Ταξίδι Τενερίφη ή Μινόρκα??

Nikoleta4

Member
Μηνύματα
14
Likes
1
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Καλησπέρα σας...Τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου σκεφτόμαστε να πάμε ένα ταξιδάκι με τον άντρα μου...Πρόσφατα παντρεμένοι και το γαμήλιο ταξίδι μας θα αργήσει λίγο να γίνει...
Αρχικά σκεφτόμασταν για Μαλδίβες αλλά σε ταξιδιωτικά γραφεία, μας είχαν πει 9.000 ευρώ και τα 2 άτομα εισιτήρια και ξενοδοχεία....
Έτσι αποφάσισα να το οργανώσω μόνη μου το ταξίδι και μέσα από αρκετό ψάξιμο βρήκα αυτούς τους 2 προορισμούς...
Σκεφτόμαστε να πάμε 10 μέρες....θέλουμε κάπου ήρεμα για χαλάρωση...
Θα ήθελα την γνώμη σας αν αξίζουν αυτοί οι προορισμοί και αν έχει πάει κανείς να μας προτείνει τόπο διαμονής και πρόσβαση (η αναχώρηση θα γίνει από Κύπρο όπου καταγόμαστε)
Ευχαριστώ....
 

Lexuss

Member
Μηνύματα
314
Likes
169
συγγνώμη ποσες μέρες θα είναι το ταξίδι σου και σου είπαν τέτοια τιμή? 9.000 για μαλβίδες είναι crazy ! Εκτος αν θέλεις να μείνεις σε κάποιο απομακρυσμένο νησάκι η σε πολυτελές bunglows μέσα στην θάλασσα, αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια τιμή!
 

Nikoleta4

Member
Μηνύματα
14
Likes
1
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Το ταξίδι μας στις Μαλδίβες θα ήταν 8 βράδια. Είναι πολλά τα λεφτά γι' αυτό αλλάξαμε προορισμό.
Σίγουρα εδώ που σκεφτόμαστε δεν θα είναι τόσο η τιμή.
 

Lexuss

Member
Μηνύματα
314
Likes
169
αν το οργανωσετε απο μονοι σας θα σας βγει γυρω στα 3.000 με νορλαλ ξενοδοχειο και αεροπορικα απο αθηνα!
 

Nikoleta4

Member
Μηνύματα
14
Likes
1
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Το ψάξαμε και βγαίνει γύρω στα 4.500 περίπου...
Αλλά τώρα θέλουμε να ακούσουμε γνώμες και για Τενερίφη ή Μινόρκα πριν αποφασίσουμε τι θα κάνουμε...Γι αυτό ζητάω την βοήθεια σας
 

villi

Member
Μηνύματα
1.088
Likes
2.789
Τα χριστούγεννα πέρασα 7 μέρες στην Τενερίφη και μου άρεσε πάρα πολύ.Όμως αν πας αποκλειστικά για παραλίες θα απογοητευτείς.Το νησί είναι ηφαιστιογενές,το όρος Τειντε βρίσκεται περίπου στη μέση,πολύ ωραία τοπία,πολύ καλό φαγητό και λογικότατες τιμές.Εγώ έμεινα σε μία περιοχή του νησιού που έχει αρκετά πολυτελή ξενοδοχεία και πίστες γκολφ,θύμιζε κάπως τη Χαμαμέτ της Τυνησίας.Αν ξαναπάω θα ήθελα να μείνω στο Los Gigantes,μου άρεσε πάρα πολύ.Αν καταλήξετε εκεί απέφυγε παντελώς για διαμονή το Las Americas.Ωραία και μεγάλη παραλία αλλά πολύ κακός τουρισμός που θυμίζει έντονα άλλες δεκαετίες,παρακμή.
Τα χωριά μετά το Los Gigantes,maska,Carachico υπέροχα όπως και όλη η διαδρομή εκεί.Απίστευτα θεματικά πάρκα,οδικό δίκτυο που με άφησε άφωνη για νησί.Δε μπορώ να το συγκρίνω με τη Μινόρκα γιατί δεν έχω πάει.Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για Τενερίφη με χαρά.
 

Nikoleta4

Member
Μηνύματα
14
Likes
1
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου...να σου πω την αλήθεια στην αρχή πιστεύαμε ότι έχει πολύ ωραίες παραλίες αλλά με αυτό που μου είπες απογοητεύτηκα λίγο.. δεν μας ενοχλεί όμως...φτάνει να είναι ωραία και ήρεμα αυτό θέλουμε...
Έχεις κάποιες άλλες πληροφορίες να μας δώσεις; π.χ. αεροπλάνα, μέσα μεταφοράς κτλ...
 

villi

Member
Μηνύματα
1.088
Likes
2.789
Οι παραλίες είναι άγριες,τουλάχιστον ήταν το χειμώνα που πήγαμε εμείς.Βέβαια χειμώνα δεν τον έλεγες,κολυμπούσαμε καθημερινά στην θερμαινόμενη πισίνα και δύο φορές στην μικρή παραλία του Los Gigantes.Επίσης ωραία ήταν η παραλία κοντά στην πρωτεύουσα.
Εμείς πετάξαμε με ryanair από Βαρκελώνη στο βόρειο αεροδρόμιο ,υπάρχει και νότιο αλλά ήταν ακριβότερος ο ναύλος.Μπορείς να πετάξεις κι απο Μαδρίτη ή άλλες πόλεις της Ισπανίας ανάλογα που σε βολεύει.Είχαμε νοικιάσει αυτοκίνητο απο το ίντερνετ ένα μήνα πριν και το παραλάβαμε εκεί,γυρίσαμε ολο το νησί άνετα και γρήγορα αφού οι δρόμοι ειναι εκπληκτικοί.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.850
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom