Σχετικά με θέματα περί ιού

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Έχω πάρει κάποια μηνύματα το τελευταίο διάστημα που αφορούν κυρίως τα θέματα για τον ιό, και ζητάνε διευκρινίσεις, απαιτούν, ή ακόμα και απειλούν, να επιτρέπονται μηνύματα που διαγράφονται στο φόρουμ, ή να διαγράφονται μηνύματα που επιτρέπονται - ανάλογα με τις πεποιθήσεις του καθενός φυσικά.

Επειδή βλέπω ιδιαίτερη ευαισθησία σε μερικά μέλη γι'αυτό το θέμα, να διευκρινίσω τα εξής:

- Το φόρουμ είναι χώρος για ταξιδιωτικές συζητήσεις. Το social forum δημιουργήθηκε ως ένας χώρος για χαλαρή συζήτηση εκτός ταξιδιωτικών θεμάτων.

- Στο παρελθόν το φόρουμ ξεκίνησε χωρίς περιορισμούς, αλλά γρήγορα φάνηκε ξεκάθαρα ότι ορισμένους τύπους συζητήσεων όπως πχ τα πολιτικά, δεν τα "σηκώνει" η κοινότητα και οδηγούν πάντα σε τρομερούς καυγάδες που μάλιστα επεκτείνονται και σε άλλες ενότητες του φόρουμ.

- Έτσι λοιπόν οι περιορισμοί που υπάρχουν όπως για παράδειγμα για τις πολιτικές συζητήσεις, έχουν προκύψει από την αποδεδειγμένη χρήση του φόρουμ ανά τα χρόνια.

- Το ίδιο ισχύει και για τα μηνύματα για τον ιό. Είχαμε κάποια θέματα που υπήρχε σχετική κουβέντα, και κατέληξαν να είναι πεδίο μάχης ή παράθεσης θεωριών συνωμοσίας - και ως εκ τούτου κλειδώθηκαν και προσπαθούμε να κρατήσουμε τα ένα-δύο θέματα που αφορούν τα ταξίδια.

- Όταν στα συγκεκριμένα θέματα η κουβέντα αρχίζει και καταλήγει πάλι στο θέμα του ιού, ποιος κάνει τι, ποια κράτη κάνουν καλά και ποια δε κάνουν, ποια κυβέρνηση τα έχει κάνει ρόιδο και ποια τα πάει καλά, ή μηνύματα που προτρέπουν σε ενέργειες που μπορεί να θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, τότε δεν υπάρχει δυστυχώς περιθώριο για να συνεχίζεται αυτή η συζήτηση, νομίζω είναι ξεκάθαρο.

- Τα θέματα για τις επιπτώσεις του ιού και των περιορισμών ανά τον κόσμο στα ταξίδια είναι πολύ χρήσιμα και θα παρακαλέσω όλα τα μέλη να τα διατηρήσουν σε καθαρά επίπεδα ταξιδιωτικής ενημέρωσης. Οι συντονιστές κάνουν άπειρη δουλειά προσπαθώντας να κρατήσουν αυτά τα θέματα ανοιχτά για δική σας ενημέρωση, το πιο εύκολο είναι να τα κλειδώσουμε και να μη γίνεται η παραμικρή αναφορά. Όσοι θέλουν να συζητήσουν αναλυτικά για τον ιό ή για τα μέτρα, υπάρχουν πάρα πολλά φόρουμ αλλά και άλλα μέσα που μπορούν να το κάνουν.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.812
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom