Συλλογή από τα hard rock cafe

angelo_kav

Member
Μηνύματα
384
Likes
419
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΛΙΝ
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ
Καλησπέρα σας,
Ένα εστιατόριο που ξεκίνησε σερβίροντας μπέργκερ στο Λονδίνο, σήμερα έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς για τουρίστες παγκοσμίως!
Από το Λας Βέγκας μέχρι το Μπαλί, και από το Όσλο μέχρι την Αθήνα, η τεράστια νέον κιθάρα του Hard Rock συνεχίσει να «λάμπει», καλώντας τον κόσμο να γευτεί το εξαιρετικό αμερικάνικο φαγητό του σε ένα μοναδικά rock n’ roll περιβάλλον.
Όπως η γεύση του κρασιού βελτιώνεται με τον καιρό, έτσι και το Hard Rock Café, 48 χρόνια μετά, διατηρεί τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, συνδυάζοντας την διαχρονικότητα του rock n’ roll με τα σύγχρονα trends!
Τα Hard rock cafe είναι μία αλυσίδα θεματικών ρεστοράν, που ιδρύθηκε το 1971, από τον Άιζακ Τίγκρετ και τον Πίτερ Μόρτον, στο Λονδίνο. Το 1979, ξεκίνησε να καλύπτει του τοίχους του με αναμνηστικά του rock n' roll, μία συνήθεια που εξαπλώθηκε σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας. Η αλυσίδα κατέχει περίπου 200 καταστήματα, σε πάνω από 70 διαφορετικές χώρες, τα οποία περιλαμβάνουν καφετέριες, ρεστοράν, ξενοδοχεία και καζίνο.

Ξέρατε, πως οι περίφημες μπλούζες του Hard Rock Café ξεκίνησαν ως “ατύχημα”; Οι ιδιοκτήτες του Hard Rock τύπωσαν μια σειρά από μπλούζες με το λογότυπο του Hard Rock επάνω για τον αγώνα μιας τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου. Όπως μπορείς να καταλάβεις, υπήρξαν αρκετές μπλούζες που περίσσεψαν. Αυτές, τις πήραν πίσω στο μαγαζί και τις μοίρασαν στους πιο «πιστούς» πελάτες. Σύντομα, κόσμος άρχισε να συρρέει στο κατάστημα για να αποκτήσει μια μπλούζα… αναγκάζοντας τους ιδιοκτήτες να ανοίξουν ξεχωριστό χώρο που θα διαχειριζόταν τις πωλήσεις T-shirt.
Στο ρεζουμέ.
Ότι αναμνηστικό έχουν τα μέλη από τα καταστήματα H.R.C. (μπλουζάκια, μαγνητάκια, ποτήρια, φωτογραφίες, μπρελόκ κ.τ.λ.) ας τα μοιραστούν εδώ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.181
Μηνύματα
883.253
Μέλη
38.892
Νεότερο μέλος
Petr23

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom