Αυστραλία Στην άκρη της Γης: Great Ocean Road

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Παρότι είμαστε κάτοικοι Αυστραλίας εδώ και 4 χρόνια, μέχρι στιγμής δεν είχαμε κάνει την πιο κλασσική εκδρομή που μπορεί κανείς να κάνει από τη Μελβούρνη, στο περίφημο Great Ocean Road στη νοτιοδυτική Βικτόρια.

Όταν μάθαμε ότι @Traveller και σία θα γίνονταν επίσης κάτοικοι Βικτόριας, είπα δεν πάει άλλο, θα γίνουμε ρόμπα, πρέπει να πάμε. Κλείσαμε έτσι ένα τριήμερο στο Port Campbell, ένα μέρος λίγο μετά το διασημότερο αξιοθέατο της Βικτόριας, τους 12 Αποστόλους.

Η διαδρομή από τα νοτιοανατολικά προάστια της πόλης που μένουμε θα ήταν πάνω από 350 χιλιόμετρα και είχαμε προγραμματίσει να κάνουμε αρκετές στάσεις στην πορεία, για να τσιμπήσουμε...

Πριν συνεχίσω, θα ήθελα να σας προειδοποιήσω ότι ακολουθούν ακατάλληλες εικόνες, μιας και τραβήξαμε μια σειρά από βιντεάκια στη διάρκεια της εκδρομής, τα οποία μονταρίστηκαν και με την συγκλονιστική μουσική υπόκρουση των new kids on the block και του rocking around the christmas tree σας παρουσιάζω παρακάτω:


IMG_1859.jpg
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.962
Likes
9.344
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Είσαστε θεοί! Υπέροχοι ατρόμητοι σέρφερς (o_O) δαμάσατε τα κύματα, το είδαμε όλοι (??) Συνεχίστε το φοβερό παραλιοτούρ :confused: με τέτοια μουσική υπόκρουση να μας απογειώνει :bleh: Νew kids on the block :shock: τι λες τώρα!!
Αλήθεια το rocking around the christmas tree ποιός το σκέφτηκε?:haha:
Θέλουμε κι άλλα βίντεο από κει κάτω!! Βουτιές από γκρεμούς, κολύμπι με λευκούς (ή ότι χρώμα θέλετε) καρχαρίες, σνόρκελ με δηλητηριώδεις μέδουσες...δε μασάτε ατρόμητοι σέρφερς :clap::clap: Το μόνο που θέλετε είναι σανίδα. Βρεγμένη μάλλον :haha::haha:
Def, τον Traveller τον βλέπω πιό τολμηρό και αποφασισμένο από εσένα..βγάζει μπουφάν πρώτος, τρέχει να βουτήξει :clap: ευτυχώς που ήρθε να σε ξεσηκώσει λιγάκι:xalara:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.594
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom