Τέλος Οκτώβρη που?

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Για Ταϊλάνδη (νησιά) και Νότιο / Νότιο Ανατολική Ασία γενικότερα δεν είναι καλή εποχή.
Γιατί το λες αυτό; Οι βροχεροί μουσώνες κρατάν μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη, βαριά αρχές Οκτώβρη. Ε, άμα τους βρει και καμιά βροχούλα δεν τρέχει και τίποτε. Οι βροχές δεν είναι πρόβλημα εκεί.:cool:

Ναι το 'χω σκεφτεί και αυτό... φαίνεται παραδεισένια! Όμως υπάρχουν πράγματα να κάνουμε? Μην είμαστε όλη μέρα στην ξαπλώστρα?
Μπορείτε να κάνετε σαφάρι με τζιπάκια μέσα στις "ζούγκλες", βόλτα με ελέφαντες, island hopping, snorkeling, scuba diving, να παρακολουθήσετε αγώνες Μάι - Τάι, να πίνετε χυμό καρύδας στην παραλία κάτω από τους κοκοφοίνικες :), και απαρέγκλιτα μια εκδρομή στον ποταμό Κβάι. Το θέμα είναι εσείς τι θέλετε να κάνετε.
 
Last edited by a moderator:

dora_explorer

Member
Μηνύματα
33
Likes
2
Ταξίδι-Όνειρο
Σαφάρι..κάπου στην Αφρική
Για Ταϊλάνδη (νησιά) και Νότιο / Νότιο Ανατολική Ασία γενικότερα δεν είναι καλή εποχή. Για Καραϊβική/Μεξικό νομίζω θα είστε οριακά οκ, για Αφρική εντάξει και Νότια Αμερική επίσης. Ακόμα έχετε Μαυρίκιο, κάποια μέρη της Ινδίας, Ιαπωνία, Νέα Υόρκη, Πεκίνο (γούστα είναι αυτά) και βεβαίως την Ντουμπάι κατάσταση (πάλι γούστα είναι αυτά). Με ένα γκουγκλάρισμα βρίσκεις αμέσως πληροφορίες για τον καιρό στα μέρη που θέλεις να επισκεφτείς.
Αν το έχεις ψάξεις και έχεις βρει πακέτα στα ταξιδιωτικά με λιγότερα ή max 1000 ευρώ (αλήθεια για ποιους προορισμούς ; ), go for it!
Γενικά δεν έχω ταξιδέψει ποτέ με ταξιδιωτικό κ δεν το προτιμώ κιόλας, βέβαια το κοίταξα πληροφοριακά για να δω τι παίζει, η τιμή που ανέφερα ήταν η χαμηλότερη σε 3* ξενοδοχείο μαζί με τους αναφερόμενους φόρους, αν δν υπάρχουν κ άλλες κρυφές. Ντουμπάι θέλω να πάω,αλλα άλλη φορά. Νέα Υόρκη επίσης το χω σκεφτεί.. Ινδία που εννοείς? Βασικά θέλω να πάω κάπου μαγικά, διαφορετικά, να δω άλλο κόσμο μιας κ πρωτη φορά εκτός Ευρώπης...αλλά δε ξέρω που... Όσο για τα χρήματα ενταξει δεν πειράζει και να ανέβω, το συζήτησα κ με τους υπόλοιπους.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.868
Μέλη
38.905
Νεότερο μέλος
ntsironis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom