Γενικά Ταξίδι στην Ευρώπη με τρένο

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εγώ συμμερίζομαι όσες απόψεις έχουν ταξιδιωτικό περιεχόμενο. Οι υπόλοιπες δεν έχουν θέση στο φόρουμ. Ελπίζω να είναι σαφές και κατανοητό. :)

Επίσης, το ότι δε μπορούμε να στέλνουμε προσωπικά μηνύματα μέχρι να φτάσουμε τα 10 ποστ, δε σημαίνει ότι απαντάμε δημόσια στο φόρουμ σε ζητήματα που δεν απασχολούν κανένα μέλος ή επισκέπτη του σάιτ παρά μόνον δύο ανθρώπους που έχουν έναν διάλογο. Αυτό απευθύνεται και στους δυο σας, σας παρακαλώ θερμά να συνεχιστεί η συζήτηση μόνο εντός θέματος.

Τα εκτός θέματος μηνύματα θα διαγραφούν μετά από λίγο. :)

kirmis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
οκ, ευχαριστώ πολύ!:) Αααα, η Βενετία δεν λέει και πολλά...Ναι μεν ρομαντική πόλη αλλά όταν σου έρχεται η...ευωδιά, που επιτείνεται από την υγρασία, σου φεύγει ο ρομαντισμός, σου φεύγουν όλα. Αλλά κανένα ταξίδι δεν είναι άχρηστο. Αξίζει τρελά το Μουράνο, το νησάκι. Μπες να δεις πώς φτιάχνουν τα μουράνο...τέχνη! Και πάλι ευχαριστώ. :D
Τί λες ρε φιλαράκι, μην τα ισοπεδώνουμε όλα…
Ήμουν Βενετία τον Οκτώβρη 2007 και πέρασα τέλεια!!! Ούτε μυρωδιές, και πολύ, μα πολύ ρομαντικά...
Για μένα είναι τι καλύτερο μέρος για ζευγάρι.... Και το Μουράνο είναι οκ αντάξει αλλα όποιος δεν γυρίσει ΟΛΗ την Βενετία με τα πόδια έχει χάσει πολλά... :clap:

kirmis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Λοιπόν για το Μουράνο πας με 2 τρόπους απο Βενετία...
Ο πρώτος είναι με τα ταξί που υπάρχουν ,τα οποία είναι πανάκριβα...
και ο δευτερος είναι να βγάλεις ενα εισιτήριο διαδρομών για 6 ωρών και να γυρνάς όοοσα νισάκια θές (γύρω απ την Βενετία) με 8ευρώ απ οτι θυμάμαι... σε βαρκάκια σαν λεωφορεία. Αυτά δηλαδή είναι η θαλάσσια συγκοινωνία τους!

Αυτά, πιστεύω να σε κάλυψα!
(αν και με μια μικρή καθυστέρηση)!!!!!!

tanasis

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
Λοιπόν για το Μουράνο πας με 2 τρόπους απο Βενετία...
Ο πρώτος είναι με τα ταξί που υπάρχουν ,τα οποία είναι πανάκριβα...
και ο δευτερος είναι να βγάλεις ενα εισιτήριο διαδρομών για 6 ωρών και να γυρνάς όοοσα νισάκια θές (γύρω απ την Βενετία) με 8ευρώ απ οτι θυμάμαι... σε βαρκάκια σαν λεωφορεία. Αυτά δηλαδή είναι η θαλάσσια συγκοινωνία τους!

Αυτά, πιστεύω να σε κάλυψα!
(αν και με μια μικρή καθυστέρηση)!!!!!!
Νομίζω οτι με τα υδάτινα λεωφορεία της Βενετίας δεν θα έφτανε ποτέ Σαν Μαρίνο.
Άσε που τώρα μάλλον έχει γυρίσει.

dimemples

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Καλημέρα! Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κλείσω εισιτήριο τρένου για να πάω από την Γερμανία στην Αυστρία μέσω ταξιδιωτικού γραφείου ή μέσω ίντερνετ, αλλά να μην χρειάζεται πιστωτική κάρτα;

stormy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι - Λονδίνο :)
Ταξίδι-Όνειρο
χμ.. RTW!
Καλημέρα! Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κλείσω εισιτήριο τρένου για να πάω από την Γερμανία στην Αυστρία μέσω ταξιδιωτικού γραφείου ή μέσω ίντερνετ, αλλά να μην χρειάζεται πιστωτική κάρτα;
Το εισιτήριο μπορείς να το βγάλεις εδώ: Deutsche Bahn - German Rail Homepage
Για τη πληρωμή μπορείς να βγάλεις μια προπληρωμένη κάρτα όπως της τράπεζας Κύπρου: http://www.bankofcyprus.gr/main.asp?id=11239

:surf2:

Evelpistos

Member
Επόμενο Ταξίδι
βιρμανια
φιλε Καλημερα,

δεν γινετε χωρις πιστωτικη,αλλη λυση, να πας εδω στον ΟΣΕ, στην οδο Σινα και να το αγορασεις.................

Maria Lamprou

Member
Επόμενο Ταξίδι
NEW YORK ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ - ΑΝΔΕΙΣ - ΑΜΑΖΟΝΙΟ
Θα συμφωνήσω με τον stormy! Βγάλε μια προπληρωμένη κάρτα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...κάπου θα σου χρειαστεί και στο μέλλον. Επίσης αν δεν ξέρεις γερμανικά μπορεί να δυσκολευτείς...εμένα μου έτυχε στο κεντρικό σταθμό του Μονάχου να θέλω να βγάλω εισητήρια και να είναι κάτι θείτσες στα ταμεία που δεν μίλαγαν καθόλου αγγλικά!!! Απορώ και τώρα πώς συνεννοήθηκα...

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Λιγο κουραστικο αν εννοεις ολο τρενο...Θα πρεπει να πας θεσσαλονικη, να παρεις τρενο θεσσαλονικη-βελιγραδι γυρω στις 13 ωρες και στη συνεχεια απο βελιγραδι για πραγα , αλλες 15 ωρες στη καλυτερη..... Μηπως να το ξανασκεφτεις?

Europe Trip Planner, European Trip Planning & Plan Europe Trip | InterRail

bahn.com - your online travel booking tool for rail journeys, holidays, city trips and car rental

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.059
Μέλη
39.799
Νεότερο μέλος
ddd

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom