητας στην κυριολεξια!

Τελος παντων, ευελπιστω την επομενη φορα που θα παω σαν ταξιδι αναψυχης να αλλαξω αποψη!
 

Kanel28

Moderator
Μηνύματα
1.431
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Με την easy όσο πιο νωρίς κλείνεις τόσο πιο φθηνά τα βρίσκεις όπως προείπε και η αγαπητή echo. Κάτι λιγότερο από δυο μήνες πριν, ήταν λίγο αργά, πόσο μάλλον όταν έχει μόνο με την easy απευθείας πτήσεις. Την επόμενη φορά, υπάρχει και η λύση του να πας μέχρι το Λονδίνο με καμιά προσφορά της Aegean ή της British και από εκεί για Εδιμβούργο με easy (έχει με 30 λίρες)...
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.572
Τα ειχα κλεισει αρχες Ιουλιου, για πηγαινε 25/8 κ ελα 01/09. 330 € τα πηγαινε το ατομο και 190 € το δικο μου του γυρισμου.
Αν κατάλαβα καλά έδωσες 520 ευρώ σύνολο πήγαινε-ελα; Πάρα πολλά! Δύο μήνες πριν δε το λες βέβαια νωρίς κυρίως όταν θες να ταξιδέψεις αύγουστο που είναι απ'τους πιο τουριστικούς μήνες στο Εδιμβούργο! Πιστεύω πως οι τιμές ήταν φωτιά λόγω του φεστιβάλ.. Όταν θα ξαναπάς θα δεις ότι μπορείς να βρεις πολύ πιο οικονομικά εισητήρια..
Αν ήσουν όλη μέρα στο τρέξιμο για αγγαρείες και διαδικαστικά είναι λογικό να μη χάρηκες τη πόλη.. Την επόμενη φορά που θα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα και θα έχεις χρόνο να την περπατήσεις και να δεις τα αξιοθέατα μπορεί και να αλλάξεις γνώμη!
 

Tinkerbell86

Member
Μηνύματα
7
Likes
2
Αισθανομαι την αναγκη να υπερασπιστω το Εδιμβουργο...εγω το θεωρω την ωραιοτερη πολη που εχω παει! Ειναι πραγματικα μαγικη πολη, θα ηθελα πολυ να ζω εκει, εστω για ενα διαστημα....Την επομενη φορα που θα πας και θα εχεις περισσοτερο χρονο, ελπιζω να το συμπαθησεις περισσοτερο!
Οσο για τα εισητηρια εμεις πηραμε στην επιστροφη την πτηση της easyjet και κοστιζε 60 ευρω...τα κλεισαμε ιανουαριο για απριλιο...οταν πηγαιναμε πεταξαμε με ryan απο χανια για γλασκωβη (8ο ευρω) και απο κει μια ωρα τρενο για εδιμβουργο .
 

Κασσιόπη

New Member
Μηνύματα
3
Likes
3
Καλησπέρα σας.Παρακαλώ πως μπορώ να κάνω αναζήτηση για οικονομικά πακέτα για Εδιμβούργο .Ξενοδοχεία,αερ/κά εισ/ρεια για τέσσερα άτομα.
 

Valantiss

Member
Μηνύματα
34
Likes
15
Παιδιά εχω κλεισει διήμερο ταξίδι στο εδιμβουργο. 22 πρωί φτάνω και φευγω 24 βράδυ . Εχω διαβασει σε πολλα thread για την πόλη. Θα ηθελα ομως κάποιες πληροφορίες_προτάσεις. Χρειάζομαι βοήθεια κυρίως για την διαμονή ώστε να εκμεταλλευτώ στο έπακρο τις μερες μου εκεί. Και έπειτα για φαγητό και μετακινήσεις εντός της πόλης. (οποιαδήποτε αλλη βοήθεια ευπρόσδεκτη
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.223
Μηνύματα
884.232
Μέλη
38.915
Νεότερο μέλος
katsanas1962@gmai

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom