Ουγγαρία Σ/Κ στη Βουδαπέστη!!!

vaggelakos

Member
Μηνύματα
209
Likes
34
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
Εχω κλεισει το τελευταιο Σ/Κ του Μαϊου στην ομορφη Βουδαπεστη. Με μια απο τις προσφορές της malev με 99 ευρωπουλα το ατομο με επιστροφη:clap::clap::clap:. Αν και εχω οδηγο, θα με ενδιεφερε η γνωμη των συμφουρομιτων. Η πτηση μας φτανει αν θυμαμαι καλα στις 6:30 το πρωι και επιστροφη τη κυριακη το βραδυ στις 22:30. Σε αυτο το διαστημα τι προτεινετε οτι μπορουμε να δουμε στην ουγγρικη πρωτεύουσα? Καποιοι θα θυμουνται οτι εχω αναφερει σε αλλη ενοτητα και την τυχη μου :haha::haha::haha: στο κλεισιμο βασιλικης σουιτας σε 5* ξενοδοχειο με 18,50 ευρω:shock::shock::shock: για το βραδυ του σαββατου :clap::clap::clap: !!!! Οποτε ειναι ενα σουπερ low budget Σ/Κ 2 ατομων. Περιμενω προτασεις.....
 

xalara

Member
Μηνύματα
217
Likes
665
Επόμενο Ταξίδι
Αndromeda
Ταξίδι-Όνειρο
Bora-bora
καλησπέρα .
χθες γυρισα απο βουδαπεστη γιαυτο θα σου πω τη δικη μου γνωμη :
ο καιρος τη μερα ηταν τελειος με κοντομανικο ημασταν .αντιθετα το βραδυ εκανε γυρω στους 10.

σαββατο πρωι πηγαινε στο κοινοβουλιο.Μαλιστα ειναι συγκεκριμενες οι ωρες που εχει και ξεναγηση.

μετα επειδη ειναι κοντα παρε τραμ ή με τα ποδια για το margaret island πολυ ωραιο μερος γεματο ντοπιους που αραζουν στο γρασιδι και γενικα μια χαλαρη φαση:clap:

στη σταση του μετρο Deak ferenc ter απο πανω ειναι πλατια , το βραδυ εκει ειναι ολη η νεολαια της πολης κατι σαν μικρο ψυρρη αξιζει για καμια μπυρα (που ειναι πολυ φτηνες)
κατα τη διαρκεια της μερας (στην ιδια πλατια )ειχε σταντς με παραδοσιακα φαγητα της ουγγαριας τα δοκιμασα ολα και ηταν τελεια:D

τα gellert baths ειναι υπερτιμημενα ,χαλαρη φαση αλλα μονο αν εχεις πολλες μερες.

ο λοφος gellert και στο καστρο το μνημειο των ψαραδων (αν λεγεται ετσι) εχουν φοβερη θεα ειδικα οταν δυει ο ηλιος.
 

MIAT

Member
Μηνύματα
417
Likes
1.125
Ταξίδι-Όνειρο
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
Η Βουδαπέστη είναι μια πανέμορφη πόλη.Μπορείς αφού δε θα έχεις μέρες(αν και δε χρειάζονται και πολλές) να την περπατήσεις όλη από γέφυρα σε γέφυρα (έχει 5).Να επισκευτείς το margaritas island για μια ακόμη βόλτα (είναι νησάκι στη μέση του Δούναβη με πράσινο παγκάκια και τέτοια...).Να διαπλέυσεις το Δούναβη με καραβάκι που σου λέει την ιστορία της πόλης (και στα ελληνικα παρακαλώ, λίγο άθλια ελληνικα αλλά η προσπάθεια μετράει).Ελπίζω να μην είσαι άτομο που του αρέσουν τα ψώνια γιατι από αγορά δε λέει τίποτα.Θα πρέπει βέβαια να είναι το τελευταίο που θα σε απασχολήσει σε μια τόσο ονειρική πόλη.
 

vaggelakos

Member
Μηνύματα
209
Likes
34
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
Παιδια καλημερα και ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση. ΜΙΑΤ δεν προκειται να παω για Σ/Κ και να παω για ψωνια ακομα και αν ηταν η μεκκα των αγορων! Φτανω πολυ πρωι και αν και ειναι πλεονεκτημα δεν ξερω τοσο πρωι απο που να αρχισω! Η πτηση οπως εγραψα πιο πανω φτανει στις 6:30, οποτε αν δεν υπαρχει και καμια καθυστεριση θα ειμαστε νωρις το πρωι στην πολη. Οποτε μας βλεπω καπου για κανενα πρωινο και βουρ για περπατημα! Παντως το κοινοβουλιο ειναι must και το εχω δει απο φωτογραφιες. Εννοειται πως ειναι απο τα πρωτα που θα δω.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.882
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom