ΗΠΑ Σαν τον Λούκυ Λουκ στην Άγρια Δύση

GKCAPO

Member
Μηνύματα
767
Likes
305
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Να σαι καλά που κοινοποίησες αυτό το καταπληκτικό ταξίδι σου! Μας πήρες απ το χέρι και μας έσυρες σε εναλλακτικά μονοπάτια. Μας έβγαλες απ την καθημερινότητα με ποιοτικό τρόπο. Μακάρι να μ αξιώσει ο Θεός να κάνω ένα μικρό τμήμα της διαδρομής σου.
Σ ευχαριστώ
 

va5ilis

Member
Μηνύματα
125
Likes
1.251
Ταξίδι-Όνειρο
Το Εβερεστ
@gt13 το οτι καθισες και ζωγράφισες τον χάρτη λεει πολλα για το ποσο σου αρεσε το ταξιδι. Καποτε αντέγραφα λογότυπα απο συγκροτήματα σε κασετες, αλλα μονο για τα συγκροτήματα που μου άρεσαν πολυ.

Πολυ καλη η επιλογη της Monument Valley για εξωφυλλο του αλμπουμ.

Αν τα παιδια σου ειναι αρκετα μεγάλα και μπορουν να περπατησουν, τα εθνικα παρκα ειναι κατι που θα το θυμουνται για μια ζωη. Το Yellowstone ειναι στην κορυφη της λιστας μου πλεον, και ακολουθουν τα Smokey mountains (Νοεμβριο με τα κοκκινα φυλλα) και το Grand Canyon.

Ευχαριστω πολυ για τι προτασεις βιβλιων, το The Earth is Weeping φαινετα πολυ ενδιαφερον μπηκε στην λιστα με τα προς αναγνωσιν. Στην ιδια λιστα απο Charles Eastman ειναι το The Soul of the Indian αλλα δεν το επιασα ακόμη.

Επισης μου αρεσει ο Kent Nerburn, πιο πολυ μιλαει για την φιλοσοφια των ινδιανων. Καποια απο τα αποφθεγματα που χρησιμοποιησα ηταν απο το The Wisdom of Native Americans. Μπορει να σου αρεσει και εσενα.

Οσο για το Wounded Knee, ειναι μια απο τις ταινιες που δυσκολα θα ξαναδω γιατι πραγματικα ποναει η καρδια μου. Σκεφτόμουν να επισκεφθω το Wounded Knee Memorial, απο τις φωτογραφιες δεν φαινεται κατι φοβερο, καποιοι ελεγαν οτι ειναι κλειστο λόγω κωρονοιου και τελικα αποφασισα να το αφησω για αλλη φορα.

@GKCAPO σ' ευχαριστω για το μηνυμα σου. Ευχομαι και σε εσενα και στον gt13 να τα καταφερετε να ταξιδεψετε σε αυτα τα πανεμορφα μέρη.
 

gt13

Member
Μηνύματα
39
Likes
109
1. Ευχαριστώ για τις προτάσεις! Θα τά δώ από Σεπτέμβρη! Το καλοκαίρι προβλέπεται μακρύ. 1-20 Ιουλίου θα κάνουμε roadtrip στα δυτικά Βαλκάνια! Να εξοικοιωνονται κ τα παιδιά με αυτού του είδους τά ταξίδια! Ζεσταίνουμε τις μηχανές κ για Αμερική (ελπίζω να μπορέσουμε οικονομικά σέ 2-3 χρόνια)

2. Να είσαι σίγουρος ότι κ το old Jules θα ενθουσιάσει τόν αναγνώστη πάντως. Είναι απίστευτο πόσο σκληρή ήταν εκείνη η εποχή κ πόσο σκληροί ήταν κ οι ίδιοι οι άνθρωποι...

3. Όταν έχω λίγο χρόνο θα δημοσιεύσω το πλάνο μας...

Υγ. Να προσθέσω κ κάτι ακόμα, γιατί επέμεινες πολύ στην αφήγηση σού στο πάρκο της Mesa Verde. Μόνο άμα το ζήσεις μπορείς να καταλάβεις τί απίστευτη δουλειά κάνουν οι rangers στα πάρκα τους κ πόσο μα πόσο ανεβάζουν την εμπειρία με τίς γνώσεις τους κ την ευχάριστη customer oriented διάθεση τούς. Μας παρουσιάζουν μέρη που έχουν ιστορία αντε 600-700 χρόνια κ το έκαναν με ένα τρόπο που σέ συνεπαιρνε! Είμαστε πάρα πάρα πολύ πίσω σέ αυτό το κομμάτι, που παίρνουμε τόν ξένο κ τόν πετάμε μέσα σέ ένα αρχαιολογικό χώρο κ τόν αφήνουμε να βγάλει άκρη μονος τού. Ενώ έχουμε να δείξουμε πράγματα πολλαπλάσιας αρχαιολογικής αξίας σέ σχέση με την Mesa Verde...

IMG_20230622_110204.jpg
 
Last edited:

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.606
Likes
12.424
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Απόλαυσα την ιστορία σου, ευχαριστώ!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.189
Μηνύματα
883.389
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom