Ταξίδι Ξάνθη-Κέρκυρα

ao3aras

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Σίδνεϊ
Γειά σας.
Σκεφτόμαστε να κάνουμε ένα ταξίδι στην όμορφη Κέρκυρα 4 άτομα σε ένα αυτοκίνητο, τα παιδιά πρότειναν να ξεκινήσουμε βράδι περι τις 21.00 απο Ξάνθη και με χαλαρούς ρυθμούς,μιας και είναι βράδι, να είμαστε κατα τις 3.00 τα ξημερώματα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας για να φύγουμε με το πρώτο πλοίο των 4.00... Το ταξίδι θα γίνει απο Εγνατία Οδό και το μόνο πρόβλημα μας είναι ο ανεφοδιασμός, θα χρειαστεί να βάλουμε τουλάχιστον μία φορά βενζίνη και δεν ξέρουμε αν υπάρχουν ανοιχτά βενζινάδικα μέσα στην άγρια :bleh: νύχτα για να ανεφοδιαστούμε.
Έχει κάνει κάποιος αυτό το ταξίδι νύχτα? Ξέρει μέρη που να μπορούμε να ανεφοδιαστούμε? Ή γενικά συμβουλές πάνω στο θέμα ανεφοδιασμός?
 

thessaris

Member
Μηνύματα
599
Likes
871
Υπάρχει ένα βενζινάδικο Shell λίγο μετά τα Γρεβενά (στην έξοδο Μαυραναίων) το οποίο τουλάχιστον μέχρι πριν από ενάμιση χρόνο ήταν 24 ώρες/24ωρο ανοιχτό. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη. Επίσης υπάρχει και ο ΣΕΑ λίγο μετά το Κλειδί (καμιά 40αριά χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη και πριν τη Βέροια) που είναι σίγουρα ανοιχτός 24 ώρες/24ωρο.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Είναι σίγουρο ότι χρειάζεσαι γέμισμα για 520 χλμ χαλαρής οδήγησης?
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.220
Μηνύματα
884.139
Μέλη
38.912
Νεότερο μέλος
Aza

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom