Σύρος Τήνος Τήνο ή Σύρο...με παιδί;;

touristakos

Member
Μηνύματα
16
Likes
1
Χαιρετώ. Κοντεύει η κόρη τα 2, και είπαμε να ξεκινήσουμε τα νησιά εκτός από διακοπές σε παραθαλλάσια και μη μέρη. Είμαστε μεταξύ Σύρου και Τήνου (σε κανένα δεν έχουμε πάει ξανά). Σε όποιο από τα δύο κι αν πάμε, την Τήνο θα την επισκεφτούμε έστω και αυθημερόν για την Παναγία. Θα ήθελα γνώμες. Τα κριτήρια είναι να υπάρχουν επιλογές σε παραλίες (έχω ακούσει ότι της Τήνου είναι καλύτερες-ισχύει; ), κυρίως για οργανωμένες μιλάμε. Επίσης θέλω το μέρος που θα πάμε να έχει επιλογές για φαγητό και χαλαρές εξόδους και προφανώς το οικονομικό παίζει ρόλο...σε όλα τα επίπεδα. Από διαμονή μέχρι φαγητό και ποτό. Αν καταφέρουμε να συνδυάσουμε όλα τα παραπάνω με επιλογές που θα ευχαριστηθεί το παιδί, είναι το ιδανικό. Τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου θα πάμε, για 6 μέρες και αμάξι θα έχουμε δικό μας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλό καλοκαίρι σε όλους!
 
Last edited:

rulakigo

Member
Μηνύματα
200
Likes
78
Επόμενο Ταξίδι
Vienna
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη,Ρωσσία
Καλησπέρα σε όλους!! Επαναφέρω το θέμα μια και δε βλέπω απαντήσεις.
Έχω πολύ καιρό να γράψω στο φόρουμ.
Πριν λίγο καιρό έγινα μαμά και τον Ιούλιο θέλω να πάρουμε την 7μηνων τότε κόρη μας και να πάμε διακοπές όλοι μαζί.
Για να πω τη μεγάλη μου επιθυμία, σα φανατική Κυκλαδοπληκτη,θα ήθελα να ξαναβρεθώ στο αγαπημένο μου νησί την Αμοργό αλλά με μια μικρή αναζήτηση βλέπω ότι έχουν ανέβει πολύ τιμές τα τελευταία χρόνια.
Εν πάση περιπτώσει μια και η μικρή θα είναι ακόμα αρκετά μικρή και μια και η αφετηρία μας είναι η Ήπειρος που σημαίνει +3-4ωρες για Πειραιά σκέφτηκα τη Σύρο.
Θα ήθελα να μου προτείνετε δωμάτια ή σπίτια κατά προτίμηση τα οποία να έχουν θέα στη θάλασσα. Αν είναι δυνατόν να ξαπλώνεις και να βλέπεις θάλασσα.
Είμαστε άνετοι οικονομικά αλλά να μην πουλήσουμε και νεφρό. Δε με ενδιαφέρει αν θα είναι κάπου ψηλά ή μπροστά στη θάλασσα.
Μέχρι τώρα δε με ενδιαφερε καν που θα μείνω στις καλοκαιρινές διακοπές αλλά τώρα λόγω βρέφους δε θα μπορώ να βρίσκομαι όλη μέρα θάλασσα και όλο το βράδυ έξω, οπότε θα δώσω βάση στη διαμονή. Κάτι όμορφο.
Αν έχετε να προτείνετε και κάτι αντίστοιχο για Τηνο να το βάλω στο πλάνο.
 
Μηνύματα
171
Likes
805
Δεν ξέρω αν αυτό σας πέφτει στην κατηγορία "να μη δώσω νεφρό" αλλά για Τήνο αν ενδιαφέρεστε για ιδιωτική βίλα με πισίνα και θέα τη θάλασσα όπου να μπορείτε να περάσετε πολύ χρόνο, θα πρότεινα αυτό Tinos Villas | Holiday Rental Villas with Pool - Traditional Homes | Tinos Habitart
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.784
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom