Πορτογαλία Πόρτο για Λισσαβόνα

pakaki

Member
Μηνύματα
10
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
ΟΣΛΟ
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινή
Καλημέρα. Χρόνια Πολλά!
Έκλεισα το καλοκαίρι για Πορτογαλία. Θα κάτσουμε 6 μέρες/5 βράδια. θα προσγειωθούμε Πόρτο και θα φύγουμε απο Λισσαβόνα. Θα νοικιάσουμε αμάξι λογικά για όλες τις μέρες ίσως όχι για την τελευταία γιατί στην Λισσαβόνα απο ότι είδα είναι δύσκολο να κυκλοφορείς με το αυτοκίνητο. Θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας για το ποιά μέρη να δούμε και που να διανυκτερεύσουμε κατα την διάρκεια της καθόδου απο Πόρτο για Λισσαβόνα, ποίες είναι καλές παραλίες, και γραφικά ψαροχώρια. Σίγουρα το πρώτο βράδυ θέλουμε να μείνουμε στο Πόρτο και το τελευταίο στην Λισσαβόνα. Περιμένω συμβουλές σας!!!:clap:
 

geopnd

Member
Μηνύματα
268
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
Ναπολη Σικελια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
καλησπερα και καλο ταξιδι σου ευχομαι.καταρχην πορτο λισαββωνα ειναι περιπου με αυτοκινητο γυρω στις 3μιση ωρες.προετοιμασου για πορτο να εχει καπου στους 20 βαθμους και λισσαβωνα πανω απο 33-34.παθαμε σοκ στο πορτο.ηλιος μεν αλλα πανω απο 22 μην περιμενεις.ειναι παντα ετσι ο καιρος εκει.πορτο μαγεια.θα παθεις ζημια μεγαλη.βεβαια μην περιμενεις νυχτερινη ζωη κτλ.ο κοσμος ειναι πολυ ηρεμος εκει.εννοειται θα πιεις κρασι εκει.πηρα 6 μπουκαλια να στειλω ελλαδα.στα 60 ευρω τα μεταφορικα να στα στειλουν.μιλααμε για περιπου 2 χιλιομετρα μονο καβες με κρασια.πολυ ωραια πολη γενικα.λισσαβωνα τωρα αλλη χωρα.ζεστη,καλος τσερτσελες την νυχτα,εχει γενικα πολυ λαο για ποτακια κτλ.πολυ ωραια πολη επισης.ευγενικος και καλος κοσμος,ωραια αρχιτεκτονικη,ωραιοι δρομοι,ωραια αυρα!οπωσδηποτε θα πας στην σιντρα.προκειται για χωριουδακι μια ωρα περιπου απο λισαββωνα με ενα απιστευτο καστρο χτισμενο στην περιοχη.θα περασεις απιστευτα εκει.για παραλιες και ψαροχωρια εγω ειδα αρκετα στον δρομο μου.δεν εκατσα σε καποιο εκτος απο τον νοτο κοντα στην πολη φαρο.οτι αλλο θελεις ρωτας
 

MOSXRI

Member
Μηνύματα
395
Likes
96
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε επόμενο!
εμεις θα κανουμε πανω κατω το ιδιο προγραμμα με εσενα απλα εχουμε μια παραπανω διανυκτερευση την οποια θα την αφιερωσουμε στο πορτο!τη μερα που θα φυγουμε απο πορτο για λισαβωνα εχουμε στοχο να τη ξοδεξουμε σε δυο πολεις που συναντας στο δρομο για λισαβωνα, το αβειρο και τη κοιμπρα! περιπου ενα πενταωρο σε καθε πολη!και σιγουρα απο λισαβωνα θα παμε σιντρα, κασκαις (μου εχουν πει οτι εχει φοβερη παραλια) και το σκεφτομαστε για σετουμπαλ!
παντως αν εχει καποιος tips για φαγητο ή καφε ευπροσδεκτα!
 
Μηνύματα
607
Likes
115
Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
θα σου πρότεινα να επισκεφτείς το Αβέϊρο και επειδή θα είσαι εκεί καλοκαίρι ένα ωραίο καλοκαιρινό θέρετρο με απίστευτη παραλία (σαν αυτή στο Μαϊάμι) με πάρα πολλά ξενοδοχεία στη σειρά είναι η Φιγγέρα ντε Φόζ.
 

pakaki

Member
Μηνύματα
10
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
ΟΣΛΟ
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινή
Για διανυκτέρευση σκέφτομαι σύμφωνα και με τα λεγόμενα σας, 1 βράδυ Πόρτο ,(το πρώτο) και δύο Λισσαβόνα (τα τελευταία)!!! Μένουν άλλα δύο!!! Είδα για Φιγγέρα ντε Φοζ και έχει φτηνά ξενοδοχεία, και το σκέφτομαι!!! Θα δώ και για Αβέϊρο!!! απο ότι είδα το Κασκάις και το Εστορίλ είναι κοντά στη Λισσαβόνα!! Αξίζει να μείνεις εκεί ή να πάμε εκδρομούλα? Το Φάρο πόση ώρα είναι απο Λισσαβόνα?
 

MOSXRI

Member
Μηνύματα
395
Likes
96
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε επόμενο!
το φαρο ειναι 216 χιλιομετρα!επίσης η περιοχη εχει πολυ καλες ξεν. μοναδες σε πολυ χαμηλες τιμες.το σκεφτομαστε κι εμεις απλα πιστευουμε οτι αξιζει περισσοτερο να μεινουμε τέσσερις μερες λισαβωνα με μια ημερησια για σιντρα-κασκαις απο το να τρεχουμε στο νοτο!ειναι καθαρα το τι θεωρεις εσυ προτιμοτερο!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.214
Μηνύματα
883.826
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom