Ελβετία ΣΥΝΤΟΜΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ

Yuhu

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Αν και νέο μέλος, απολαμβάνω την παρέα σας εδώ και καιρό κι έχω βοηθηθεί αλλά κυρίως ξεμυαλιστεί πολλές φορές με τις όμορφες ιστορίες σας.
Στον επόμενο προορισμό μου κάποιες αναζητήσεις δεν με καλυψαν και έτσι ζητώ τη βοήθεια σας.
Έκλεισα εισιτήρια με την swiss τον Αύγουστο για Αθήνα-Βαρκελώνη με ενδιάμεσο σταθμό την Γενεύη. Θα υπάρχουν στη διαθεσή μας 9 ώρες και δεν σκοπεύω να αφήσω ανεκμετάλευτη την ευκαρία να επισκεφτώ την Γενεύη.

Ποια αξιοθέατα με συμβουλεύετε να ενταξω στο πρόγραμμα δεδομένου του περιορισμένου χρόνου που διαθέτω?

Μιας και πρώτη φορά ταξιδεύω με ανταπόκριση και δεν γνωρίζω ακριβώς τη διαδικασία, θα χρειαστεί να ξανακάνω check in τις βαλίτσες στην Γενεύη? (Η διαδρομή είναι όλη με swiss) Κι αν ναι υπάρχει κάποιος χώρος στο αεροδρόμιο που θα μπορούσαμε να αφήσουμε τις βαλίτσες μας?

Όποια άλλη πληροφορία πιστεύετε θα μου είναι χρήσιμη δεκτή, και σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας!:)
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.393
Likes
14.315
Καλώς ήρθες!

Απαντώ μόνον για το check-in.Θα το κάνεις μια φορά μόνον στήν Αθήνα,΄Ετσι στήν Γενεύη δεν θα έχεις το άγχος με τις βαλίτσες και θα είσαι ελεύθερος να απολαύσεις την βόλτα σου.
 

Yuhu

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Πολύ ευχάριστο το θέμα βαλίτσας. Έφυγε ένα μεγάλο "βάρος" :) Κι αν περπατιέται έτσι εύκολα όπως διάβασα στο link θα προλάβουμε υποθέτω να πάρουμε μια καλή γεύση από Γενεύη.
Σε ευχαριστώ πολύ fotast!
 

Stathis37

Member
Μηνύματα
137
Likes
34
Επόμενο Ταξίδι
Austria Stubaital για ski
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλιανές άνδεις για σκι!
Πήγα για 3 ημέρες το 2008,Μάρτιο,στα πλαίσια της διεθνούς εκθέσεως αυτοκινήτου.Τι να πω γι'αυτή την πόλη..Πανέμορφη.Σε όλα.Πραγματικά νιώθεις άλλος άνθρωπος.Είναι σίγουρο ότι θα ξαναπάω,αρκεί να βοηθήσει και η ισοτιμία EUR/CHF!
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.613
Likes
12.436
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Όταν ήμουν Γενεύη (και εγώ όχι για τουρισμό αποκλειστικά) δεν επισκέφτηκα κανένα μουσείο ή αξιοθέατο. Έκανα όμως πολλές βόλτες - ιδίως στην παλιά πόλη και στις όχθες της λίμνης. Αυτά είναι και τα κύρια αξιοθέατα και μάλιστα βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.836
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom