Σχετικά με flame topics

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τις τελευταίες μέρες υπήρξε ένα κύμα παραπόνων που έπαιρνα κάθε μέρα, σχετικά με το άλλο τόπικ που αφορούσε τα ταξίδια με μωρά. Επειδή το θέμα εκείνο ξέφυγε εντελώς από τη θεματολογία του φόρουμ και κατέληξε σε προσωπικές διαμάχες, το έχω μαζέψει προς το παρόν.

Κάθε πρωί τις τελευταίες μέρες ξυπνάω (καθότι στην Αυστραλία) με προσωπικά μηνύματα που είτε μου έκαναν παράπονα για μηνύματα εκτός θέματος ή εκτός κανονισμών (διαμάχες, τσακωμοί κλπ), είτε που μου δήλωναν ότι θέλουν να σταματήσουν να συμμετέχουν στο φόρουμ λόγω αυτών των μηνυμάτων.

Για να μη νομίζετε ότι εγώ είμαι αδιάφορος σε όλα αυτά, θα σας πω ότι κανένας δε στεναχωριέται περισσότερο από μένα όταν συμβαίνουν τέτοια στο φόρουμ. Εγώ το ξεκίνησα πριν από 13 χρόνια και κανένας δεν επηρεάζεται περισσότερο από μένα όταν κάτι πάει στραβά - πολλές φορές μάλιστα επηρεάζομαι πολύ περισσότερο απ'όσο θα έπρεπε, και σε βάρος της ψυχικής μου υγείας.

Ωστόσο, οφείλω να τονίσω ότι όσοι θέλουν να μας βοηθήσουν να διατηρούμε ένα καλό επίπεδο στο φόρουμ, υπάρχει ένας και μοναδικός τρόπος, και αυτός είναι να γίνονται αναφορές με το σχετικό κουμπάκι στα επίμαχα μηνύματα. Προσωπικά εγώ έχω ελάχιστο χρόνο και δε διαβάζω όλα τα μηνύματα στο φόρουμ, και οι mods προσφέρουν πάρα πολύ από το χρόνο τους εθελοντικά για να βοηθάνε, αλλά και πάλι δε τα προλαβαίνουμε όλα, οπότε ο μόνος τρόπος να δούμε σίγουρα κάτι και να λάβουμε μέτρα είναι να γίνει η σχετική αναφορά. Το να συμμετέχουμε σε μια αντιδικία/τσακωμό δεν λύνει το πρόβλημα γιατί πολλές φορές αυτό συνεχίζεται για ώρες/μέρες μέχρι να πάρουμε χαμπάρι ότι κάτι πάει στραβά.

Ο μόνος τρόπος να με/μας βοηθάτε με την ομαλή λειτουργία της κοινότητας είναι όταν βλέπετε ότι κάποιο μήνυμα είναι εκτός κανονισμών ή δημιουργεί flame ή οτιδήποτε, να κάνετε αναφορά για να το βλέπουμε εγκαίρως, και να αποφεύγετε να απαντάτε.

Αυτά. :)
 

babaduma

Member
Μηνύματα
5.054
Likes
7.809
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Κοίτα, αυτοί που θίγονται, να κάνουν αναφορά σίγουρα αλλά θυμήσου και στο παρελθόν (στην προ-Αυστραλίας εποχή) πόσες ωραίες ώρες περάσαμε οι "απ'έξω" (ή και οι όχι-και-τόσο-απ'έξω ;) ) και πόσους κουβάδες ποπ-κορν καταναλώσαμε με την παρακολούθηση / συμμετοχή στα θέματα που υπήρχαν εκρηκτικές συμμετοχές. Αυτές οι συμμετοχές έχουν εξαφανιστεί απ' το φόρουμ - δυστυχώς - και το ανάλογο entertainment έχει εκλείψει. Μοναδική εξαίρεση ήταν το θέμα που εξαφάνισες και που μας πρόσφερε συγκινήσεις που είχαμε λησμονήσει! :)

(χαριτολογώ, βέβαια, αλλά δεν παύει να είναι αλήθεια...)
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κατάλαβα ότι χαριτολογείς, και σόρυ για το σαρδάμ τώρα αλλά το θέμα προοριζόταν για μια ανακοίνωση κλειδωμένη, αλλά το μυαλό μου δε λειτουργεί και πολύ καλά Δευτέρα πρωί :D

Να πω για αυτό που λες ότι υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ "εκρηκτικών συμμετοχών" και πλήρους καταπάτησης των κανονισμών περί flame/off topic/τσακωμών.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.902
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom